נגיד אני יוצא מעשן ככה 10 סיגריות אני חוזר הביתה כולי מסריח ולפעמים הריח מחזיק בידיים גם עד יום אחרי...
בגלל הקטע של הריח אני גם מפחד לעשן באמצע השבוע....
יש למישהו עצות איך אני מעיף ממני את הריח הזה?
נגיד אני יוצא מעשן ככה 10 סיגריות אני חוזר הביתה כולי מסריח ולפעמים הריח מחזיק בידיים גם עד יום אחרי...
בגלל הקטע של הריח אני גם מפחד לעשן באמצע השבוע....
יש למישהו עצות איך אני מעיף ממני את הריח הזה?
|
|
אין כל כך מה לעשות אחי אני עצמי לא מעשן סיגריות אבל כל החברים שלי מעשנים..או שאני חוזר ממסיבה כולי ריח של סיגריות...לפה מסטיק, בגדים לכביסה ומקלחת
1. בן כמה אתה שאתה מעשן ומפחד שיריחו?
2. שאתה מגיע הביתה, כנס לבית עם תחתונים את הבגדים ישר תעיף לכביסה קח תמברשת שיניים וצחצח שיניים בזמן שאתה מתקלח (חוסך הרבה זמן תאמין לי).
ואחרי שאתה מסיים שתוף ידיים עם סבון וקח מסטיק חזק מנטה או משהו לפה.
הדרך הכי טובה להפסיק לפחד.. היא לספר להורים שאתה מעשן.
מי מעשן 10 סיגריות? אחי קנה ת'מנקה ידים הזה שלא צריך מים זה עולה 10 שקל ומסטיק אירוואיס.. אני נגיד בבצפר מעשן בהפסקה חוזר לכיתה מסטיק ומנקה ידיים אחי.. זהו.. חח עכשיו אם ת'ה יוצא עם חברים בערב 10סגריות? בשביל מה? קנו נרגילה תעשנו בפאנן אין ריח חח..
הכי טוב לגרד מנדרינה (: זה מעלים תריח ביידים זה בטוח למרות שאני לא מעשן סיגריות רק נרגילה אבל חברים שלי לפני כמה שנים עשו תדבר הזה ..
אחי יש את המגבונים האלו של היגיינה הזאת יש להם רחי טוב .. נסה אותם![]()
אוג' 11 , גבעתי , רתם .
אם אתה עם חברים אז תעשנו נרגילה
אין ריח
סרטון מרגש על הקמפיין של מכבי חיפה בליגת האלופות לעונת 2009/2010
http://www.youtube.com/watch?v=LVMJb...eature=channel
תגיד למה אתה סתם מתחכם הוא רוצה לדעת איך להעלים ריח וולעשן סיגריות אז אתה אומר לו תעשנו נרגילה??
אחי ריח מיסגריות אתה יכול להוריד רק עם מיקלחת..
או שאם יש לך איזה בסון עם ריח זה גם יכול לעזור..
נגיד לך ראסמי
יש כל מני עשבים (פשוטים שיש בכל גינה,גם בבצפר)
אתה קוטף קצת,שם אותם ביד ומשפשף אותם ביד,
יהיה לך ריח של סיגריות ושל עשבים
אתה לוקח טיפה אקס או ג'ל לחיטוי ידיים (עם אלכוהול) או אפילו מגבון (גם עם אלכוהול)
מורח קצת מתרענן עושה עוד שטיפה עם סבון דוחף 2 מסטיקים איירוויס מנטה לפה
ושלום על ישראל אתה כמו חדש
ההורים שלך מעשנים? עם כן הם לא יבחינו ממש.
עם לא , אז שים מסטיק בפה , שאתה נכנס הבית תכנס ישר להתקלח או שפשוט תגיד להם שחברים שלך עי שנו לידך.
כולם אמרו כבר את מה שצריך...
אני הייתי עושה לפני שההורים שלי היו יודעים הייתי דוחף תבגדים לכביסה וישר אוכל משהו בבית שיעביר את הריח מהפה...
ולשתוף את הידיים בבית =]
אם יש לך שיער ארוך או משהו לך גם למקלחת