קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך לא לצאת הידיד ההומו??"
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-01-2012, 23:11
  2. [דיון/שאלה]להפסיק להיות הידיד
    על ידי B1ackSn0w בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 15-02-2009, 19:11
  3. [דיון]איך אתם מגדירים אגדה?
    על ידי The Mad Hatter בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 30-10-2005, 19:33
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 6 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 90

דיון|איך לא להיות הידיד ההומו? - עמוד 3

Ori
    אורח

טוב אני ואתה באותו ראש רק שאתה מסרב לוותר על ההגדרה התמוהה הזאת שניקראת ידידים, וזה בסדר עם הזמן אתה תבין למה אני נגד זה

2. קישורים ממומנים

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

אולי....

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

קראתי הכול,אבל אורי אתה שוב צריך להבין שאתה טועה...
    לי למשל,יש ידידה..הכרנו בבצפר,בלי אינטרסים בלי כלום,אני לא נמשך אליה והיא לא אליי.
    היא באה אליי אחר הצהריים לפעמים,רואים טלויזיה,עושים שטויות,עושים עבודות בצפר ביחד
    בשישי היא יוצאת איתי ביחד עם כל החבר'ה ולפעמים אני יוצא עם אחד החברים שלי וחברות שלה (מביא עוד חבר כדי לא להיראות הומו ).

כרגע אין לי חברה,אבל היא הייתה איתי גם כשהייתה לי חברה וגם עכשיו היא עדיין ידידה טובה מאוד שלי.
    קשר אפלטוני,ממש ככה.
    אלה עובדות,ועם עובדות אי אפשר להתווכח.

Ori
    אורח

עוד מושג שצריך להיפטר ממנו: יחסים אפלטונים.
    תבינו משהו אין דבר כזה אין קשר שהוא נטול אינטרסים פשוט אין!
    לא משנה כמה למה איך מתי ואיפה תגידו את זה זה פשוט לא יהיה נכון, לכל קשר שמתחיל יש איזה שהו אינטרס 99.99999999999999% מהמקרים זה משיכה פיזית וב 0.00000000000001% מהמקרים זה מתחיל בגלל איזה סיבה שולית אחרת שאחר כך מתפתחת למשיכה פיזית אין באמצע ואין חריגים פשוט אין...
    ואם במקרה יש לך ידידה שאתה חושב שהקשר שלך איתה הוא לא בגלל הסיבה הזאת אז יש לזה הסבר אחד..
    היא פשוט מתנהגת בצורה מושלמת כמו בחור.

פעייי דיון ארוך ..
    ממה שהצלחתי להבין :

אורי אני לא מסכים איתך בדיוק ...

היו לי מלאאאא מצבים שהייתי עם חברה וממש ממש ממש לא ויתרתי על הידידיות שהיו לי , אני הייתי איתם בקשר טוב . ממש לא אהבתי אותן ולא היה לי מניע של אהבה מסויימת או רגש ...
    כיף לצחוק איתן , סתם לדבר .., ונכון ידידות/חברים זה גם בישביל טובות ..אני מסכים.
    אם היא נניח מעשנת ואין עליי סיגירוית אני ירגיש בנוח לבקש .. כנ"ל חבר .

וזה נכוןן לגבי הקטע של "אינטרס" - כל העולם בנוי על אינטרסים לא ?? - עם זה אני מסכים מאוווד !

בקיצור עם חלק הסכמתי חלק לא , אבל אני ממש לא נגד ידידות.
    נערך לאחרונה על ידי oneel2; 17-09-2009 בשעה 22:04.
    חתימתך נערכה, גם אם היא לא עוברת על חוקי הגודל היא עוברת על מגבלות הטעם הטוב.

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי oneel2 צפיה בהודעה
    פעייי דיון ארוך ..
    ממה שהצלחתי להבין :

אורי אני לא מסכים איתך בדיוק ...

היו לי מלאאאא מצבים שהייתי עם חברה וממש ממש ממש לא ויתרתי על הידידיות שהיו לי , אני הייתי איתם בקשר טוב .
    וממש לא לאינטרס מסויים , כיף לצחוק איתן , סתם לדבר .., ונכון ידידות/חברים זה גם בישביל טובות ..אני מסכים.
    אם היא נניח מעשנת ואין עליי סיגירוית אני ירגיש בנוח לבקש .. כנ"ל חבר .

