אני צריך ייעוץ קל.. קיבלתי במנילה כל מיני אפשרויות ומתוכן החלטתי ללכת על גולני גבעתי דובדבן.. אפשר קצת רקע על כל דבר ודירוג קושי ?..
ומישו שהיה בדובדבן או משו כזה.. שיסביר לי יותר ? תודה מראש D:
אני צריך ייעוץ קל.. קיבלתי במנילה כל מיני אפשרויות ומתוכן החלטתי ללכת על גולני גבעתי דובדבן.. אפשר קצת רקע על כל דבר ודירוג קושי ?..
ומישו שהיה בדובדבן או משו כזה.. שיסביר לי יותר ? תודה מראש D:
נערך לאחרונה על ידי matancohn89; 04-09-2009 בשעה 04:54.
|
|
קיבלת זימון ליום סיירות?
כה אחי הייתי הרבה לפני המנילה ועברתי.. אבל לא קיבלתי כלום.. יענו לא פרשתי נשארתי עד הסוף..
לא קיבלת תשובה?
דרך אגב מה ישבת חיכית שמישהו יענה למה ענית די מהר חחח
בכל מקרה גולני וגבעתי אלו חטיבות חי"ר רגילות לא צריך לעבור איזה גיבוש מיוחד כדי להיכנס אליהן.
אבל דובדבן היא יחידה מיוחדת אז צריך לעבור יום סיירות ואז לקבל גיבוש יחידתי של דובדבן ולעבור אותו או לעבור גיבוש צנחנים ומשם לקבל את הגיבוש לדובדבן...
סתם ככה רקע על גיבוש יחידתי, הוא גיבוש הרבה יותר מאתגר מיום סיירות, נשאיר את זה ככה אז אם אתה מקבל גיבוש כזה תכין את עצמך נפשית ופיזית לגיבוש לא קל במיוחד
סבבה אחשלי תודה רבה =] כוח נפשי תאמין לי שיש.. ולא ישבתי וחיכיתי חח סתם ראיתי סרט ונתקע אז בדקתי מה מצב.. =] אז צפוי לי גיבוש דובדבן.. פנאנוש D:.. תודה בויה
חח מה אתה יושב און קול חחח סיימתי לכתוב את זה לפני חצי דקה
בכל מקרה קיבלת תשובה מיום סיירות?
יענו אמרו לך שעברת?
חחחחח יא שרוטט.. אמרתי לך.. הלכתי ליום סיירות ? הכל לא טוב ומכוער ? קשה תחת פתחנו לנו תישבן עם ג'ק..
אבל לא פרשתי.. ובסוף היום לא קיבלתי לא שייטת לא מטכל ולא חובלים.. אבל כאילו עברתי תיום לא פרשתי..
אה חחחח טוב סבבה עכשיו הכל ברור כשמש![]()
זה לא נקרא לעבור זה נקרא לסיים.
ואם סימנת דובדבן במנילה תדע קודם שיש לך גיבוש צנחנים ובמידה שתעבור כמה ימים לאחר הגיוס יהיה לך את הגיבוש לדובדבן שהוא גיבוש לא קל בכלל עם המון זחילות ושקים ומסעות אז שיהיה לך המון בהצלחה
לדובדבן מגיעים דרך גיבוש צנחנים...
ולא דרך יום סיירות