קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך אני יכול לשכוח בת?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 17-08-2007, 23:10
  2. לכל מי שיש dhttpd ו-סימפל קליק ולא יכול להיכס,לכאן!!!
    על ידי matan_lan בפורום האקים ל Maple Story
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-05-2007, 01:42
  3. מת לשכוח אותה כברררררררררר
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 16-05-2007, 00:16
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-03-2006, 15:12
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

נתקעתי על מישהי ולא יכול לשכוח אותה

ברירת מחדל נתקעתי על מישהי ולא יכול לשכוח אותה

זה קצת ארוך אז מי שרוצה שיקרא, מי שלא..לא חייב
    אז ככה, אני כבר אחרי י"ב ובשיכבה שלי הייתה מישהי שתמיד היה לי משהו אליה אבל תמיד איך אני יגיד את זה, שכחתי שיש לי משהו אליה. וכל הזמן היינו יושבים לפעמים מדברים ושלום שלום כזה לא יותר מדי. עד שלא מזמן, אחרי שסיימנו בית ספר התחלנו להתקרב יותר, אני הייתי הולך אליה היינו הולכים למקומות/מסיבות ימי הולדת וכאלה ביחד, היינו מדברים על דברים שבחיים לא חשבתי שאני ידבר איתה וממצב של שלום שלום נהיינו ידידים הכי טובים שיש, כל לילה מדברים צוחקים. עם הזמן(זה היה משהו כמו 2-3 חודשים) התחלתי לחשוב עליה יותר מדי,יותר ממה שהייתי צריך. רציתי אותה לקשר והרגשתי שגם לה יש משהו אליי. אפילו כל החברים שלי והחברות שלה היו בטוחים שאני והיא יוצאים, כולם דיברו עלינו וכמה כל היום אנחנו ביחד וכאלה..
    כל פעם שהייתי אוסף אותה או בא אליה או אפילו מדבר איתה בטלפון הייתי מתרגש וכל פעם חושב איך להגיד לה שאני רוצה אותה ושאני אוהב אותה. אבל כמו טיפש(עד היום אני כועס על עצמי) לא היה לי אומץ ביצים מה שתרצו(או שהייתי צריך להשתכר) ולא אמרתי לה את זה. בינתיים היא כבר התגייסה ולא דיברתי איתה כבר יותר מחודשיים. מה שמטריף אותי זה שכל יום אני חושב עליה, אף פעם זה לא קרה לי(היו לי קשרים, חלק טובים אבל דבר כזה עוד לא) הרגשתי שהיא האחת איתה הכל מושלם הכל זורם כל כך כיף אבל לא אמרתי כלום. כל יום יוצא לי לחשוב עליה ובכל מסיבה שאני יוצא ואומר לעצמי היום יש זיון רק בשביל לשכוח היא פתאום עולה לי וכל מה שחבתי לפני נעלם ואין חשק כבר. אני כל יום מה יכל להיות אם הייתי אומר לה. עכשיו אני אפילו לא יודע אם היא פנויה או לא ואני לא יודע אם אני יראה אותה בכלל.
    קיצור חפרתי אבל אני לא יודע מה לעשות ואיך להעביר אותה..
    וכמה שקרו לי דברים כאלה(אבל לא ברמה הזאת) הזמן תמיד היה התרופה, אבל הפעם עברו כמה חודשים וכלום כאילו זה היום הראשון שראיתי אותה ושאני מחכה לטלפון ממנה..

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של shmuel555
    שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "..גם אם תהיא על סף תהום אלך אחריך עד סוף העולם

