|
|
אתם יודעים מה אני שונא בכם(הכל!) חח סתם
אני שונא שאתם שואלים ילדים(אני מניח שהרוב פה ילדים שלא לומדים תורה)
אתם שואלים אותם שאלות שהסיכוי שהם ידעו על מה אתם מדברים אפילו זה אפסי.
אני אומר לכם אתם רוצים שאלה או משהו תשאלו באתר הידברות שמה רבנים עונים לכם והם לא עונים בתשובה שלהם הם מביאים לכם הוכחות
ועל כל שאלה יהיה להם תשובה אז תשאלו שם
ואם אין לכם כוח להירשם תגידו לי אני ישלח את השאלה
ופשוט כל האתיסטים לכו מפורום יהדות זה פורום בשביל לדבר על תורה,פרשות,מצוות ולא דיונים למה לא כדי לאמין או להגיד שאין אלוקים
אתם רוצים דברו פה על מצוות והכל אבל אל תתחילו להגיד שאין אלוקים.
הנה אתר הידברות http://www.hidabroot.org/ תירשמו ותשאלו מה שבא לכם
אין לכם כוח להירשם? תגידו לי אני אשאל שם
ואני עכשיו מחכה לקוף הראשון שיגיד כבר "למה שנבזבז את הזמן בלשאול אותם שאלות" כמו שאני(ועוד כמה) נתנו קישורים להרצאות ואתם אמרתם למה שנבזבז את הזמן תגיד לנו אתה את התשובה
בא לכם לדעת את האמת? כנסו ותשאלו אותם אל תשאלו ילדים כמונו שהולכים לשיעור תורה פעם בשבוע אנחנו לא יודעים אלפית מהתלמוד אז אל תשאלו פה שאלות כמו אלה. תשאלו כאלה שיודעים
אווו הנה מישהו עם שכל מחזק כל מילה שלך!
תבינו פה מדברים על יהדות ודת כלומר על מצוות פרשות וכל זה
אם אתם רוצים לדבר על למה לא כדי לאמין ועל האבא הקוף החדש שלכם תעשו את זה במקום אחר
אמרתי לכם(לך במיוחד ליאור כי אתה שאול הכי הרבה שאלות)לכו לאיזה רב או שתשאלו באתר הידברות ואז נראה אם לא תקבלו תשובה
מגניב, יש לי את זה, זה מלפני שנה וחודש:
השאלה:
רקע: באחת ההרצאות של אמנון יצחק שראיתי באינטרנט, הוא ניסה להוכיח שחכמינו קיבלו את חכמתם מאלוהים. רבן גמליאל אמר לחכמים, ``כך מקובלני מבית אבי אבא, אין חידושה של לבנה פחותה עשרים ותשעה יום, ומחצה, ושני שלישי שעה, ושבעים ושלושה חלקים.`` בהרצאה הוא נקב במס` המדויק - 29.53059. מדענים הוכיחו: 29.530589. ניסיתי לחשב בעצמי את משך הזמן לפי רבן גמליאל והתשובה שהגעתי אליה היא: 29.530594. ניתן לבדוק זאת. באותה הרצאה, הוא אמר שהדיוק בין המדע לחכמינו הוא 0.000001 אך לא כך. הדיוק הוא 0.000005. ע``י חישוב שניות הגעתי למסקנה שהשוני בין הגרסאות (המדע והחכמים) הוא בערך חצי שניה, כמו שחקר קידינו. השאלה: האם יתכן שרב ישקר לעיני כל הצופים בו?התשובה:
שלום וברכה האסטרונום קידינו בחשבונו סטה בחשבון מחזור הירח במחצית השניה מהחשבון האמיתי הידוע כיום, שזה סטיה מאוד גדולה ורחוקה מהאמת במושגי אסטרונומיה. לעומת זאת רבן גמליאל קיבל מאבי אביו את החשבון המדוייק ללא סטיה, לפי חז"ל החשבון הוא 29.53059 ימים, ואילו החשבון הידוע במדע היום באמצעות טלסקופים משוכללים יוצא חשבון 29.530589 ימים, כך שההבדל בין חשבון חז"ל לידוע היום הוא 8.7 מאיות השניה.
כמו שאמרתי, הטיעונים שלהם, הם אותם טיעונים, הם לא מחדשים שום דבר. אם אתה מסתכל לעומק, הם גם מסלפים את המס' האמיתי של חז"ל. הוא אותו המספר של קידינו, ולא כפי שהם טענו. אתה מוזמן גם לחשב אותו.
נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 09-09-2009 בשעה 22:48.
NoiTuloVe, לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד בתשובה שהוא הביא..
לפי חישוב זה יוצא 29.530590 (אמר רבן גמליאל, כך מקובלני (כך קיבלתי.) מבית אבי אבא , אין חידושה של לבנה (ירח.) פחותה מעשרים ותשעה יום ומחצה ושני שלישי שעה ושבעים ושלושה חלקים)
29+1/2+0.03059= 29.53059
ולפי המדע כמו שכתוב בתשובה זה 29.530589
אז ההבדל הוא כמו שהרב אמנון יצחק אמר 0.000001