ומה זה אומר יצאת חציל בואנה חברים אני ממש חדש פה תסבירו לי קצת
ומה זה אומר יצאת חציל בואנה חברים אני ממש חדש פה תסבירו לי קצת
|
|
חח זה לא איזה מושג של הפורום שאומרים למישהו שהוא יצא חציל זאת אומרת שהוא אמר משהו טיפשי![]()
תתחיל עם כל דבר שיש לו חור בין הרגליים בתל אביב
בטח תמצא אפילו מישהו בת 18
הכל שלי^^
אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה
שנייה לא הבנתי מה הוא עשה סקס ועכשיו הוא אומר שהוא בתול? ולמה הוא יצא חציל הוא צודק!
עזוב אותך משטויות תאמין לי כשזה יגיע אתה ממש אבל ממש תגיד תודה על זה שלא עשית שטויות כמו החברים שלך.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אתה חושב שהוא עושה שטויות?
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=479221
אוקיי, זה היה אחד הדיונים העצובים ביותר שראיתי... אני מברך עכשיו בשם ומלכות שאני לא חלק מהדור העצוב הזה! טיפשים ברמות של כאב! לא לחינם אמר האדמו"ר מקוצק: (הוא אמר את זה לפני איינשטיין ד"א) "שונא אני את הטיפשים יותר מששונא אני את האכזרים, לאכזר יש גבול לאכזריותו, אולם לטיפשות אין גבול".
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
הצלחת לגרום לי ממש לצחוק על הבוקר...
הדיון הזה אולי הזוי אבל עצוב הוא לא, הוא פשוט משקף ראיית עולם מעוות שמושפעת מרצון לקיים משהו מעכשיו לעכשיו בלי לקחת בחשבון את התוצאות ואולי זה עשוי להיתפס מעט עצוב אבל לא ברמה של לרחם עליהם, לא לשווא התקופה הזאת שהם נמצאים בה נקראת גיל הטיפש עשרה, זה הזמן שלהם לעשות את כל הטעויות שבעולם כדי שבעתיד הם ידעו ממה להיזהר, לא ככה?
נערך לאחרונה על ידי Ori; 08-09-2009 בשעה 08:08.
אורי דיברתי על הדיון ש NOVA הביא לי לקרוא.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!