שבוע הבא אני הולך לעשות ניתוח עם זריקת הרדמה והרופא יוציא לי את הציפורן (אם הבנתי נכון הוא שורף אותה או משו..)
מישהו יודע מנסיון אם זה כואב נורא?? זה נשמע כואב לאללה...
תודה ..
שבוע הבא אני הולך לעשות ניתוח עם זריקת הרדמה והרופא יוציא לי את הציפורן (אם הבנתי נכון הוא שורף אותה או משו..)
מישהו יודע מנסיון אם זה כואב נורא?? זה נשמע כואב לאללה...
תודה ..
|
|
עשו את זה למישהו בבצפר שלי , הוא יחתוך לך חצי מהציפורן (גם את החלק החודר ועוד טיפה)
זה יכאב לך אם תשים אחר כך נעל , אבל אם תשים כפכף זה לא יכאב (אבל זה מגעיל)
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
שמע מאוד לא ממליץ לך לשים אחר כך נעל סגורה...עזוב א תהקטע שיהיה לך ריח של חתולה מתה בנעל
אבל זה גם יפגע לך ברגל חבל ..
תלך עם כפכף פתוח ושים ל כולם דבר אחד...בריאות שלך יותר חשובה מהכל..
אם יש לך קרוקס אז אפשר ללכת עם קרוקס כי היא נעל לא הכי סגורה שיש וגם לא יראו לך את הרגל..
יש לי טיפות טבעיות - מצמחים - אני מתחייב לכך ש - 100% המוצר יעבוד!!! הוא עבד עליי ועל מכריי....זה נשמע הזוי - אבל זה אמיתי לחלוטין - ללא כאבים,ללא לחתוך את הבשר , ממש ממש פשוט - מטפטפים על הציפורן הבעייתית ועוטפים בגזה למס' שעות - אני אומר לכם אתם תברכו אותי אחרי זה - לעוד פרטים - צרו קשר - 054-3286573 - צפריר
או - tevalife_te@walla.co.il - המוצר הוא 100%$ טבעי - אין מה להפסיד - אני נותן 100% אחריות
עדיף לא לאגיד לה מה שקרא בבית ספר ו במקומות זה רק לאגיד לה שלא כואב עים הוא סורף רק את הציפור אז לא כואב.
מה יש כבר לירשום בחתימה?
חוף מ אוהבים מחבבים את מי את ה מנהל של פורום ****.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=520391