יש איזה ילדה אחת בכיתה שלי שאני רוצה להתחיל איתה אבל אני לא יודע איך.. כי הבעיה שלי זה אחרי שאני מתחיל איתה או שנגיד אני מציע לה חברות ונגיד שהיא אומרת כן, מה אז אני עושה? אומר לה "טוב ביי" והולך?
יש איזה ילדה אחת בכיתה שלי שאני רוצה להתחיל איתה אבל אני לא יודע איך.. כי הבעיה שלי זה אחרי שאני מתחיל איתה או שנגיד אני מציע לה חברות ונגיד שהיא אומרת כן, מה אז אני עושה? אומר לה "טוב ביי" והולך?
|
|
אם היא מסכימה אז תנסה לזרום איתה ..
לתת לה חיבוק או תדפוק לה איזו נשיקה ותלכו ביחד לאנשהו ..
LOVE marijuana
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בוא נתחיל מהיסוד:
המושג להציע חברות הוא קצת... אמממממ..... לא מתאים, מה זה להציע חברות?
להתחיל איתה נישמע יותר טוב..
עכשיו לתכלס...
אם כבר עזרת אומץ והתחלת איתה ניראה לך ששם זה יגמר?
אם היא אמרה כן אתה פשוט מזמין אותה לרדת על איזה כוס שוקו או משהו אנע ערף..
איך אומרים השמיים הם הגבול אתה יכול לעשות איתה כל העולה על רוחך (כמובן בגבול הטעם הטוב /=)
תקשיב טוב איך אתה מתחיל אם בחורה ( אם אתה רוצה .. ) :
תסתובב איתה כמה שבועות טובים ועד שתרגיש שאתם חברים מאוד טובים ושניאלך שהיא מרגישה מששו כלפייך תגיד לה שאניראלך שאתה מרגיש כלפייה משהו והיא שלך .. ( ;
קיבלתי את העצה מהטובה ביותר ..
LOVE marijuana
כן אבל היא לא גר ביישוב שלי היא במרחק של איזה 20 דקות נסיעה. אבל אתם לא מבינים, היא לא ידידה שלי אז קשה לבוא אליה ולהזמין אותה אלי הביתה או משהו.. אנחנו בכלל לא מדברים אחד עם השני..
אני לא מגיב פה הרבה אבל העצה שלך ממש צרמה לי...עצה דבילית לחלוטין,סליחה על הבוטות !
למה נראה לך שקודם הוא צריך להיות ידיד שלה ורק אז להיות איתה ?!
שיהיה איתה מההתחלה,שיכירו קצת איזה כמה דקות ומשם כבר יתחיל להתקדם לבקש מספר פלאפון וזה...
נכון הוא מתחיל וקטן,ולכן אני לא מתחיל להציע עכשיו כל מיני שיטות מתוסבכות אלא רק את הבסיס,תבוא אליה בצורה ישירה ותדבר ותבקש מספר פלאפון ותקבע איזה יציאה למקס ברנר או מה שבא לך וסגרת עניין אחי.