אז יום כיפור..מהעושים בכיפור ? קוראים...אז קפצה לי לעין כותרת בעיתון של "לאישה" (האמת שקניתי אותו מראש ..סתם לא)
ואז נתקלתי בכתבה. ולמה אני אומר שאתם לא מקשיבים? כי על מי הנשים בכתבה מדברות? עלינו..אז איך אומרים ?חכם לומד מטעויות של אחרים ? תקראו יקיריי , תקראו ותשכילו.(ואל תשימו לב אם חסרות לי אותיות , נגמרה הבטריה במקלדת ...)
מתוך עיתון לאישה של יום כיפור , בקשר למחמאות שנשים מקבלות מגברים(תבדקו זה אמיתי לגמרי , העתקתי מהעיתון) :אישהX: " ...גברים מכחישים שהם אמרו תמשפט הזה קודם , אבל שומעים כשזה רוטינה.יש בצורה שהם אומרים את הדברים משהו מתוכנת.עושה לי את זה שהם אומרים לי ממה הם נהנים איתי , כמו למשל "כיף לי נורא להתנשק איתך ", אבל לא כשהם אומרים לי שאני כזו,או שאני אחרת".
עוד אחד :אישה Y: " יש את העניין של מחמאות יד שניה , שגברים אומרים לך דברים שאת יודעת שהם כבר אמרו למישהי אחרת.את פשוט מרגישה שהוא אמר את זה פעם , הוא כאילו מדקלם את זה .אני לא תמימה, אני יודעת שאני לא האישה הראשונה שלו ,אבל אני רוצה להרגיש מיוחדת ושונה כשמחמיאים לי"
תודה רבה לשתי הגברות הנחמדות האלה .
הבנתם עניין ? כמה אני חופר לכם כאן לא להיות רובוטים?
הן לא טיפשות...אפילו משתמשות כאן במושג רוטינה!
מה קרה כאן אתם חושבים ? בטח איזה טמבל חשב שהוא מגניב והשתמש בסיפור של סטייל \ מסטרי\כל אחד אחר שהוא קרא עליו ברשת ...
או שלאו דווקא מהתחום, אבל בכל זאת השתמש במשהו שחבר \ מישהו סיפר לו \ הוא בעצמו המציא אבל השתמש בו הרבה פעמים...בדיוק על אותו רעיון.
תלמדו מהם .חבל לחזור על טעויות , זה טיפשי.
אל תהיו מקובעים! דברו ברגש , דברו מהלב .
שלא נגיע שוב לכתבות כאלה בלאישה...
שלכם תמיד,
1o1x.

ציטוט ההודעה