הכל התחיל לפני שלושה חודשים ,כשאני וחברה שלי החלטנו להיפרד ,לטענה היא לא ייכלה לריב יותר והיא עסוקה מאוד בזמן האחרון בגלל הלימודים ,המשפחה וכו' -(יש לה אחות קצת בעייתית.. )
לטענתי ,נמאס לי שהיא שמה זין על הקשר שלנו ,היא הייתה מבטלת שעה לפני שהיינו צריכים להיפגש,הייתה מתחבקת עם החבר הכי טוב שלי כ-ל היום בבצפר ואמרה שהם ידידים ,הייתה אוהבת לחפש איך לגרום לי להשתגע ואז היא אומרת שאנחנו תמיד רבים !
בקיצור ,דיברתי איתה בטלפון באיזה יום ואמרתי לה הכל ,שהיא שמה זין על הקשר הזה ונמאס לי ממנה ולפני שהיא הספיקה להגיב אמרתי לה שאני ייחזור אליה יותר מאוחר .(לא חזרתי אליה באותו הערב כי הייתי עצבני.)
כשאני חוזר הביתה אני רואה הודעה באיי סי קיו ממנה והיא כתבה לי "אם אתה רוצה לגמור את זה בטוב אין לי בעיה בוא נישאר ידידים ונסיים את זה יפה)
אחרי פאקינג 5 חודשים שאנחנו בייחד היא משאירה לי הודעה עלובה באייסי !?
מאותו הרגע החלטתי שהיא פשוט ילדה עלובה ומגעילה ,אמרתי לה:תקשיבי את מעכשיו כלום בעיניי את ילדה גועל נפש ואני עכשיו כל כך שמח שנפרדתי ממך כי את לא שווה כלום ,5 חודשים הייתי איתך והתאמצתי שזה יילך טוב
וזה מה שאני מקבל ממך ? את התירוצים העלובים האלה ?לפחות אני יודע שניסיתי שזה יילך ועכשיו את מעניינת לי את התחת יילדה עלובה "
זה הרקע..(תקראו בבקשה את ההמשך,אני יודע שזה ארוך)
בקצרה,היא באה אליי כמה פעמים כדי לדבר ודחיתי אותה בגלל שמרוב שאני מחזיק ממנה ילדה כל כך עלובה אני לא רוצה בכלל לדבר איתה .
וחברים באים ומנסים להשלים בנינו ואני בשלי,לא מוכן .
וכאן אתם נכנסים ,האם אתם חושבים שזה צעד שגוי ? אני צריך לדעתכם ללכת ולסגור איתה את העניין למרות שאני מלא כולי ברגשות טינה וכעס ?
או שעשיתי מעשה נכון כשאמרתי לה את זה יישר ולעניין ולהמשיך להתנהג כמו שאני מתנהג עד עכשיו ?
אני ממש מבולבל עם עצמי בזמן האחרון ..

ציטוט ההודעה

הילה אני אוהב אותך