יום ראשון מגישים ערעור.. אם לא ילך אני שורף את המפקח=]
יום ראשון מגישים ערעור.. אם לא ילך אני שורף את המפקח=]
|
|
לא נורא... להגיש ערעור בטסט זה סיוט... יש סיכויים קלושים, טסט רביעי יהיה טוב!
אמן אחי.. אני הייתי אמור לעבור ראשוןן בכלל אתה יודע עברתי בירוק מהבהב וקיבלתי ברקס על זה....
טסט שני היתה לי טעות באשמתי ופה באמת .. ושמע זה לא סיוט אני הולך עם משפחה.. מקס' נתהפך על המפקח אתה יודע
לא.. אני לא יודע... אל תעשה שטויות שלא ישללו לך...
אני לא מבין למה להגיש עירעור, אתה מקבל את האגרה של ה125 שקל חינם, אבל מה .. אתה עדין צריך לשלם למורה את ה300 שקל ..
בס"ד
ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד!!!:דירוג::דירוג::דירוג:
שמע אל תבנה על הערעור, זה מילה שלך נגד מילה שלו, וזה יעכב אותך עד שיחזרו התוצאות, שים פס ותיגש לטסט רביעי בכל הכוח.
אור כה אחי אבל זה לא מעכב בעיקרון בחדרה שמים תערעור הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה אבל שילך ויוכיח אני יש לי עד שבא איתי.. ואגב אני לא משלם 300 למורה.. יש לי קבלנות שילמתי כלום כסף פשוט מעצבן אותי שאני 3
ואנייודע שזה לא אומר איך אני נוהג אבל זה מרגיז הכשיל אותי על זה שנהגתי טוב..
אז עכשיו כל הבירוקרטיה הזאת ואתה יודע שבסוף כן תעשה טסט רביעי, שמע אם זה באמת מפריע לך להגיד שעברת רביעי ולא שלישי לך עם זה עד הסוף.
לא להגיד זה בהרגשה אחי עזוב שלישי חמישי עשירי אפילו פאקינג לא עברתי טסט שעברתי יענו הכשיל אותי על מה על צבע עור? על זה שאני חתיך יותר ממנו?
אני מחזק את אור, קשה מאוד ללכת נגדם וזה סתם עיקוב לא מוצדק.
תעבור רביעי בע"ה, תהיה רגוע, בלי עצבים.
תקשיב פעם הבאה בטסט תתחיל באיומים תגיד לו
שמע אם אני לא עובר שנינו עושים תאונה
בדוק תעובר
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח
שמע אף בוחן לא יכשיל אותך סתם, אין מצב!
כל טעות הכי קטנה יכולה להכשיל, אם זה עלייה על כיכר, שכחת לאותת אולי, הפנייה שלך לא הייתה מדויקת, יש עוד מלא סיבות שיכולות להכשיל אותך.
אם אתה מרגיש שאתה לא מוכן לטסט, אז חבל שתיגש סתם וילכו קרוב ל500 שקל לפח.
תסחב את השיעורים עוד קצת, לא סוף העולם, אני עשיתי 32 שיעורים ועברתי ראשון.
יכלתי לגשת ב28, אבל מה הטעם? רוב הסיכויים שהייתי נכשל.
תגידו יכול להיות שהמורה יכול לתאם עם המפקח להכשיל אותי ?