ערביי ורוסיה מיתחתנים טוב הכול בסדר הרוסיה אוהבת ספרים והערביי אוהב נעלים
אז יום 1 הרוסיה רוצה חנות ספרים וערביי רוצה חנות נעליים טוב הם רבים ורבים טוב בסוף הערביי נכנה
והרוסיה אמרה יודע מה נפתח חנות נעליים וספרים באותו חנות איך קוראים לחננות : ינעלהבוק חחחח
-
דוב וארנב רבים
מגיע שד אומר לכול 1 יש 3 מישאלות טוב הדוב מתחיל שכולם היו בנות
טוב אמר השד קיבלת
הארנב ביקש אופנוע
טוב אמר השד קיבלת
הדוב ביקש שהוא יהיה הכי כוסון בעולם
טוב אמר השד קיבלת
הארנב ביקש קסדה
טוב אמר השד קיבלת
הדבו אמר ושכלום ימשכו אליי
טוב אמר השד קיבלת
הארנב עלה על האופנוע ואמר אני מבקש שהדוב יהיה הומו ונתן גז
-
יום אחד איש בא לגן חיות רואה קופים נגנב יאאלה איזה חמודים
האיש בא למנקה ושאול תגיד קגע מתי אתם מאכילים את הקופים המנקה הסתובב ואמר למה אתה רעב
-
איש צדיק הולך ברחוב ופונה לאלוהים:"תגיד, כמה אצלך זה שקל", אלוהים עונה לו:"מיליון דולר", לאחר מכן הוא שואל אותו:"וכמה אצלך זה שניה?" אלוהים אומר לו מיליון שנה...
הצדיק חושב ועולה במוחו רעיון מצוין, אומר לאלוהים:"אני צדיק ומשרת אותך בכל חיי, האם תועיל בטובך להביא לי שקל???" אז אלוהים עונה לו:"אוקי חכה שנייה"
-
לאיזה בנאדם אחד היה ביצה אחת גדולה, וביצה אחת קטנה... הוא הולך לרופא ואומר לו, שמע אחי, יש לי ביצה אחת גדולה וביצה אחת קטנה, וזה מביך... הרופא אומר לו תראה לי, והבנאדם מתבייש ואומר לו:"שאני אראה לך אתה מבטיח שלא תצחק?" הרופא הבטיח לו שלא יצחק והבנאדם מראה לו ביצה בגודל של ביצת יען... הרופא מתחיל להתפקע מצחוק והבנאדם אומר:"על זה שצחקת, אני לא מראה לך את הביצה הגדולה!!!"
-
איזה אחד התלונן כל פעם שאין לו מזל לא מצליח לו כלום כל מה שהוא מבקש לא קורה..
אז יום אחד הוא הולך בחוף הים ורואה בקבוק מוזר שיש עליו חול
הוא בא לנקות את החול ומתוך זה שהוא מנקה את הבקבוק יוצא לו שד ג'יני בצורה של כריש
הכריש ש=מ=ח אומר לו תודה שהצלחת אותי עכשיו אני חופשי ועל זה אני יתן לך משאלה ויגשים כל מה שתגיד
אז איש חושב וחושב והוא אומר לו אני רוצה זין שהגודל שלו יגיע עד הרצפה!
מה עשה ג'יני הכריש.? אכל לו תרגליים
-
מפקד של אוניית מלחמה מאתר בראדר צוללת.
הוא שולח צוללן לבדוק של איזה מדינה היא. הצוללן צולל לצוללת, חוזר ואומר למפקד הם אנגליים.
המפקד שואל: "איך אתה יודע"
הצוללן עונה: "שמעתי אותם מדברים אנגלית".
המפקד עונה: "אנגלית זו שפה בינלאומית לך תבדוק עוד פעם".
הצוללן צולל חוזר ואומר למפקד: "הם סינים".
המפקד שואל: "איך אתה יודע?"
הצוללן עונה: "כתוב על זה made in china".
המפקד עונה: "כל המוצרים מיוצרים היום בסין, תבדוק עוד פעם"
הצוללן צולל חוזר ואומר: "הם כורדים".
המפקד שאל: "איך אתה יודע?"
הצוללן ענה: "שדפקתי בדלת הם פתחו אותה..."
מכתב של אמא כורדית ל בנה:
-
בני היקר..
אני כותבת לך כמה מילים, כדי שתדע שאני כותבת לך,אם תקרא את המכתב זה אומר שהוא הגיע בשלום אם לא תקבל אותו תגיד לי אני אשלח לך אותו שוב.
אני כותבת לך לאט כי אני יודעת שאתה
לא קורא מהר.
לפני כמה זמן אבא שלך קרא בעיתון שכמעט כל התאונות קורות בפחות מקילומטר מהבית אז עברנו לבית חדש, הבית החדש יפהפה, ויש בו מכונת כביסהחדשה, אבל אני לא בטוחה שהיא עובדת
אתמול הכנסתי בו כביסה ולחצתי על הידית שמורידה את המים וכל הבגדים נעלמו.
מזג האויר לא רע שבוע שעבר ירד כאן גשם פעמיים, פעם אחת 3 ימים ופעם אחת 4 ימים,
אני מוסיפה את המעיל שביקשת, דוד יעקב אמר שאם נשלח לך אותו בלי הכפתורים זה יעלה יותר זול כי הם מאוד כבדים, אז שמתיאותם בכיס של המעיל אם תצטרך אותם.
אתה יודע שאחיך עשה פאדיחות עם האוטו?
הוא שכח את המפתחות בתוך האוטו והיה צריך ללכת להביא את הספייר כדי להוציא אותנו מהאוטו.
דרך אגב אם תראה את יפה תמסור לה ד"ש ואם לא תראה אותה אל תגיד להכלום.
אמא.
נ.ב רציתי להוסיף לך כסף אבל כבר סגרתי את המעטפה.
-
ישראלי אמריקאי ופרסי רוצים בחורה הם פוגשים בדרך קוסם והוא אומר להם ` "אתם רוצים בחורה לכו לסוף העיר יש שם מכונה אם אתם מכניסים שקל אתם מקבלים בחורה". הישראלי והאמריקאי מחליטים לנסות והולכים לסוף העיר... שם רואים את המכונה... האמריקאי כמובן מנסה ראשון ומכניס שקל - והופ יוצאת לו בחורה והוא הולך מבסוט איתה... הישראלי מכניס שקל יוצאת לו בחורה וגם הוא הולך מבסוט... הפרסי קלט את העניין אז הוא הכניס את אשתו ויצא לו שקל.
-
מרוקאי, פרסי ותימני הולכים ביער פוגשים מכשפה שאומרת להם:"אםתדרכו על בננה יקרה לכם משהו רע"
הם ממשיכים ללכת והמרוקאי דורך על בננה ונעלם אחרי דקה מוצאים אותו עם אישה מה זה מכוערת... אז הפרסי והתימני שואלים אותו :איך זה קרה?
והמרוקאי עונה "דרכתי על בננה..."
ממשכים ללכת הפרסי דורך על בננה ונעלם אחרי דקה מוצאים אותו עם אישה יותר מכוערת מהראשונה שואלים אותו איך זה קרה הוא עונה: "דרכתי על בננה"
ממשכים ללכת התמני נעלם אחרי דקה מוצאים אותו עם אישה דוגמנית על... אז שואלים איך זה קרה
האישה עונה דרכתי על בננה...

ציטוט ההודעה