המשחק הראשון בסדרה tells of monkey island יצאה ב1990 (לפני 20 שנה!) השני לפני 13 שנה והשלישי לפני 9 שנים.
המשחק היה אחד משחקי הקווסטים/הרפתקאות הטובים ביותר שיצאו אי פעם.
מה שמיוחד בסדרה שכל משחק בסדרה מורכב מ5 פרקים והפרקים לא יוצאים במכה אחת אלה יש מרחק של כחודש בין יציאת פרק למשנהו.
Telltale וLucasArts החליטו לשחזר את ימיה הגדולים של הסדרה ולהוציא עוד משחק tells of monkey island איכותי וחדש.
הסדרה (והמשחק) מדברים על גאיבראש-הפירט העלוב (והטיפש) בכל העולם שנלחם מול אויבו הקבוע הפירט האל מת להצ'אק.
המשחק מתחיל כשלהצ'אק מנסה לעשות קסם וודו עם קוף כאשר אשתו של גאיבראש-אליין שבוייה שלו בא גאיבראש לנסות לחסל סופית את להצ'אק ולהציל את אליין.
אך כמובן זה לא קורה ובגלל תופעה מוזרה להצ'אק הופך לאנושי והיד שלכם הופכת לירוקה.בגלל שאתם לא שולטים על היד שלכם החרב מתעופפת לתותח שמדליק אש שמגיע לפגזים וההמשך ידוע...
גאיבראש נסחף לאי קטן שנקרא Flotsam שיש בו תופעת טבע מוזרה מאוד-הרוחות נושבות בו מכל הכיוונים כל הזמן כך שכל אחד שנכנס לאי-נתקע לנצח.
והנה עוד עובדה מדאיגה-נדבקתם ב"מחלת להצ'אק" ומדי פעם היד שלכם תחבוט באנשים חפים מפשע כדי לחולל מהומה.
המטרה שלכם במשחק היא לברוח מהאי ולנסות להירפות מ"מחלת לה צ'אק".
המשחק מלווה בהומור קצת חלש אבל עדיין טוב החידות והמשימות ברמת קושי נכונה-לא קשה מדי אך לא קלה מדי.
אורך החיים של המשחק הוא כ4 שעות בממוצע וזה די טוב בגלל שהוא רק אחד מתוך5 פרקים כך שאורך החיים של כל הסידרה הוא כ20 שעות.
ממליץ מאוד על המשחק ומי שנתקע מוזמן לשלוח לי ה"פ ואני יעזור לו.
המשחק הוא כמובן המשחק המלא ולא הדמו
כשיצא הפרק השני אשים להורדה גם אותו.
הורדה:
http://www.megaupload.com/?d=M9EDNU3M
העלאה שלי!
לקח לי שעתיים להעלות את המשחק ורבע שעה לכתוב את הסיקור אז בבקשה תרמו לי נקודה או שנים.
גם תגובה טובה היא תרומה נאה.
תהנו!

of the world