שלום לכולם.
כמו שרשום בכותרת, אני מוכר Stealer - למי שלא יודע מה זה, זה קובץ EXE שגונב סיסמאות שמורות במחשב - את כולם. זאת אומרת היום לרוב משתמשים בדפדפנים כמו FF וכו'.. אז כל הסיסמאות השמורות במחשב שלהם זה שולח אליכם! ואני מתחייב שזה עובד.. פרצתי המון משתמשים של ראפידשייר, מגה אפלוד וכו' דרך זה! ממש מעולה. פרצתי מלא מיילים גם שדרכם מצאתי דברים נחמדים.. גם פייסבוק ולקחתי את הצ'יפים - בקיצור זה ממש טוב!
אני מתחייב שהסטילר עובד! ככל שתפרסמו אותו ביותר פורומים ככה תפרצו יותר.
השיטה היא כזאת: אני מביא לכם קובץ name.exe - אתם את הname יכולים לשנות לכל דבר ולעשות עליו אפילו כפתור ימני ושינוי סמל ככה שהסמל של הEXE יהיה כמו של התוכנה שתעשו עליה את הסטילר. זאת אומרת נגיד לקחנו את התוכנה VENTRILO .. אז יש לו סמל של איש בלבן כזה.. אתה עושים לו שמור ואז באים לקובץ STEALER ומשנים לו את השם בדיוק כמו של הSETUP של הוונטרילו וכך גם את התמונה.. אתם מוסיפים לדוגמא תמונה או משהו מסריקה של אנטיווירוס וקובץ README שמקבלים עם התוכנה.. ברגע שהבנאדם לחץ על הקובץ וניסה להתקין זה רושם לו באנגלית "אתה צריך לעשות ריסטרט קודם" ואז הבנאדם שוכח מזה ובינתיים כל הסיסמאות שלו נשלחות אליכם! תוכלו לעשות כמה קבצים שבא לכם. ואתה מקבלים ממני FTP שיעבוד לכם תמיד ושעליו תקבלו את קבצי הטקטסט המכילים את הסיסמאות שפרצתם.
אין להתווכח על המחיר! מכרו פה לא מזמן קילוגר שקניתי ב1,800 והוא שולח רק תמונות.. לא פרצתי איתו כלום. אז אני מוכר פה משהו אמיתי שבאמת ככל שתשקיעו יותר זמן תפרצו יותר דברים טובים. זה תלוי בכם - איפה אתם מפרסמים וכמה..