אם בת אומרת בפייסבוק שהיא לא רוצה חבר, לא למישהו ספציפי אלא לקהל גדול, ומתנהגת כאילו אין כזה דבר אהבה, איך לפרש את זה?
או שהיא סתם אומרת בגדול שהיא לא רוצה חבר...
תודה!
אם בת אומרת בפייסבוק שהיא לא רוצה חבר, לא למישהו ספציפי אלא לקהל גדול, ומתנהגת כאילו אין כזה דבר אהבה, איך לפרש את זה?
או שהיא סתם אומרת בגדול שהיא לא רוצה חבר...
תודה!
|
|
זה אומר שהיא מנסה להרחיק את אלו שהם לא רציניים..
היא כתבה את זה הרבה פעמים בפייסבוק :X
זה לא נראלי ספציפית על מישהו מסוים...
אגב שמישהו לא יבין נכון אין פה קטע של לסבית או אנערף...
היא נפרדה לא מזמן ממישהו?
חבר יקר?
או שהיא פוסטמה
שוב בנות אוהבות להעמיד למבחן את כל העולם ואישתו לכם שהיא כותבת אני לא פנויה לקשר לרוב היא אומרת תשמע אם אתה דביל ולא מבין רמזים תדע שאותך אני ספציפית לא רוצה, אבל אם יש לך קצת שכל אתה תבין את הרמז ותנסה להתחיל איתי![]()
אישה. רוצה שינסו בכוח להוכיח שאתה כן, שאתה יכול, שאתה יותר מכולם.
לך תוכיח לה אם היא רוצה.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
בנות אוהבות לשחק עם בנים.. תעלה רמה אחת מעליה
הכל שלי^^
אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה
אישית? אני חושב שהיא מטומטמת. למה?
בגלל שהיא מצד אחד לא רוצה להיות מהלא בוגרים שיכלית
ש"מתאהבת" כל יום בבחור אחר ומשתמשת במשוגים כמו
"אני אוהב אותו אבל אני לא מצליחה לשכוח תהוא וזה בכלל אוהב אותי שהוא עם חברה שלו"
אממה? היא שקרנית מתה, כי בידיוק ככה היא חושבת! היא רק רוצה לצאת בוגרת, כדי שרק אנשים עם טיפה יותר אינטילגנציה יבואו אליה.
אממה (פעם שניה) יש סיכוי גדול שהמשפט "אני לא רוצה חבר" הוא לא מסר מוסווה של אישה אינטילנגטית. אללא יותר ביטוי גלוי ופתוח של אני רוצה זין עכשיו ואפחד לא רוצה אותי כשאני נותנת אז אולי אם אני אשחק אותה קשה להשגה זה יעבוד.
זה לא בטוח מה שהיא אמרה בגלל זה אמרתי שיש שתי אפשרויות.
וחשוב להסביר כדי שהנוער ילמד.. מה לעשות היום זה עידן הפייסבוק אנשים אשכרה מכירים בנות בפייסבוק גאד, רק אני לא מסתדר עם הפיגור שנקרא WALL שלפיו נקבע כמה זין אתה? אני יכול להפיל כל בחורה על הברכיים מול המחשב זה הרבה יותר קל לספר לה מה שהיא רוצה לשמוע.
בחיי אין לי פייסבוק, אבל באמת שאני שלא מבין את הרעש סביב השטות הזאת, אנשים איבדו את הטאצ' האנושי וזה מה שעצוב בכל הסיפור הזה...
כולם מכירים את כולם דרך המחשב אבל בחיים לא נפגשו במציאות..
מסר שלי אליכם תצאו תראו איזה כייף שם בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי Ori; 14-09-2009 בשעה 00:30.