תראו יש לי זמן לצבא אני בן 15
אבל אני רוצה להכנס לימ"מ (יחידה משטרתית מיוחדת)
ואני חושב שאני יצליח שמה ב"ה
אז איך בעצם אני נכנס לשמה שאני יכנס לצבא?
והאם יש יחידות שטח יותר מובחרות? ומיוחדות?
תראו יש לי זמן לצבא אני בן 15
אבל אני רוצה להכנס לימ"מ (יחידה משטרתית מיוחדת)
ואני חושב שאני יצליח שמה ב"ה
אז איך בעצם אני נכנס לשמה שאני יכנס לצבא?
והאם יש יחידות שטח יותר מובחרות? ומיוחדות?
|
|
קראתי את זה כבר
אבל לא הבנתי כמה דברים-
איזה דרישות צריך לזה?
האם בזמן השירות בצה"ל אני יכול להכנס לזה, או לאחר הצבא?
הימ"מ- היחידה המשטרתית המיוחדת, היא אחת מיחידות העילית של מדינת ישראל, ואחת היחידות הטובות בעולם לנושא טרור ולוחמה זעירה. צבאות זרים רבים שולחים לימ"מ משלחות ולוחמים להשתלמויות. היחידה מכילה צוותי צלפים, קלעים, קופי טרור, כלבים, חבלה וכו' וכו'.
יעוד היחידה הוא להתמודד עם סיטואציות ביטחוניות ואזרחיות- בשלל נושאים, ועל כן היחידה מחזיקה בכוננויות רבות, ולוחמיה מתאמנים על שלל סיטואציות ותרגולות, אך בראש ובראשונה- נושא הטרור, ונתינת מענה למצבים בהם מעורבים בני ערובה.
היחיד ה היא אחת היחידות בעלות נפח העבודה הגדול ביותר בישראל, החל ממבצעים מרובים עם השב"כ- וכלה בנתינת מענה למתבצרים על בלוני גז בשטח ישראל.
היחידה כפופה למג"ב, ומופעלת בפועל על ידי משטרת ישראל, השב"כ ומערכת הביטחון.
היחידה הוקמה ב- 1974, כאחת מהמסקנות של האירוע העגום של 'הטבח במעלות', ניסיון שחרור כושל של סיירת גולני וסיירת מטכ"ל של תלמידים שהפכו לבני ערובה בידי מחבלים. מפקדה הראשון- אסף חפץ.
הגעה ליחידה: חיילים קרביים לאחר סיום שירות, מוסמכי 08 לפחות- עדיפות ליוצאי סיירות. מעבר מבחנים עיוניים, לאחר מכן בדיקה רפואית מדוקדקת, לאחר מכן ראיון- וגיבוש. לאחר גיבוש קשה מאוד בן כשבוע- נבחרים הלוחמים ליחידה, ונכנסים למסלול ההכשרה- לאחר מעבר סיווג ביטחוני.
מסלול היחידה: מסלול קשה, מפרך ומרתק- של כשנה וחצי. כבר במהלך המסלול הלוחמים משתלבים בפעילות המבצעית.
פרופיל רפואי: פרופיל קרבי (82 ומעלה) ללא סעיפים פוסלים.
נתונים אישיים: אין מדובר בקב"א, אלא בלוחמים שאופי הלחימה- הוא בטבע שלהם. לוחמים ברמה אישית גבוהה.
חתימת חודשי קבע נוספים: ארוכה וממושכת. מדובר בעבודה ובמקצוע לכל דבר.
תבין לבד מזה..... קרדיט למקום אחר
ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
אבל לא אנחנו ....אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
![]()
''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''