טוב שלום חברה,
בבסיס שלי כרגע אין מדי ב' זמינים נורמלים ויש לפני שבועות אימונים יחסית קשים, ואי אפשר לעשות אותם עם חור בגודל של רוסיה במכנסיים, לכן השאלה שלי היא איפה בארץ יש חנות שמוכרת מדי ב' תקינים של צהל?
טוב שלום חברה,
בבסיס שלי כרגע אין מדי ב' זמינים נורמלים ויש לפני שבועות אימונים יחסית קשים, ואי אפשר לעשות אותם עם חור בגודל של רוסיה במכנסיים, לכן השאלה שלי היא איפה בארץ יש חנות שמוכרת מדי ב' תקינים של צהל?
|
|
אין שום סיבה שבעולם שתממן מכיסך הפרטי מדים.
אם לא מצליחים לספק לך מדים תקניים זאת בעיה שלהם בלבד והם אינם יכולים להכריח אותך לעבור שבוע שטח ללא הציוד הדרוש במקרה הזה מדים תקניים
אין חנות שמוכרת מדים.
יש מפעל בכפר הדרוזי ירכא ולא מוכרים את המדים לגופים אזרחיים.
כמו כן מחובתו של הסמל/רס"פ שלך לדאוג לציוד בלאי להחלפה מול אפסנאות לקראת הירידה לשטח.
אם בכל זאת לא מחליפים תלבש את המכנס הקרוע ותעבור ליד משרד רס"ר מחנה ו/או מפקד מחנה במטרה שיראו אותך.
לכשישאלו לפשר המכנס תגיב שהמפקדים שלך לא מחליפים לך למרות שאתה מבקש על בסיס יומי.
תראה איך דרגת כתף בכירה מזיזה עניינים ב2 שיחות טלפון.
איזה 2 שיחות הוא נותן צעקה הסמל הרס"פ הסרס"פ והמ"כ שלך מתייצבים אצלו מול המשרד כל אחד עם זוג חדש מהשקיות רק כדי שתבחר מה מתאים לך
מכיר את התופעה, יש חנות בירושלים שמוכרת מדי ב' חדשים (2009) והמחיר למכנס וחולצה הוא 300 שקל, ככה שאני לא חושב שיש סיבה להוציא סכום כזה על מדים שהצבא צריך לספק לך.
תנסה להתקמבן עם חברים או לדבר עם המפקדים שלך.
מה 300 שקל?
פאק מי קונה את הזבל הזה תגיד לי חחחחח
אתה תאבד את כל האפסנאות ולא יהיה מתש כל כך גבוה חחחחח.
בדוק יש לך חברים בבסיס אחר שלהם אין את בעיית הבלאי הזאת תדבר איתם תעשו החלפות ראש בראש או משהו.
חחחחח 300 שקל על מדי ב' ?? ?!?!
הגזימו קצת לא ?
slickskter@gmail.com
אך תקנה לר שווה שקל . אבל אם יש לך כסף מיותר לך לתחנה מרכזית החדשה תל אביב יש שם ריקושט
אל תקנה אני שמעתי שמישהו קנה באיזה 1000