אתן אוהבות שבנים קוראים לכן בשמות כמו : כוסית,שווה,סקסית ?
או שאומרים לכן : הייתי עושה אותה/ך , איך הייתי נותן לה ?
אוהבות או לא ? ואם לא אז למה ? ואם כן אז למה ?
אתן אוהבות שבנים קוראים לכן בשמות כמו : כוסית,שווה,סקסית ?
או שאומרים לכן : הייתי עושה אותה/ך , איך הייתי נותן לה ?
אוהבות או לא ? ואם לא אז למה ? ואם כן אז למה ?
|
|
מילא לשמוע את זה מחברות וחברים בתור מחמאה, אבל אני שונאת לשמוע את זה מאנשים שהם כלום בשבילי. זה גם דיי מפחיד ללכת ברחוב ולשמוע איזה יצור בן 40 צועק לי "כוסית, חכי רגע" רק גורם לי לרוץ מהר מאוד D:
ולשמוע "הייתי עושה אותך" זה אפילו סוג של פוגע למרות שלכם, הגברים שאומרים את זה, זה לא נירא ככה.
Cute but psycho
אצלי זה ההיתי עושה אותך מאושרת..
תבינו את זה איך שאתם רוצים
ומין הסתם אני לא אגיד את זה סתם למישהי שהרגע ראיתי![]()
נערך לאחרונה על ידי Ori; 19-08-2009 בשעה 18:58.
דווקא יש.. חבר שלי התחיל עם אחת הוא קורא לה תמיד סקסית וזה והיא זורמת
תלוי בסוג של הבחרוה, אבל בד"כ לא
הכל שלי^^
אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה
נערך לאחרונה על ידי .KariN.; 19-08-2009 בשעה 20:32.
(:
זה כולכך לא מצחיק, אין דבר שאני שונאת יותר מגברים שמרשים לעצמם לגעת בי סתם ככה. יום אחד הלכתי לידיד באמצע הלילה הייתי לבד והרחוב היה ריק- מן הסתם, שמתי לב שאיזה אדיוט עוקב אחריי התעלמתי מיזה והתחלתי ללכת יותר מהר אחרי איזה כמה דקות של הליכה מהירה התחלתי לצרוח כי אותו אדיוט בא ומישמש לי את התחת.
ולפחות פעם בשבוע קורה משהו בסגנון.
Cute but psycho
זה כי את מבת ים...
לא סתם אני צוחק
יש יותר מדי מקרים כאלה...
פעם הבאה שזה קורה להתלונן אם אתם לא קולטות זו הטרדה.
ולגבי הנושא זה תלוי בסוג הבחורה רובם לא בעניין שתקרא להם ככה אבל אני מכיר הרבה שאתה יכול להגיד לה גם ישרמוטה יזונה והם יזרמו... כן אני יודע זה דפוק מה לעשות.
לסתם בחורה לא הייתי אומר משהו בסיגנון
אבל לחברה שלי חופשי זה לא פוגע ולא כלום.
תגיד יצחק אתה בחורה או גבר?! לפי הסמל למטה זה נראה בחורה אבל אם את בחורה וקוראים לך יצחק... נו מה אני אגיד, אני בטוח לא הייתי מביא אותך הביתה... אבא שלי היה מכה אותי!
אב לעניין אפשר להגיד כל משפט וכל מילה לבחורה זה רק תלוי בסיטואציה המתאימה לדוגמא במיטה אפשר לדבר קצת מלוכלך אבל לא פוגע כשצוחקים לבד אפשר גם לדבר ממש מלוכלך (סגנון משחק מקדים וכו') וכשנמצאים ליד אנשים צריך להיות מאופסים מאוד שלא בטעות להוציא אותה מפגרת או סתומה או סתם שרמוטה בקיצור בכל תלוי בסיטואציה ובמצב רוח כמובןלמה אם היא עצבנית ואני מדבר לא יפה אז או שאני יושן בספה או שאני לא מקבל אוכל (לא אני לא רציני אבל כבר אמרו אם האישה עצבנית עדיף לאכול בחוץ וגם להישאר בחוץ עד שהעצבים יחלפו) אז כן צריך להיות מאוד זהירים
![]()
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
[quote=-Eliezer-;4904808]זה כי את מבת ים...
לא סתם אני צוחק
יש יותר מדי מקרים כאלה...
פעם הבאה שזה קורה להתלונן אם אתם לא קולטות זו הטרדה.
QUOTE]
כול הקטע הוא שאין למי לפנות. ואם אתה חושב לעצמך משטרה אז כולכך לא.
כבר יצא לי להתקשר ולהתלונן על הטרדות בעבר. נתתי פרטים מדוייקים של אותו אחד ואת המיקום שלו (כי לרוב זה מפגרים שעומדים ומאוננים על סובארו פשע בצומת) וכלום לא קרה. לא קיבל את העונש שצריך, לא עצרו אותו, לא באו ביכלל. וגם אם היה למי להתלונן, במקרה הקודם שסיפרתי עליו- לא ראיתי אותו ביכלל, הוא היה עם קאפוצ'ון ואופניים זה התיאור היחיד שאני יכולה לתת עליו.
כנירא, יכול להתאים גם פדופילנד, ערסלנד, פדוסיטי, ערסיטי וכו'.
Cute but psycho
חחחחחחחחחחחחח וואי אחי קרעת אותי עכשיו אין אני בריצפה עלק תכיג יצחק אתה בחורה או גבר לפי הסמל למטה זה נראה בחורה אבל אם את בחורה וקוראים לך יצחק נו מה אני אגיד,אני בטוח לא הייתי מביא אותך הבייתה...אבא שלי היה מכה אותי! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואיי חזק אחי!
וואי איזה שיעמום