טוב שמעו זה המקרה שלי:
יש שתי בנות שאני רוצה להתחיל איתן אבל לשניהן יש חבר כבר מעל שנה,יש לי הרגשה לא יודע למה שאני צריך לעשות משהו בזמן הקרוב,לא יודע איך להסביר את זה אבל בזמן האחרון יש לי ביטחון גדול בעצמי שאף פעם לא היה לי ואני לא יכול להסביר את זה פעם התביישתי לגשת סתם לבחורה והיום אני ניגש לבנות חופשי לא יודע מה קורה לי כאילו בבום חטפתי מכת בטחון כזאת..
העניין הוא כזה אחת הבנות היא ידידה טובה שלי ולא נראה לי שווה להרוס את זה, ויש סיכוי שאם אני יעשה מהלך כלשהוא היא לא תסכים, ולא נדבר יותר וגם החבר שלה גדול ממני בכל מקרה שזה גם בעיה.
הבת השניה פגשתי לפני שבוע אחרי שלא ראיתי אותה איזה 3 שנים ככה ולא יודע התחלנו לדבר והכל היה סבבה והאמת תמיד רציתי אותה אבל יש לה עדיין חבר כבר שנתיים עוד מעט ולא נראה לי כדי לעשות משהו שרק נפגשנו לא ממזמן העניין איתה שפעם לא דיברנו בכלל ועכשיו אני מרגיש שיש לי סוף סוף סיכוי אבל עוד הפעם יש לה חבר.
אז מה אתם אומרים לוותר ולמצוא מישהי אחרת ולשמור על הקשר? או להסתכן ובסוף יש מצב אני יצא קירח מכל צד?
אני מקווה שהבנתם מה הכוונה שלי ואני מקווה לתגובות חכמות ולא לשטיות של ילדים בני 14![]()

ציטוט ההודעה
הכל לטובה .

הילה אני אוהב אותך