|
|
מה אתם מפגרים? מה נראה לכם שהיא מנסה לשחק אתכם משחקים?
כנראה לא מצאת חן בעיניה ואמרה שיש לה חבר!
אני נגד זה שצריך להמשיך לנסות!!
למה מי היא בכלל?!
משפטים כמו :
"חבר זה לא קיר"
"גם לי יש חבר" וכו'..
זה סתם נשמע כאילו אתה נואש להשיג אותה!
ותאמינו לי שאני מבין בעניין הזה
למרות שאני לא נתקלתי בזה שמישהי אומרת לי שיש לה חבר, אבל נתקלתי בזה שהחבר הגיע ואמר שהוא החבר חחח
בקיצור לפי דעתי - שיטסט זו המצאה של חננות חסרי ביטחון, שממשיכים להאמין בזה כדי שלא יירד להם הביטחון העצמי
נערך לאחרונה על ידי pegasoos; 08-10-2009 בשעה 11:44.
אני כבר יכול להגיד שיש לי הרבה יותר נסיון מכם.. ולא, לא קיבלתי סירוב מאף אחת ולא קיבלתי שיטסט מאף אחת. (הסירוב היחידי שקיבלתי ממישהי בחיים שלי היה בגיל 15 ממישהי שהייתי מאוהב בה ופשוט אמרתי לה שאני מאוהב בה והיא אמרה שיש לה חבר - מאז עברו שלוש שנים ועדיין אנחנו ידידים.. היא היתה בתחרות האחרונה של מלכת היופי)
והבחורציק בן 21 שראיתי באיזה פוסט פה שהוא מרים תאף שלו שהוא בן 21 אז לך תמצא חיים!
אני כבר בן 18 ואני בקושי פעיל בפורומים כאלה.
וכל מה שאני אומר זה מנסיון ולא למדתי משום מקום.
ואתה יודע למה היא תגיד לך שיש לה חבר?
בגלל המון סיבות! אבל כולן זה מתוך בעיות אצלך (חסר ביטחון, מכוער, מסריח לא מבין את כל העניין ולא יודע איך להתחיל עם בנות וכו'..)
אז חלאס לשחק אותה מבינים גדולים..
אני חוויתי בנושא הזה יותר ממה שתחוו כל החיים שלכם!
אני מאניאק אם ייותר מ6 בנות שונות מצצו לכם
אני מאניאק אם מישהו מכם סגר זיון בשירותים במועדון
אני מאניאק אם בכלל החזקתם קשר יותר מחצי שנה
אני מאניאק אם היו לכם 2 חברות בו זמנית! שאחת לא ידעה מהשניה!
אני מאניאק אם זיינתם מישהי באוהל בזמן שכל אחד עלול להכנס בכל רגע במסיבת שטח (במקרה שלי זה היה בל"ג בעומר בחוף של אשקלון)
אני בטוח שכל אחד פה איזה חננה של מחשב ולא יוצא לראות עולם, לא מבלה, לא יוצא למועדונים וכו'..
אם אתם כבר מדברים תראו הוכחות לדברים שעשיתם ולמה שיצא לכם בחיים...
נערך לאחרונה על ידי pegasoos; 09-10-2009 בשעה 06:49.
אאוקיי תודה לכולם אפשר לנעול אל אם אתם רוצים להמשיך את הדיון על מי סגר זיון בשירותים=]
תשמע ילדון תדבר יפה דבר ראשון..
דבר שני לך תעשה פוזות על מישהו שאכפת לו כי וואלה עד עכשיו באמת שתפסתי ממך אבל עכשיו אני מבין שאתה סך הכל בא לעשות רוח אז לך את תחפש מי יעשה לך טוב לאגו אנחנו ממש לא הכתובת..
ועוד משהו זה שאני בוחר לחלק את הזמן שלי בצורה כזאת שאני גם קצת גולש פה זאת החלטה שלי ואם אתה מרגיש גבר אז שיהיה לך בהצלחה בחיים תדבר איתי שתצא לחיים האמיתיים, או יותר טוב שהסמל שלך יפתח לך את התחת בטירונות ואתה תבכה שאתה רוצה לאמא..
אז תספר לו את הסיפור העצוב שלך יש מוצ'יצ'ו?
יאללה להתראות...
נערך לאחרונה על ידי Ori; 09-10-2009 בשעה 16:48.
מצחיק שאתה מדבר על אנשים שגולשים פה בפורום אבל אתה בעצמך גולש בו. טמטום טהור, אין מה להגיד.
אתה לא באמת יודע כמה זמן כל אחד גולש פה ובגלל זה אין לך זכות דיבור. אתה פשוט יורה לכל הכיוונים (ועושה את זה ברעש) ואתה חושב שאנחנו מספיק מטומטמים כדי לקנות את זה.
לא מתאים לך? אל תכתוב ואל תיכנס.
נערך לאחרונה על ידי tttooommm112233; 09-10-2009 בשעה 16:46.
חחחחחח חבר שלי בא לי היום עם משפט דומה
"יש לי שעון קסמים שאומר לי שאת בלי תחתונים" חחחח
Psy Save US
Psychadelic music will set you free