וזה נכוןן לגבי הקטע של "אינטרס" - כל העולם בנוי על אינטרסים לא ?? - עם זה אני מסכים מאוווד !

בקיצור עם חלק הסכמתי חלק לא , אבל אני ממש לא נגד ידידות.
    אתה אומר מצד אחד שאתה לא מסכים עם זה ואז אחר כך אתה מחזק את הטענה שלי.
    בכל מקרה אתם בראש הזה בגלל שזה הפך להיות נורמה כזאת בחברה שזה בסדר להיות ידיד של מישהי אבל האמת הקרה והאפלה שכניראה אתם בוחרים ביודעין להתעלם מהבעיה הזאת כדי לא להודות בפני עצמכם שהיא יושבת לה שם בפינה ונועצת בכם מבטים מלחיצים...
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 17-09-2009 בשעה 22:05.

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    אתה אומר מצד אחד שאתה לא מסכים עם זה ואז אחר כך אתה מחזק את הטענה שלי.
    בכל מקרה אתם בראש הזה בגלל שזה הפך להיות נורמה כזאת בחברה שזה בסדר להיות ידיד של מישהי אבל האמת הקרה והאפלה שכניראה אתם בוחרים ביודעין להתעלם מהבעיה הזאת כדי לא להודות בפני עצמכם שהיא יושבת לה שם בפינה ונועצת בכם מבטים מלחיצים...
    זה בידיוק מה שאמרתי שאני מסכים עם חלק ...
    ומה בידיוק יש לה לנעוץ בי שאני עם חברה ?? , יעני איזה סיכוי יש לה ??
    זה שואף לאפססססססס !! אני לא יודע איך הגעת למסקנה כזאת שידידה זה דבר לא טוב , אבל בישבילך תשנה את התפיסה כלפי ידידות ..
    בחיים ידידה שלי לא נעצה בי מבט שהייתי עם חברה או בכלל אם לא ניסיתי להתחיל איתה או מש'ו ...

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי oneel2 צפיה בהודעה
    זה בידיוק מה שאמרתי שאני מסכים עם חלק ...
    ומה בידיוק יש לה לנעוץ בי שאני עם חברה ?? , יעני איזה סיכוי יש לה ??
    זה שואף לאפססססססס !! אני לא יודע איך הגעת למסקנה כזאת שידידה זה דבר לא טוב , אבל בישבילך תשנה את התפיסה כלפי ידידות ..
    בחיים ידידה שלי לא נעצה בי מבט שהייתי עם חברה או בכלל אם לא ניסיתי להתחיל איתה או מש'ו ...
    לא התכוונתי שהידידה נועצת בך מבטים אלא האמת הקרה והאפלה נועצת מבטים חחחחחחח
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 17-09-2009 בשעה 22:25.

לא התכוונתי שהידידה נועצת בך מבטים אלא האמת הקרה והאפלה נועצת מבטים חחחחחחח
    אההה חחחחחחח XDDD
    טוב שמע אחי , אתה נעול ..
    סתם שאלה יש לך ידידות ??

באמת שאני לא מבין מה רע בידידות ואני באמת שמנסה להביין אותך אחי אבל בכלל לא מצליח .

יש מצבים באמת אתה נדלק על ידידה שלך והיפך , ויש מצבים שזאת ידידות זהווו לא מעבר לזה ..
    בן אדם שיש לו הרבההה ידידות אאז הוא דלוק על כולן הרי אמרת זה מתוך אינטרס של מערכת יחסים לא ??

אני שואל את כל השאלות האלה כדי להבין מה אתה בידיוק מנסה להעביר .. , אני חושב שאתה לא צודק .
    נערך לאחרונה על ידי oneel2; 17-09-2009 בשעה 22:39.

Ori
    אורח

אם באמת קראת הכל ההית צריך להבין את הנקודה שלי..
    תראה לרוב ב 95% זה תהליך שלא מתרחש באופן מודע מה שאומר שהדרך שאתה בוחר את הידידות שלך היא אותה דרך שאתה בוחר חברות תעשה סקירה מהירה של כל הידידות שהיו לך ואז תעשה סקירה מהירה של כל החברות שהיו לך תראה שלכולן יש תכנות דומות, וזאת עובדה.

ולא לי אין ידידות זה או כן או לא...
    אני לא צריך חבר ממין נקבה זה סתם לא מועיל

אם באמת קראת הכל ההית צריך להבין את הנקודה שלי..

תראה לרוב ב 95% זה תהליך שלא מתרחש באופן מודע מה שאומר שהדרך שאתה בוחר את הידידות שלך היא אותה דרך שאתה בוחר חברות תעשה סקירה מהירה של כל הידידות שהיו לך ואז תעשה סקירה מהירה של כל החברות שהיו לך תראה שלכולן יש תכנות דומות, וזאת עובדה.
    עשיתי , ויש כאלו ידידות שבחיים לא הייתי רוצה בתור חברהההה !!
    שמעעע כפרעע אתה טועה טעות מרהה ! - באמת שידידות זה דבר מצוייין .

ולא לי אין ידידות זה או כן או לא...
    אני לא צריך חבר ממין נקבה זה סתם לא מועיל
    תודה על הכנות.., אולי בגלל שאין לך ידידות התפיסה שלך כלפי הידידות שונה מהשאר ?!?!
    חשבת על זה פעם ?
    חחח חבר ממין נקבה ? - שוב טעות אחי , זה לא שאני אומר לה בבוקר מה קורה אחי ? , ומתייחס אליה כמו אל חבר שלי זה דבר שונה לגמרי , זאת ליגה אחרת.

ידידות טובות עוזרות לך , מייעצות לך לגבי דברים שונים, לפעמים זוגיות.
    חברים לא עושים את זה וגם אם כן לא כמו ידידה .

שוב אין דבר רע. - אתה סתם נעול וחבל ..,איך אומרים תנסה ותידע ובמקרה שלך גם תבין .

Ori
    אורח

עזוב זה ויכוח סרק אתה בשלב כל כך מוקדם בחיים שלך שאתה לא ממש מסוגל להבין את מה שאני אומר וזה בסדר גמור..
    איך אומרים תגדל תבין אין לי דרך להעביר לך את המסר בצורה אחרת..
    שים לב שלא מקובל שלאדם מבוגר שיש לו בת זוג אם זאת אישה או סתם פרטנרית, שיהיו לו "ידידות".
    עכשיו אתה תגיד לי למה..
    ואני לא מדבר על מכרות מהעבודה או משהו כזה, ממש ידידות...
    תסביר לי למה זה אם אני כל כך טועה ונעול..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 17-09-2009 בשעה 23:05.

עזוב זה ויכוח סרק אתה בשלב כל כך מוקדם בחיים שלך שאתה לא ממש מסוגל להבין את מה שאני אומר וזה בסדר גמור..
    איך אומרים תגדל תבין אין לי דרך להעביר לך את המסר בצורה אחרת..
    שים לב שלא מקובל שלאדם מבוגר שיש לו בת זוג אם זאת אישה או סתם פרטנרית, שיהיו לו "ידידות".
    עכשיו אתה תגיד לי למה..
    ואני לא מדבר על מכרות מהעבודה או משהו כזה, ממש ידידות...
    תסביר לי למה זה אם אני כל כך טועה ונעול..
    שמע אין עם זה הרבה ויכוח אני כולה 16 וחצי אין ספק שעברת יותר מימני (22)

טוב אני לא הגעתי לגיל הזה ,אבל ננסה לשער ><"
    אולי כי בגיל הזה אתה כברמחפש קשר רציני יותר, ככה שלא באלך על ידידות ?
    אלו גיאלים של חתונה כבר .. 20+ ( כל אחד מתי שהוא מרגיש מוכן.. )אז מין הסתם שתחפש רק קשר רציני.

^זה למה את נעול.

הקטע אצלך זה שאפ'עם לא היו לך ידידות .. (אני חושב כעע ? ) , ככה שאתה לא מבין כמה שזה דבר טוב , אני מדבר בשיא הרצינות זה מוסיף לי הרבה לחיי היומיום.

^זה למה אתה אתה טועה.

יש מבין ?
    נערך לאחרונה על ידי oneel2; 17-09-2009 בשעה 23:25.

