זה כמו אופנה חולפת...
גם המצרים האמינו פעם באל השמש, שלא נדבר על יוונים ורומאים..
עוד 2000-3000 שנה יאמינו ברובוט על ששולט על הכל..
זה כמו אופנה חולפת...
גם המצרים האמינו פעם באל השמש, שלא נדבר על יוונים ורומאים..
עוד 2000-3000 שנה יאמינו ברובוט על ששולט על הכל..
|
|
א) אני לא מאמין בה'
ב) המבוגר בקליפ כלי
ג) כן באנו מהקוף
ד)אם ה' קיים, ואנחנו נברנו בצלמו ובדמותו, איך בידיוק ה' הוא רוח?
ה) ישו הוא הבן של ה' (כביכול). הנצרות "נולדה" אחרי שצלבו את ישו אז אחד ה.. לא יודע איך לקרוא לזה.. (מאמינים?).. של ישו פתח דת חדשה בשם הנצרות והנוצרים שונאים את היהודים כי הם צלבו את ישו.
אם נוכיח לך אתה לא תאמין.אתה תדע.
אפחד לא נראה לי יודע.כולם מאמינים!
אם נוכיח לך אתה לא תאמין.אתה תדע.
אפחד לא נראה לי יודע.כולם מאמינים!
הדבר הכי מטומטם שאמרו פה.
היהדות זאת הדת שנשמרה הכי הרבה זמן...
אני זוכר שמעתי שכל כמה שנים הרבנים הכי גדולים והכומרים הכי גדולים נפגשים כל אחד מביא לשני דף של שאלות.השני צריך לענות עליו .....לא היה שאלה שהרבנים לא הצליחו לענות עליה!
גם הנוצרים וגם המוסלמים יודעים שיש אלוקים. ...העולם הנוצרי דואג להחביא את הכלים של בית המקדש.אני שים כסף שאם ייתנו לנו להכנס לשם תראה שזה אמיתי!
וזה קרה לפני מאות שנים....אז באמת תעשה טובה "עונה חולפת"
נערך לאחרונה על ידי pps7; 09-09-2009 בשעה 19:10.
פה זה ארץ ישראל,פה זה מדינת היהודים!!!!
ברור ..
עובדתית כמובן כי אף אחד אינו יודע ישות המתיימרת להיות קיימת ושמה "אלוהים" מהי: אך הבעיה היא הרבנים, אשר בכל כוחם מנסים לערבב בין המדע לבין הדת כשבפועל אין שום קשר בין שני הנושאים ורק בורות מוחלטת תוביל אדם לעשות דבר זה (היינו: מוות קליני). כשמביאים אותם לידי תשאול, באוזננו אינן נשמעות התייחסויות רציונליות.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 09-09-2009 בשעה 19:16.
מאמין ב-100%.
נ.ב. לפי מה שאני מאמין, אלוקים הוא ישות רוחנית שלא מגלה את עצמה בגלל החטאים של בני ישראל.
אבל ככה אני מאמין..
וקוני, שמעת על פגעי דור ודור(או איך שלא קוראים לזה)? יש דברים, שהעונשים שלהם לא באים אליך, אלא לדורות שאחריך. דוגמא:
עשית חטא מהסוג הזה, ונולד לך בן. הבן שומר מצוות ומאמין, אלוקים חס ועובר לדור הבא. כאשר יש דור שלא מאמין, הוא נפגע על הסבא רבא רבא שלו, שעשה את החטא.
זה אומר, שאם יש תינוק שנולד, וישר מת, כנראה שאחד מהאנשים במשפחה שלו ביצע חטא עמוק כל כך שלא יהיה טוב להעניש אותו, אלא את היקרים שלו.
קאפיש?
גם אני חייל של ה' (:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחזה נכון שיש מים באסלה כדי שתשתין יותר?
אני לא יציין מי זה, בושות לבן אדם חחח
מאמינה ברור
"אף פעם לא תדע כמה שינית אותי נתת לי סיבות לחייך, הענקת לי מחשבות לחשוב ,
חלומות על נשיקות , אבל יותר מהכל נתת לי זיכרונות שאני אף פעם לא אשכח ♥ "