אינסטלאטור מרוקאי וכורדי נתקעים בתוך מעלית, המרוקאי מתעצבן, לוחץ על כפתור החירום, ומשלא באה עזרה מתחיל לבעוט בדלת, לנגוח בכפתורים, מכניס את הידיים ומנסה לפתוח בכוחות עצמו את הדלת, הכורדי אומר לו : אדוני, למה אתה כל כך מתעצבן, הרי עברה רק חצי שעה, אני לפני שבוע נתקעתי 4 שעות במדרגות נעות..
================================================== ==========
בעיראק לפני שארה"ב תפסה את סדאם חוסיין, חודש לפני קורא שר הביטחון לכל הכפילים של סדאם חוסיין ואומר להם : יש חדשות טובות וחדשות רעות. שואלים, מה החדשות הטובות ? הוא עונה שסדאם עדיין בחיים, ואז הם שואלים ומה החדשות הרעות ? שהוא איבד רגל אחת.
כורדי נסע מתל אביב לירושלים הגיע לשם ישר לבית החולים לטיפול נמרץ בגלל שהוא סבל מהתייבשות, שאלו אותו בבית החולים, אבל למה לא שתית כל הדרך ? אז הוא ענה : אמרו בחדשות אם שותים לא נוהגים !
למה כורדי פותח כל כמה דקות את המקרר כשהוא בבית בעצבים ? כי הוא מתעצבן מי השאיר את האור דולק שם.
למה כורדים תמיד פותחים חטיפים בתוך החנות עוד מלפני שהם יוצאים ? כי כתוב על השקית : פתח כאן !
כורדי בא לעבודה חדשה והמשימה שנתן לו המעסיק זה לעשות את פסי הצבע בכביש, ביום הראשון הוא צבע 2 ק"מ, ביום השני רק ק"מ אחד וביום השלישי רק חצי ק"מ, אז המנהל עבודה בא אליו ושאל אותו : מה אתה מתעייף מיום ליום, מה קורה איתך ? אז הכורדי ענה : כן, זה קשה לי כל הזמן ללכת ולחזור לפה כדי לטבול את המברשת בדלי הצבע !
שני כורדים נושאים במשאית גבוהה בגובה של 4 מטר, הם מגיעים לאיזה מנהרה בכביש שרשום בכניסה : עד 2 וחצי מטרים, אז הכורדי שלא נוהג אומר לשני : מה נעשה, אסור לנו להיכנס. אז השני אומר לו : אל תדאג, אין פה משטרה !
יום אחד בעבודה שלושה שעבדו מאוד קשה במפעל ייצור גדול התיישבו לאכול ארוחת צהריים, הראשון מרוקאי הסתכל בפרוסה שלו וראה ביצים עם עגבניות ואמר עוד פעם אחת שהאישה הזאת שמה לי את זה לארוחת צהריים, אני קופץ מהבניין, השני שהיה רוסי פותח ורואה פרוסה עם גבינה לבנה, והוא אומר שגם הוא יקפוץ אם הוא יראה את זה שוב, והשלישי שהיה כורדי הסתכל בפרוסה שלו ואמר שגם הוא יקפוץ אם יהיה לו אותו דבר שוב, יום למחרת הם מסתכלים בפרוסות, רואים את אותו הדבר, רושמים פתק קטן וקופצים, אחרי זה נפגשות הנשים שלהם ובוכות וקוראות את הסיבה לקפיצה אז אשתו של הכורדי אומרת : זה ממש מוזר, מה שבעלי עשה, כי הוא היה מכין לעצמו את האוכל !
מקווה שאהבתם=]

ציטוט ההודעה