כיצר אני טטניק וביקשתי מסן מאיזה ילדה שהיא מגה כוסית בכיתה ח והיא ניראת כזה נחמדה ומיתלבת כזה אני לא בטוח אם ישלי סיכוי ואיך אני יכול לשר תסקוייםמראש
כיצר אני טטניק וביקשתי מסן מאיזה ילדה שהיא מגה כוסית בכיתה ח והיא ניראת כזה נחמדה ומיתלבת כזה אני לא בטוח אם ישלי סיכוי ואיך אני יכול לשר תסקוייםמראש
|
|
דבר ראשון אל תתיחס אליה כאל מגה כוסית,תתיחס אליה כעל עוד בחורה שיש לך הרבה ממנה..
אל תתלהב יותר מידי בשיחות איתה
תנסה טיפה להשפיל אותה בירידות קטנות והכול...אבל חשוב גם לא להגזים.
אל תהיה הסמרטוט שלה,אם היא אומרת עליך משהו רע,תחזיר לה פי 5 ,שתלמד לפעם הבאה לא לעשות טעויות.
בקיצור תראה לה שאתה שווה יותר ממנה,לא משנה כמה היא כוסית...
אני יודע שזה נשמע כאילו אני אומר "תתיחס אליה חרא והיא תרצה אותך" אבל אם אתה עושה את זה במידה נכונה,זה באמת יעבוד...
זה באמת אומרים שזה עובד... אבל עד עכשוו 6 אקסיות שאני מיתנהג נחמד ומחמאי הרבה אז לא יודע מה יותר טוב?
היא בקושי מכירה אותו, ואתה רוצה שהוא יתחייס עליה חרא?
הדבר הראשון שהיא תעשה זה תסנן אותו, ו"ביי ביי מגה כוסית".
עכשיו בקשר אליך פותח הנושא, מה שלא הבנתי, זה שכבר בקשת או לא בקשת כבר את המסן שלה, ואם כן האם היא נתנה לך אותו?
אם תענה לי על השאלה שלי, אני אוכל לתת לך עצה יותר טובה.
אתה חמוד אתה יודע, חח איזה מעמד שמת אותה חסר תן לה תואר אצולה ונסגור סיפור..
תראה ברגע שאתה מתייג בחורה ברמה מסויימת שהיא מעליך אתה באותה הרגע שולל את האשפרות להצליח איתה כי אתה תבוא בגישה של היא טובה מידיי בשבילי.
אז זהו תעשה בדיוק ההפך אתה טוב מידיי בשבילה אתה זה שמתפשר פה לא היא, ואם היא מחליטה לעשות טעות לסרב לך זה ההפסד שלה בלבד!
נערך לאחרונה על ידי Ori; 16-09-2009 בשעה 17:18.
אחי תלמד לכתוב נשבע לך לא הבנתי חצי ממה שאמרת בפעם השנייה.
ולנושא, בעיקרון אין הרבה מה להוסיף, מה שאורי וסנופקין כבר אמרו לך, תתנהג אליה כאילו אתה יותר טוב ממנה, לא כמו איזה סנוב מרמת אביב ד' כן? אבל מספיק כדי לתת לה לדעת מי לובש את המכנסיים ב.. בית ספר.
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
זה שהיא לא מכירה אותו גורם לכל העיניין דווקא לפעול עוד יותר טוב.
הוא מתגרה בה והיא צריכה להוכיח את עצמה בפניו,היא מרגישה שהיא זאת שצריכה להשיג אותו ולא ההפך.
הבחורה לא תברח אלא תרצה להישאר ולנסות להעלות את המעמד שלה (אבל הבחור לא יתן לה לעשות את זה ואז היא תרצה את זה יותר).
בקשר לזה שהוא אמר שהוא התנהג אליהן נחמד והכול והם היו חברים בסוף,כנראה הבחורה הייתה כבר דלוקה עליו לפני כן.