קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה
-
משתמש מתחיל
חלוקה| מחלק הזמנות לאתר lockerz!
לוקרז הוא אתר שמחלק דברים ממש מגניבים!!
כמו אייפוד טאץ', מאק בוק אייר ועוד המון דברים!
לא רק של אפל..
וזה מאוד קל להשיג אותם!
מקבלים נקודות ואיתם אפשר לקבל את הדברים..
משיגים נקודות בשלוש דרכים:
1. כל יום שנכנסים לאתר מקבלים 2 נקודות.
2. כל יום יש שאלה חדשה, לא משנה איזה תשובה עונים מקבלים נקודות. עושים הגרלה כמה נקודות תקבל ואתה יכול לקבל מקסימום 10 נקודות מינימום 2 נקודות! (ההגרלה לא לוקחת זמן.. האתר טוען שתי שניות ואז זה אומר לך כמה כסף קיבלתה..)
3. להזמין חברים! על כל חבר מקבלים שתי נקודות, אם מזמינים 20 חברים נכנסים לZ-list. זה אומר שנכנסים מין רשימה כזאת שלהם וכל מי שברשימה מקבל חולצה של האתר בחינם+ אם הזמנתה 20 אנשים אז כל יום שאתה נכנס לאתר אתה מקבל 4 נקודות, לא 2..
בקיצור ממש קל להגיע לסכומים גבוהים והפרסים בסכומים ממש נמוכים!
לדוגמא כרגע יש לי 38 נקודות, קיבלתי 2 נקודות בהתחלה+22 נקודות מהמשחק= 24+ הזמנתי כבר חבר אחד= 2+ נכנסתי יומיים= 4+ פעם קיבלתי 4 נקודות על השאלון פעמיים 2 נקודות= 8.
חישוב מהיר: 2+ 22+ 2+ 4+ 8= 38
(עדכון יש לי עכשיו 232 נקודות אבל זה הסבר די ישן.. אבל הבנתם שאפשר להשיג הרבה נקודות נכון??)
וטיפ קטן..
ממש אחרי שאתם נרשמים, יש לכם משחקון קטן שאתם צריכים לאסוף כמה שיותר ריבועים שנופלים.
אני בהתחלה חשבתי שצריך ללחוץ על הריבועים, אבל צריך להזיז את הבאר הקטן שיש למעטה עם העכבר..
אני לא השגתי המון נקודות אז הייתי צריך לפתוח משתמש חדש כדי להשיג עוד, כי את המשחק אפשר לעשות רק פעם אחת! זה מין בונוס כזה שאתם מקבלים שנרשמים.
אם אתם צריכים עזרה או משו בקשר לאתר אפשר לדבר איתי!
אם מישו רוצה הזמנות ללוקרז אפשר לבקש ממני בה"פ..
רק תנו לי ת'אימייל ותקבלו הזמנה.. [=
נערך לאחרונה על ידי אלון ג; 11-10-2009 בשעה 21:51.
-
-
משתמש מתחיל
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
חוקי הפורום