עם נגיד ואני רוצה להשקיע סכום של כסף קטן באתרים של השקעות כמה אני כבר יכול להרוויח מיזה ועד כמה אמינים האתרים האלה ובכלל שווה לעשות דבר כזה?
עם נגיד ואני רוצה להשקיע סכום של כסף קטן באתרים של השקעות כמה אני כבר יכול להרוויח מיזה ועד כמה אמינים האתרים האלה ובכלל שווה לעשות דבר כזה?
מחלק הזמנות לאתר לוקרז(lockerz)!
מי שרוצה שיבקש בפרטי אני ישלח לו!
|
|
כל אתר והרווח שלו.
יש תוכניות שונות באתרים שונים.
אתה מרוויח בסוף התוכנית אחוזים ממה שהשקעה.
האתרים האלה אף פעם לא בטוחים ובדרך כלל עובדים על תרמית פונזי.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אחי להשקיע בהייפים ואוסטורופים זה אחלה כול הפורום כאן רק אתרי באקס שזה לא משתלם בכלל!
אני עוסק בזה הרבה זמן שאתה משקיע סכום תמיד אתה לוקח סיכון גם שאתה תוכל להפסיד אותו.
אני השקעתי בהייפ שאחרי 12 ימים אני עושה 144% מהסכום השקעתי אני נכנסתי אם 12$ ואני אמור
לקבל 17$ אבל אני צריך לחכות 12 ימים ואני מקבל בסוף התוכנית את הכסף.
אחי כול אחד שמשקיע לוקח גם סיכון יש הייפים לתווך ארוך ויש הייפים לתווך קצת אני מכיר הייפים שקיימים
כבר 3 שנים והם עדין אמינים אבל כול הייפ או אוסטורוף יכול לפול מתי שהוא.
אחי אני ממש ממליץ לך להשקיע בהייפים או אוסטורופים אני יכול לעזור לך ולהביא לך אתרים טובים.
אחי יש לך איסי?
^^
כמה אחי, אני אסכם זאת בקצרה, כל אתרי השקעות (הייפים) מתישהו יסגרו, כי בעצם מה שהם עושים זה לקחת כסף מהרשמה של אחר ולתת לך אותו, כמובן שהם משקיעים קצת, מתישהו הם נופלים ועלמים עם הכסף, בכל הייפ יש סיכון, הכי טוב להשקיע כמה שהוא יותר חדש, מכיוון שכאשר הוא חדש הוא צריך להוכיח את עצמו בשביל להביא הרבה אנשים, ורק אח"כ הוא יסגר, למרות שכבר קרה שהייפים נסגרו אחרי כמה שעות זה נדיר ולא שכיח אבל זה תחום מסוכן.
בשלוש מילים:
הכל יכול לקרות.
אחי שאתה משקיע בהייפ אתה יכול לעשות כסף טוב מאשר מאתרי באקס.
אחי תלוי גם כמה שאתה משקיע בהייפ אבל אתרי באקס לא משתווים ליד הייפים ואוסטורופים.
אני מציע לך תמיד שהייפ חדש נפתח תשקיע באותו יום לפני שאתה משקיע תברר באתרים ובפורומים
אני יביא לך אתרים טובים לברר בם.
אחי תמיד שאתה משקיע אל תשקיע את כול הכסף שלך בהייפ אחד תמיד תפצל את הכסף שלך ככה שאם הייפ
נופל אתה לא תפסיד את כול הכסף שהיה לך.
אחי אם אתה צריך עזרה אתה גם יכול לפנות אלי בפרטי אני תמיד שמח לעזור.