|
|
חחח אשכרה ...
הלכתי הבייתה מבואס.
נערך לאחרונה על ידי D.214; 20-08-2009 בשעה 01:05.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני אישית הייתי מעיף לך באן על התגובה המפגרת הזאת!
שנייה הייתי מביא לשניכם באן על התגובות האידיוטיות! מה חייב למלא את המונה?!
פדיחות לא חסר אבל אני חייב לפרסם כרגע פדיחה של חבר שהייתי עד אליה כי לדעתי אין פדיחה שאני אספר על עצמי שמתקרבת לרמת הפדיחה הזאת...
בצבא הזמינו אותנו לאיזה בריכה באחד הישובים בשומרון, אנחנו מגיעים נכנסים למים נהנים ואז מגיע חבר בפלוגה, בחור שאתם לא מבינים בכלל! גדול בצורה קיצונית! אבל שכל של פחות מנעל ועם משקפיים תחתיות עראק מינימום, מה שאומר שאם הוא מוריד את המשקפים מהעיניים הוא לא רואה כלום! בקיצור, אתם בטח מכירים את הזקנות האלה שתמיד נמצאות בשפת הבריכה עם כובע ים מגעיל כזה בצבע כחול וורוד? אז כזאת זקנה היתה שם.
בקיצור הוא מתפשט ואנחנו צועקים לו שיבוא למים, אז הוא כבר התפשט מוריד את המשקפיים ורץ אלינו לקפוץ, פתאום אנחנו רואים אותו עוצר ואז הוא צועק לנו: "חבר'ה רוצים לשחק בכדור?" אנחנו לא מבינים, על איזה כדור הוא מדבר? פתאום אנחנו רואים בום! הוא הביא בעיטת שוער בראש של הזקינה! אנחנו היינו באותו רגע בשוק לא יודעים אם לצחוק או לבכות והוא שוכב על הריצפה צועק מכאבים והזקנה התמוטטה למים, ישר רצנו אליה הוצאנו אותה מהמים הזמנו אמבולנס והכל נגמר בשלום היא עם זעזוע מוח והוא עם שבר בשני אצבעות...
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 20-08-2009 בשעה 01:43.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
לא לא קרני שומרון זה היה אם אני לא טועה ברקן או באיזור שלו.
אתה יודע הוא לא ידע שזאת זקנה הוא חשב שזה כדור...
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
פורסם במקור על ידי D.214
חחח הייתי עם ידידה שלי שנינו שיכורים מתנדנדים ברחוב.. ליוויתי אותה הביתה.
עצרנו בדרך כזה התחרמנו הכל טוב ויפה.. ואז התחילה השמש לעלות אמרתי לה יאללה את צריכה ללכת הבייתה ובתוך הראש אמרתי אני ימשיך את זה ליד הבית שלה אולי יעלה למעלה.. איזה 10 מטר מהבית שלה היא הביאה מה נוד... העיף עצים XD חחח ירד לי כל החשק הלכתי הביתה מבואס]: .
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ישבתי עם 2 בנות ובאתי לנשק את האחת הלא נכונה
ופאק זה עם הזקנה והכדור הרג אותי אני מפחד שלא הערתי את ההורים![]()
הכל שלי^^
אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה
גדוד נחשון, הבסיס היה ביקיר היום אני לא יודע איפה ומה כי יש מצב ששינו אבל אז שם זה היה.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אני פעם אחת היה לי את הבוקר הזה שאתה קם מסטול מת ובמזל אתה מגיע לאמבטיה כדי לצחצח שיניים (הצלחתי וצחצחתי שיניים) ושכחתי לשים דאורדורנט...חחח בקיצור בהמשך היום שכבתי ליד מישהי על הדשא והתמתחתי (זה אומר שהרמתי ידיים) ופטאום היא עושה לי כזה "אתה מסריח..."זה נראלי הכי גרוע שלי...