|
|
אני אמרתי שהפסקתי לשמוע מטאל? D:
ואם יציקו לי בבצפר אז בטח ובטח שאני המשיך לשמוע מטאל
אתה באמת חושב שקיים מישהו שאשכרה יעשה את זה?
כלומר,חוץ מהפריקים הקטנים ששומעים לינקין פארק ואז בא אליהם ערס והם משתינים ושומעים מזרחית...
אני שומע מטאל,וגם רוק,וגם פופ(בעיקר אייטיז לא הדרעק שהולך היום),גם אלקטרונית וגם לאחרונה קצת מזרחית(של האייטיז ניינטיז,לא הדרעק של היום)-ובחיים לא עשו לי בעיות/הציקו לי בגלל טעם במוזיקה.
אני ילד גזעי![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
בלי להעליב את מר בחור פה,הנה הוכחה שמטאליקה זה פופ.אני טוען ככה כבר הרבה זמן.מטאל אמורה להיות מוזיקה קיצונית,לא הייתה אמורה להיות קרובה למיינסטרים,והנה הבחור שומע מזרחית דיכאון ומטאליקה.אתם לא רואים מישהו ששומע משה פרץ,קובי פרץ,פרץ פרץ,פרצים למיניהם ושומע סלייר(חוץ מאחדים ששומעים מעורבב אבל הם באמת שומעים הכול)
נערך לאחרונה על ידי Göregäsm; 30-10-2009 בשעה 14:45.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
אלוהים ישמור....
יאללה שתוק לך תגלח את השפם הקטנצ'יק שגידלת כבר חצי שנה ותימנע מלדבר ככה על גדולים ממך,פשוט תלמד לקרוא טוב את מה שכותבים והכל יהיה בסדר
ד"א אתה לא צריך לשנות את השיר שרשמת כי אין לזה שום קשר לדיון
נערך לאחרונה על ידי Metalichen; 30-10-2009 בשעה 15:28.
אוקיי קצת הבהרות
קודם כל תפסיקו את הספאם,אם אתם רוצים לריב-יש פרטי
שנית,מוזיקת פופ(ולרית) היא מוזיקת פופולרית,מטאליקה היא להקה מאוד פופלרית ולכן היא מוזיקת פופ(ולרית).
יש מבין?
בכל מקרה יש לי חבר ששומע גם דכאון(אבל מהדכאונות הכבדים),גם אינפקטד משרום וגם סלייר ומגהדת'
הכל עניין של טעם,של גיוון ושל כמה אתה פתוח מבחינה מוזיקלית
אחי,בחייאת תוריד את החתימה
אתה עושה פדיחות לעצמך(וגם לנו על הדרך)
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
92% מאנשים שומעים מזרחית ורק 8% אחוז שומעים רוק ומטאל
עם אתה מ8% הנורמלים הוסף את זה לחתימתך
החתימה הזאת מייצגת את כל מה שרע בנוער הרוקיסטי בארץ.