אבץ הוא מרכיב חיוני בבני-אדם, הכרחי לקיום החיים. מחסור באבץ מוביל לתוצאות ניכרות של עליה במשקל אצל בעלי-חיים. אבץ מצוי באינסולין, בחלבונים מסוימים, ובאנזימים שונים.
יש הטוענים כי נטילת טבליות אבץ יכולה לחסן כנגד הצטננות ושפעת, אולם מחקרים מראים כי הדבר אינו נכון.
מקורות מזון טבעיים לאבץ כוללים בשר אדום, בשר עוף, שעועית, אגוזים, דגנים מלאים, גרעיני דלעת, גרעיני חמניה וצדפות. חלקי השוק והצוואר בבשר בקר עשירים במיוחד באבץ.
אצל גברים, אבץ הוא מרכיב חשוב בייצור נוזל הזרע. עד 5 מ"ג אבץ אובדים בעת פליטה. מחסור באבץ אצל גברים מוביל לספירת זרע נמוכה ומרץ מיני מופחת. שפיכה בתדירות גבוהה עלולה להוביל למחסור באבץ.
\\וויקיפדיה
אז גמירה מובילה לחוסר אבץ,
האבץ חיוני לחלוקת תאים, תהליכי גדילה והתפתחות, פעילות המערכת החיסונית, הפחתת פעילות דלקתית, החלמת פצעים, חשוב לחושי הטעם והריח, שכפול DNA, חילוף חומרים של פחמימות, בריאות העצמות והעור.
עקב כך הוא נחוץ ביותר בתקופות הגדילה השונות בחיינו: בהריון, בילדות ובגיל ההתבגרות.
http://www.ima-adama.co.il/healling_..._lev2_zinc.htm
אז צאו מהאשליות שלעשות ביד כל היום יעשה לך רק טוב, זה שאתה מרגיש טוב לאיזה דקה לא אומר שזה עושה טוב לגוף.
אני לא אומר שתפסיקו להביא ביד, פשוט אני רואה אנשים שמביאים ביד 3-5 פעמים ביום כאילו מה הולך פה אנשים יא חרמנים מתים תרגעו קצת ותפסיקו להסתובב כל היום באתרי פורנו תעשו עוד דברים חוץ מזה.
אפשר להביא ביד פעם בשלושה או ארבעה ימים אבל למה 5 פעמים ביום?!
אני מקווה שהבנתם את זה, ותרגעו קצת.





ציטוט ההודעה



