אתה שמעלי אתה קשור? או שאין לך מושג על מה מדברים כאן? לא דיברו על שיפחה ומלך דיברו כאן על אסרטיביות.
אני אתן לך דוגמא למה קשה להסביר לך איך להיות אסרטיבי במיטה כי זה קשור לאישיות שלך והעדפות אישיות שלך.
אני לדוגמא מאוד אגרסיבי אם זה תפיסות חזקות, משיכות שיער, חניקות, צביטות ,ספנקים וכו' (הכל לפי המצב רוח של הפרטנרית לא לפי מצב רוחי כמובן כי אחרת הייתי עצור ממזמן) אז לי זה ממש קל לשלוט במיטה ולגרום לדברים שיתנהלו כפי שאני מחליט, האסרטיביות מתבטאת אצלי יותר זה שאם אני מחליט לשנות תנוחה אני משנה תנוחה (אבל עוד הפעם זה בתנאי שהבחורה כן רוצה בזה וכן נהינת מהתנוחה שאתה מעוניין בה באותו הרגע ולא לפי מצב רוחך בלבד!) אם אני רוצה לצאת באמצע הסקס ולרדת לה אז אני עוצר ויורד אם אני רוצה להחליף לאנאלי אני מחליף (שוב גם כאן בהתאם לאופי הבחורה ורמת ההנאה שלה) אם אני רוצה לשלב דילדו אז משלב והכל לפי העניין והזרימה של הבחורה וזה יכול להגיע להרבה זמן סקס והנאה בחורה אוהבת שמובילים אותה ולא שהיא תוביל וגם כאלה שאוהבות להוביל והכרתי כאלה (חיות טרף ממש) אז גם הן אוהבות לפעמים שיש מלחמת כוחות על השליטה במיטה וגם הרבה פעמים נכנעות ואוהבות את זה כך.
אני לא מכיר אותך ולא מכיר את הבחורה שאתה יוצא איתה ולכן אני אומר אתה צריך לחשוב על התנוחות שהיא אוהבת על הפינוקים שהיא אוהבת ופשוט אתה יוזם אותם ומוסיף גם נופך משלך אם למשל היא אוהבת שאתה יורד לה אז אל תתן לה הרבה בהתחלה ופשוט תשלב את זה במהלך שהיא תרגיש שזה בא ממך מתי שאתה רוצה ולא מתי שהיא רוצה או למשל אם היא אוהבת משיכות שיער אז אתה פשוט עושה את זה כשאתה מרגיש נכון ולא אם היא מבקשת.
אתה צריך להרגיש את הבחורה ולהכיר את החשקים והרצונות שלה ולזרום איתם אחרת אין לך סיכוי להיות אסרטיבי ושהיא גם תהנה מזה.