שמע, הסיפור שלי דומה לשלך עם כמה פרטים שונים במקצת..
    עברתי דבר לא נעים בעבר וזה שבירת לב, לפני כמה חודשים גם אני התחלתי להתקרב לאחת הבנות בבית הספר, התקרבנו מאוד עד שהפכנו לידידים הכי טובים, נסעתי לא מזמן לבורגס לחופשה ושמה הבנתי שאני רוצה אותה לא הפסקתי להתגעגע אלייה אבל לא אמרתי לה כלום בגלל הפחד לאבד אותה והפחד ממה שקרה לי בעבר.
    אמרתי לה את זה קצת מאוחר מדי בגלל שהיא התחילה קשר עם משהו, היא אמרה לי שהייתה תקופה שהיא גם רצתה אותי אבל לא ידעה איך לפתח את זה.
    למדתי על עצמי משהו מהדבר הזה שהפכתי לבחור חזק יותר ממה שהייתי בעבר אני מאמין שהכל יהיה בסדר בעתיד, אנחנו עדיין ידידים קרובים מדבים כל היום ונפגשים הרבה..
    משהו בתוכי אומר לי שיהיה בסדר.. ואני מאמין בגורל אם זה צריך לקרות זה יקרה בסופו של דבר.
    מה שאתה צריך לעשות זה פשוט להתקשר אלייה ליזום את מהלך לא לחכות, דבר איתה תגיד לה אני רוצה לראות אותך ברגע שאת חוזרת מהצבא ותתחיל לרמוז לה מה אתה מרגיש תתחיל לעשות משהו בנידון אפילו תגיד לה הכל בפנים זה ישחרר אותך מאוד..

משתמש כבוד האוואטר של מיכאל
    לייקים
    1513
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בחורות, עירומים, זה חולירע.

לפי הסיפור של שמואל, אם לא הבנת מה לעשות, אז אני אסביר לך במילים פשוטות:
    על הפעם הראשונה שאתה רואה אותה, תגיד לה מה אתה מרגיש, כי תראה מה קרה לשמואל, אם הוא היה מספר לה בזמן מה הוא מרגיש, יכל לצאת מזה משהו.

אני ממליץ לך לנסות, בהצלחה

Ori
    אורח

תשמע שמואל באמת סיכם את זה בצורה אלגנטית, אבל אני מרגיש צורך להדגיש נקודה..
    אל תחכה עוד דקה אפילו מה הבעיה לקחת את הטלפון ולהתקשר אליה, ולהגיד לה בדיוק מה אתה מרגיש ומה שעובר עליך תאמין לי שרק טוב יכול לצאת מזה..
    כי בשניה שהיא תחזור הבייתה אתה תהיה הבן אדם השני (אחרי הנהג אוטובוס) שיראה אותה וזה בהבטחה!

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

לפתוח עליה פוסט לא יעזור לך, לך תמצא לך איזה ילדה חמודה וכוסית ותהנה חחחח

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

קראתי הכול,ואני יענה לך בקצרה בצורה הכי ישירה שיש:

תגיד לה הכול בפנים,אם היא תרצה אותך,בכיף,אם לא...אתה תרגיש שירדה לך אבן מהלב ואתה תוכל להיות עם בחורות אחרות בלי בעיה.

הקטע אם אני יגיד לה ויקרה משהו(מה שעכשיו אני לא חושב בתקופה הזאת) ואם לא יקרה אני לא יודע מה יקרה אבל בכל מקרה מה שלא יקרה(אם אני יגיד לה בכלל) אני יחשוב עליה הרבה יותר ויכנס לדיכאון או שאם יקרה משהו החיים שלי ישתנו..בכל מקרה עכשיו כשהיא בצבא יוצא לי לראות אותה(לא לשבת לדבר איתה אפילו לא שלום) רק בשבת..בקיצור אני צריך למצוא זמן לדבר איתה וולזרום לראות איך היא מגיבה אליי אחרי כל הזמן הזה ואז אני יראה מה קורה ותלוי מה אני ירגיש באותו רגע..

שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

שמע, אתה אוליי תכנס לדכאון במידה ותדבר איתה ותגיד לה מה אתה מרגיש והיא תגיד לך שכרגע זה לא מתאים וכד'.. אבל אז תדע שאתה צריך להרים ראש ולהמשיך הלאה זה יקח זמן אבל אתה תצא מזה..
    במידה ותשאר במצב הזה כמו שאמרת לא תדע לעולם מה היה יכול לקרות וזה גם ידכא אותך..
    אז לך על זה תספר לה מה אתה מרגיש זה יכול לשחרר אותך וזה יוריד לך משקל מהלב וזה אני אומר מניסיון.
    על תעשה את הטעות שלי, לך על זה כל עוד אתה יכול.. נכון עכשיו היא בצבא אין מה לעשות זה חלק מהחיים וזה קשה להיות רחוק ממנה אבל זה יעבור בסופו של דבר.
    ממליץ לך לדבר איתה ולהגיד לה מה אתה מרגיש רק אז אתה תוכל לדעת לאן פניך הולכים.