Ori
    אורח

אוקי אמרתי שכרגע אין לי ידידות בתקופת השירות שלי כל בחורה שרק פגשתי אוטמטית נהייתה ידידה שלי ()
    ועכשיו אני אסביר בגילאים יותר מאוחרים זה לא מקובל.
    כי כשאתה צעיר אתה מרגיש שיש לך צורך להשלים את החסר בעזרת האנשים סביבך.
    וזה גם תקף לגבי מה שחסר לך אצל חברה שלך לדוגמא כי כמו שהעדת אתה מעדיף לדבר עם הידידה הזאת שלך מאשר לשפוך את הלב בפני החברה שלך נישמע תמוהה?
    כן לי זה נישמע מאוד מאוד תמוהה!
    ואל תבוא לי עכשיו בטענה שהבעיות שאתה מעדיף לדבר עליהן עם הידידה קשורות לחברה בגלל שזאת סיבה הרבה יותר טובה לדבר עם החברה לעומת לשפוך את הלב בפני הידידה...
    קיצור עד פה על שלב הנעורים עכשיו כשאתה מתבגר אתה לומד להבין שמה שאתה צריך נימצא באדם שאתה חולק איתו את היום יום ואין צורך לחפש השלמה לחסר בגלל שלא באמת קיים חיסרון כזה.
    אתה לומד להעריך ולכבד את מה שיש בלי הרגשת הצורך להקיף את עצמך באלף וארבע ידידות
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 17-09-2009 בשעה 23:38.

אוקי אמרתי שכרגע אין לי ידידות בתקופת השירות שלי כל בחורה שרק פגשתי אוטמטית נהייתה ידידה שלי ()
    ועכשיו אני אסביר בגילאים יותר מאוחרים זה לא מקובל.
    כי כשאתה צעיר אתה מרגיש שיש לך צורך להשלים את החסר בעזרת האנשים סביבך.
    מה יש לי להשלים את החסר בידיוק? , אתה פיספסת מש'ו עיקרי בתגובה שלי. - תחזור אחורה וקרא שוב, זה לא בא על חשבון החברה או חבר קרוב כל אחד מהם זה דבר שונה לגמרי.
    וזה גם תקף לגבי מה שחסר לך אצל חברה שלך לדוגמא כי כמו שהעדת אתה מעדיף לדבר עם הידידה הזאת שלך מאשר לשפוך את הלב בפני החברה שלך נישמע תמוהה?
    ממש לא נכון ! , שיש לי בעייה ואני עם חברה אני אלך לחברה שליי וידבר איתה על הכל כי היא הכי קרובה אליי והכי מבינה אותי. אמרתי שבכלל בכללי כיף להתייעץ עם ידידות ונתתי נושאים מסוימים. - לא הבנת אותי בכלל בקטע הזה .

כן לי זה נישמע מאוד מאוד תמוהה!
    ואל תבוא לי עכשיו בטענה שהבעיות שאתה מעדיף לדבר עליהן עם הידידה קשורות לחברה בגלל שזאת סיבה הרבה יותר טובה לדבר עם החברה לעומת לשפוך את הלב בפני הידידה...

לא בא בשום טענות , אתה לא הבנת את הכוונה שלי.

קיצור עד פה על שלב הנעורים עכשיו כשאתה מתבגר אתה לומד להבין שמה שאתה צריך נימצא באדם שאתה חולק איתו את היום יום ואין צורך לחפש השלמה לחסר בגלל שלא באמת קיים חיסרון כזה.
    אתה לומד להעריך ולכבד את מה שיש בלי הרגשת הצורך להקיף את עצמך באלף וארבע ידידות
    זה לא קשור, להתייעץ עם ידידות ולהינות איתן אין לי מה לחפש השלמה !
    שאתה מסתובב עם מישהו שכיף לך חבר נניח אתה מחפש השלמה כלשהי ?
    ידידות מוסיפות לאווירה , תאמת ? מעפפן לשבת חבורה של בנים על נרגילה בלי קצת בנות שהן ידידות שלך מהצד שיהיה כיף .
    לא חסר , ידידות זה דבר מאווווד טוב לפחות לי אני לא יודע מה עם השאר .
    באדום ...
    נערך לאחרונה על ידי oneel2; 17-09-2009 בשעה 23:56.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,738 | הודעות: 8,201,331 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect