זה סתם מגעיל בגדלים האלה.
צריך לדעת מתי לומר דיי למסה.
הכי יפה זה גוף חזק מחוטב ולא איזה מפלצת.
זה סתם מגעיל בגדלים האלה.
צריך לדעת מתי לומר דיי למסה.
הכי יפה זה גוף חזק מחוטב ולא איזה מפלצת.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 08-10-2009 בשעה 22:49.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
|
|
איכככ זה ממש מכוער
יש לו גוף משולש ומלא שרירים אבל זה על הפנים צריך לדעת מתי להפסיק, בשלב מסוים זה נראה גועל נפש.
אין פרופורציות בכלל של הגב והחזה לשאר הגוף וזה לא נראה טוב
לא מבין את הבחור הזה
רק שתידעו זה שהבאתי את הסירטון שלו אני לא בא להגיד תיראו איזה גוף יפה יש לו אני רוצה גם או מהו כזה..
זה פשוט משהו חריג ומעניין שלא רואים כול יום..
זה עצוב שהפורום הזה מחורבן על ידי ילדים קטנים בני 12 שחושבים שאם אתה שרירי אז זה מגעיל.
רבאק אתם תפסיקו מתי שבא לכם,לו יש מטרות אחרות שלא כמוכם לא עושה את זה בשביל בנות,אלא בשביל עצמו ולהתחרות.
לכו "תנפחו" קוביות ויד חזה
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אלברט איינשטיין
מה הקשר לשיא?
אתה אמרתה שהוא ילד בן 16 והוא לא אמור להיתחרות ושהוא שוחק את עצמו או משהו כזה
אז ככה בשביל להגיע לתחרויות גדולות וליות מיתמודד רציני אתה צריך עוד הרבה הרבה ליפני להתחיל להיתאמן אם תראה פעם סירטון של מפתחי גוף צעירים שהם עכישו אגדות אתה תבין..
הם שם בגיל 14 15 היו לך ע מסה מטורפת ורק ביזכות זה הם עכישיו ניראים ככה ומצליחים להגיע להשגים כאלה.
אלברט איינשטיין
טוב אתה רוצה להיתכווח או מה?
דבר ראשון אתה לא יודע אם הוא שוחק את עצמו כי אתה לא יודע מה הגנטיקה שלו כמה זמן הוא מיתאמן איל הוא היה נירא ליפני אתה לא יודע כלום עליו!
דבר שני אם אתה ממש רוצה תיכנ ליוטוב ותחפש את הסירטון שאני מדבר עליו ואתה תיראה את כול המפתחי הגוף המוכרים שלה היום בגילאי 13-16 ותיראה איך הם היו ניראים פעם ואיך הם ניראים היום..
הוא לא יכול סתם להראות ככה.
זה ברור שהוא מתאמן הרבה ויש לו גנטיקה טובה.
יכול להיות שבאמת צריך להראות ככה כבר בגילאים האלה בשביל להצליח. מה שאני אומר שזה לא ניראה לי טוב, לא בישבילו נפשית ולא בשביל הגוף שלו.
אבל שיעשה מה שבא לו.
אלברט איינשטיין