היום אחרי כמעט חודשיים שלא ראיתי ולא דיברתי איתה ראיתי אותה, באתי אליה דיברנו קצת ואמרתי לה באמצע שאני ממהר וצריך ללכת ואמרתי לה שאני ידבר איתה כבר. עכשיו אם אני ידבר איתה היום זה יראה כאילו אני חיכיתי לרגע שהיא תחזור ואז לשגע אותה ולחפור. נראה היום אנחנו עשים ישיבה כזאת כל החברים יכול להיות שהיא תבוא אם לא אחרי זה אני ישלח הודעה לראות איפה היא ונראה מה התשובה..

שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

תתקשר אלייה שוב תגיד לה אחרי הרבה זמן שלא ראיתי אותך אני רוצה לבלות איתך.. בואי נצא לאנשהו, או שתבוא איתך עם החברים שלך.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי shmuel555 צפיה בהודעה
    תתקשר אלייה שוב תגיד לה אחרי הרבה זמן שלא ראיתי אותך אני רוצה לבלות איתך.. בואי נצא לאנשהו, או שתבוא איתך עם החברים שלך.
    אתה ממש צודק.
    לפי דעתי הוא סתם עושה מהכול ביג דיל בגלל הרגשות שלו לבחורה הזאת,אם הוא יתנהג יותר באדישות...ACT COOL ...הכול יילך לו כמו שצריך.

היום ישבנו כמה חברים והיא גם באה, ניסיתי להיות אדיש כזה ואפילו לא אמרתי לה שלום ונשארתי עם החברים. חשבתי שאולי היא תבוא ותגיד משהו אבל כלום. אחר כך ניסיתי להתקרב אבל היא הייתה עם הטלפון וחשבה על החברים של החבר הקודם שלה שהיו גם לידנו. קיצור באיזה שלב כבר ירד לי ואפילו שכחתי מזה שהיא נמצאת לידי(שזה טוב ולא טוב) וגם כשהיא הלכה היא לא אמרה שלום או משהו כזה..נראה אולי מחר אני ינסה לקבוע איתה משהו אבל נראה לי שאין מצב למשהו..

Ori
    אורח

תשמע אני מצטער שאני אומר את זה אבל אתה תכלס מקרה אבוד..
    וואלה יש לך הזדמנות ואתה לא מנצל אותה מה אתה חושב שזה צריך לבוא ממנה?!
    אם כן אז יש לי חדשות בשבילך אחויה..
    זה לא יבוא ממנה בשום אופן בחורות זה עם שלא משנה כמה למה איך מתי ואיפה, הן לא יעשו את הצעד ראשונות ימות העולם!
    (אני מדבר על חלק מאוד גדול מהן שלא יקפצו לי פה חסידות בסדום בטעות )
    לכן אתה רוצה שיקרה משהו ראבק קח את הכדור לידיים ותדבר איתה כבר!

משתמש ותיק האוואטר של Shai.H
    שם פרטי
    Shai
    לייקים
    3
    נקודות
    0

חחח בפעם הבאה אל תתיידד איתה יותר מידי
    כל זה מחוסר ניסיון אגב, בנאדם עם ניסיון
    לא היה נכנס למצב הזה.

זה לא קשור לחוסר ניסיון, הייתי בהרבה קשרים ועם כמה בחורות וכל שידעתי שכחתי ברגעים שהייתי איתה מה שרציתי זה רק להתקרב אליה לא משנה איך אם זה ידיד או חבר או לא משנה מה. עכשיו אני מצטער על זה שלא עשיתי צעד כשזה היה טוב. היום זה יראה לי מוזר ואני בטוח שגם לה מוזר אם אני יתחיל עוד פעם לבוא אליה ולדבר איתה ובכלל להגיד לה מה אני מרגיש שבכלל יפיל אותה. ואפילו עד היום וגם אתמול כשיבנו כמה חברים בגלל שלא דיברתי איתה הם חושבים שמאז "שנפרדנו" אנחנו לא מדברים ולא היינו בכלל בקשר של חברוות אלא רק ידידים טובים.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,648 | הודעות: 8,151,230 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect