קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] אחים שלי אני חייב יומן קריאה!!!@!@!
    על ידי GGGaaalll בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-04-2006, 00:00
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-02-2006, 19:57
  3. [מכרז] אתר לתמונות פנטזיה וקומיקס מחר ראשון 8 נקודות
    על ידי yuvalv בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-01-2006, 20:31
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

יומן פנטזיה

משתמש מתקדם האוואטר של NetaMimi
    לייקים
    46
    נקודות
    0

ברירת מחדל יומן פנטזיה

FANTASYLEAGUE

מנכ"ל - ווינס מקמהאן
    סגן 1 - אריק בישוף
    סגן 2 - סקוט שטיינר
    סגן 3 - ויקי גוררו

שופט - ארל הבנר
    קריין - מייקל באפר
    פרשן - באבא ספוג האהבה
    מראיין - ג`ין אוקלנד

זמני תוכנית - שלישי, שבת

אליפויות -
    אלוף עולם: מר פרפקט
    אלוף בין יבשתי: ג`ון מוריסון
    מלך הזירה: - - -
    אלופי הזוגות: לוחמי הדרכים
    אלופת הנשים: נטע

ספיישלים -
    מלך ההישרדות - אירוע שמשלב בין מלך הזירה לסדרת ההישרדות.
    מחוץ לפרוטוקול - אירוע קרבות הספקולציה הגדול של העונה.
    מלחמת העולמות - פרטים טרם נחשפו -
    בהילוך חוזר - פרטים טרם נחשפו -
    רויאל ראמבל - הדרך לרסלמניה מתחילה.
    סייבר פנטזיה - אירוע בו הגולשים קובעים את מה הם רוצים לראות.
    רסלמניה - האירוע הגדול ביותר של השנה, המופע הכי טוב בעיר.

רוסטר -

דראפט אחרון -

שוחררו:

סקוט הול, דיווי בוי סמית`, אואן הארט, סטיב אוסטין, וגולדברג ז"ל.

הוחתמו:
    שוכני היערות, ביג בוס מן, בוב בקלנד, אדם בומב, לקס לוגר.
    ולדימיר קוזלוב, סקוט שטיינר, קריים טיים.
    אשלי מסארו, בת` פיניקס, לונה ואשון, סייבל, נטע מימי.

על תנאי:
    באטיסטה, דולף זיגלר.

לינקים מעניינים -

יומן פנטזיה No.1
    תחילתה של התופעה.
    Fantasy

טוויטר -
    כל עדכון בליגה יהיה גם בטוויטר.
    https://twitter.com/NetaMimi

בלוג פסיכודליה -
    כי יש מקום אחד שמכיל את כל המידע.
    Up For Grasp

אתר תמונות -
    כל התמונות של היומן במקום אחד.
    Photobucket

פנטזיה הוא יומן הזהב-

תואר יומן הזהב מס` #2
    ההודעה הרישמית
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 23-10-2009 בשעה 14:44.

2. קישורים ממומנים

לייקים
    46
    נקודות
    0

ברירת מחדל פרק 1

סגמנט התחלה

ווינס נכנס לאולם למה שעתיד עוד להיקרא `האירוע הכי משפיע במאה ה-21` כדי להודיע על חזרתה של ליגת פנטזיה לפעילות. הוא מטפס אל תוך הזירה ולוקח מיקרופון. "אני יודע שכולכם מצפים לשמוע את מה שיש לי לומר, ואני לא מתפלא. יש לי את הכשרון, את המראה ואת היכולת כדי לגרום למיליונים של אנשים לשבת מול מסך הTV ולהקשיב למילים שיוצאות לי מהפה". כולם מסתכלים עליו בציפייה ואז הוא אומר - "טוב נו, זה בשורות טובות... ליגת פנטזיה חוזרת לפעילות!" כולם מריעים בקולי קולות, אבל ווינס לא נותן לזה יותר מדיי להיות סיבה למסיבה...

- אבל -

* סירנת משטרה נשמעת *

סקוט שטיינר נכנס לאולם ואף אחד לא מבין מה הוא עושה שם. כולם מסתכלים עליו בזמן שהוא עושה את דרכו לזירה ולוקח את המיקרופון מווינס ואז מסמן לווינס שייצא משם, ולתדהמת כולם, ווינס עושה את מה שסקוט מבקש ממנו. סקוט מחכה שכולם יירגעו ואז הוא אומר - "כמה חרא צף פה אלוהים שישמור. אני מודיע לכם חד וחלק, הכל נגמר עכשיו. אין לי כוח לשטויות שלכם, ואין לי כוח להתבכיינויות שלכם. למען האמת, אני חושב שאתם חבורה של בני זונות שלא יודעים להעריך האבקות טובה גם אם היא הייתה מכה על הפנים שלכם. אני הוא הGM החדש ואני הולך לעשות פה את - כל - מה - שבא - לי, ולכל מי שיש בעיה עם זה, יש לי מסר בשבילו - אי פעם יצא לכם לפגוש בן אדם שלא הייתם צריכים להתעסק איתו? ובכן, הבן אדם הזה הוא אני".

קרב יחידים - קווין נאש נגד סיד

נגד

קרב הענקים מתחיל עם מטח אגרופים של שני המתמודדים לעבר יריבם, פעם סיד ופעם קווין נאש. ההובלה עוברת לצידו של נאש ברגע שהוא מחליט להוריד את סיד למזרן עם קלוזליין. קווין נאש ממשיך את המומנטום עם תרגילים כמו ביג בוט, לג דרופ ואייריש וויפ מפינת זירה אחת לשנייה ובחזרה. קווין נאש בשלב מסוים של הקרב מחליט לסיים אותו, הוא מכניס את הראש של סיד בין הרגליים ומכין את הג`ק נייף אבל אז סיד נחלץ ממנו באמצעות באדי דרופ. כשקווין נעמד על רגליו סיד מבצע עליו את הצ`וקסלאם האמייתני. לבסוף סיד מסיים את הקרב עם פאואר בום עצבני והצמדה שמתלווה מיד לאחר מכן.

מנצח:
    סיד (הצמדה)

סגמנט - טקס אשכבה לביל גולדברג ז"ל

יִתְגַּדַּל וְיִתְקַדַּשׁ שְׁמֵהּ רַבָּא.
    בְּעָלְמָא דִּי בְרָא כִרְעוּתֵהּ
    וְיַמְלִיךְ מַלְכוּתֵהּ וימליך מלכותו
    וְיַצְמַח פּוּרְקַנֵה וִיקָרֵב מְשִׁיחֵה
    לפי נוסח תימן בלדי מוסיפים:וְיִפְרוֹק עַמֵיהּ
    בְּחַיֵּיכוֹן וּבְיוֹמֵיכוֹן וּבְחַיֵּי דְכָל בֵּית יִשְׂרָאֵל,
    בַּעֲגָלָא וּבִזְמַן קָרִיב וְאִמְרוּ אָמֵן.
    יְהֵא שְׁמֵהּ רַבָּא מְבָרַךְ לְעָלַם וּלְעָלְמֵי עָלְמַיָּא יִתְבָּרַךְ
    וְיִשְׁתַּבַּח וְיִתְפָּאֵר וְיִתְרוֹמֵם,
    וְיִתְנַשֵּׂא וְיִתְהַדָּר וְיִתְעַלֶּה וְיִתְהַלָּל
    שְׁמֵהּ דְקֻדְשָׁא בְּרִיךְ הוּא.
    לְעֵלָּא מִן כָּל בִּרְכָתָא שִׁירָתָא תֻּשְׁבְּחָתָא
    וְנֶחָמָתָא דַּאֲמִירָן בְּעָלְמָא וְאִמְרוּ אָמֵן.

קרב נשים - נטע נגד מישל מק`קול - קרב על האליפות

נגד

הקרב החוזר לאליפות הנשים מתחיל עם הובלה מטורפת של מישל ששוברת את נטע לחלקים באמצעות שיגור בעיטה חזקה לפנים, ספיר, ו-ווינגס אוף לאב. מישל ממשיכה לנסות ללמד את נטע לקח על מה שקרה ברסלמניה, והיא לוקחת את הקרב אל מחוץ לזירה שם היא שולחת את נטע אל מדרגות המתכת, אל גדר ההפרדה וגם מנחיתה אותה בעוצמה על שולחן הפרשנים. במהלך אחד מהמהלכים, השופט ניסה להפריד בין המתאבקות ויצא כך שהוא נפגע ונפל לרצפת הבטון. מישל ניגשה אליו על מנת לבדוק אם הכל כשורה ובזמן הזה נטע לקחה כיסא וריצצה אותו על הראש של מישל מק`קול בכל הכוח. נטע הכניסה אותה לזירה והצמידה אותה. לאחר מספר רגעים ארוך הגיע שופט חדש לזירה וספר ל-3 והכריע את הקרב.

מנצחת:
    נטע (הצמדה)

סגמנט ראיון עם מר פרפקט

ג`ין אוקלנד - "קבלו בבקשה את אלוף הליגה, מר פרפקט".
    מר פרפקט - "תודה ג`ין, אני שמח להיות פה, תודה שאתם מארחים אותי".

ג`ין אוקלנד - "תגיד, אז תוכל להסביר לנו בכמה מילים מה הביא אותך לפדות את המזוודה עוד ברסלמניה?"
    מר פרפקט - "בקרב הראשון של הערב השתתפתי בקרב הMITB וזכיתי בו. וככל שהערב התקדם, הבנתי שאני מתאושש מהקרב ושאני שוב נהיה רענן. וכשראיתי את ברט הארט בדיוק מסיים את הקרב שלו, הבנתי שזו ההזדמנות שלי. פדיתי את המזוודה וכאמור זכיתי באליפות".

ג`ין אוקלנד - "ועכשיו שאתה אלוף, אתה מפחד מהחוזה שאתה חתום עליו, שבו אתה מחויב לתת לברט הארט קרב חוזר?"
    מר פרפקט - "אני לא מפחד מכלום. ברט הארט הוא מתאבק מעולה, ואני מכבד אותו מאוד. קוראים לו המצטיין בביצוע כי יש לזה משמעות. אבל לא משנה כמה מצוין ברט הארט יהיה, הוא לא יהיה מושלם. יש רק מתאבק אחד מושלם בליגה הזו, ואתה מסתכל עליו".

ג`ין אוקלנד - "יש לך תוכניות לקראת העתיד? מועמדים שאתה רוצה לפגוש? להלחם בהם? או שזה משהו שתתמודד כאשר הם יגיעו?"
    מר פרפקט - "אני רוצה להלחם מול רבים וטובים. הייתי רוצה להלחם מול קרליטו, והייתי רוצה להלחם מול אנדרטייקר וגם הייתי מעוניין להלחם מול רנדי סאבאג`. הרשימה גדולה ויש לי את כל הרצון ואת התשוקה בעולם להמשיך להוכיח שאני האלוף המושלם ביותר שהליגה הזו ראתה".

ג`ין אוקלנד - "לסיום, מה המחשבות שלך לגבי ההחתמות החדשות בליגה? האם אלה אנשים שיגנבו לכם את הפוקוס או שמא זה משהו טבעי שהליגה הזו צריכה ושזה יהיה חיבור אורגני?"
    מר פרפקט - "אני מברך על כל כניסה של מתאבק/ מנהל/ ומראיין. תראה למשל אותך בתור דוגמא, אתה הגעת בתור החתמה חדשה לעמדת המראיין, ומהתרשמות שלי אתה עושה עבודה מושלמת. ככה שאם כולם יוסיפו את המימד שלהם, זה יכולה להיות רק ליגה יותר טובה יותר".

ג`ין אוקלנד - "תודה לך והנה בפניכם המילים של האלוף של הליגה. תודה למר פרפקט על הראיון הזה. זה היה ממש מושלם".
    מר פרפקט - "חחחחחח תודה רבה גם לך. נתראה בקרוב".

קרב זוגות -
    קריים טיים נגד שוכני היערות

נגד

לוק מתחיל את הקרב מול שאד והוא מתחיל עם אגרוף ואלבו סלאם, ואז הוא מתחלף עם בוץ` והם מתחילים להשתגע עם הקהל ולבצע את הטאונט שלהם. בוץ` נכנס ומתגנב מאחורי שאד ואז הוא נושך לו את התחת. שאד ממהר להתחלף עם JTG שרץ ישר אל תוך קלוזליין אדיר מבוץ`. מתבצע עוד חילוף אצל שוכני היערות, והם ביחד שולחים את היריב לחבלים ומורידים אותו לזירה עם באדי דרופ כפול. אז הם תופסים את JTG ומבצעים עליו את התרגיל סיום שלהם - השובר מעיים. בוץ` ולוק מצמידים ביחד את היריב, ומנצחים. אז הם חוגגים את הנצחון הראשון שלהם בליגה ומתחילים ללקק את הפרצופים של האוהדים בקהל וכולם מאושרים.

מנצחים: שוכני היערות (הצמדה)

סגמנט הגעה של לקס לוגר

קליפ - לחץ לצפייה
    http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1265155

תמונת הפרק

ציפורים שובבות -
    (אתה חושב על מה שאני חושב?)

קרב יחידים - ולדימיר קוזלוב נגד ברט הארט

נגד

הקרב מתחיל עם הובלה של ברט על פני יריבו ולדימיר עם טקטיקת שבירת היריב ביסודיות. זה מתחיל עם היפ טוסים, דרופ קיקים, ואז מעבר למתקפות משולבות. ברט מלמד את ולדימיר שיעור בהאבקות טכנית עם תרגילים כמו בולדוג, לג סוויפ שמלווה באקס הנדל מהחבל השני של הזירה. וזה ממשיך עם פיילדרייבר, נעילת יד וסואסייד דייב אל ולדימיר שבשלב הזה נמצא מחוץ לזירה ומחוץ לעניינים. ברט מחליט לנסות לסיים את העניין. הוא עולה לחבלים ומתיישב על ולדימיר בתרגיל הכיסא החשמלי אבל ולדימיר מנצל את זה לטובתו ומפיל את ברט אחורנית על הזירה. ולדימיר תוקף את ברט הארט עם הבאטרינג ראם והוא מנצח את הקרב להפתעת כל הקהל...

מנצח:
    ולדימיר קוזלוב (הצמדה)

תוצאות וחדשות

- ליגת פנטזיה פותחת שוב את שעריה למרות כל הסיכויים.
    - סקוט שטיינר התמנה להיות הGM של הליגה.
    - סיד המשוגע ניצח בקרב יחידים את קווין נאש.
    - נערך טקס אשכבה לזכרונו של ביל גולדברג ז"ל.
    - נטע מימי ניצחה את מישל מק`קול בקרב יחידים על האליפות.
    - שוכני היערות ניצחו את קריים טיים בקרב זוגות.
    - מסתמן: לקס לוגר יגיע לפנטזיה.
    - ולדימיר קוזלוב ניצח את ברט הארט בקרב יחידים.
    נערך לאחרונה על ידי NetaMimi; 23-10-2009 בשעה 14:47.

משתמש כבוד
    Save_us.iDo
    האוואטר של -iDo-
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    0
    נקודות
    812
    משפט מחץ
    "העולם מצחיק - אז צוחקים"

נטע ברוכה הבאה, אחלה פרק (ובכלל אחלה יומן, מושקע)
    לא היה הרבה בפרק, אבל פרק ממש טוב

דרושים מנהלים לפורומים הבאים:
    דקסטר | איך פגשתי את אמא

רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366

לייקים
    46
    נקודות
    0

תודה.

לייקים
    46
    נקודות
    0

ברירת מחדל פרק 2

פרק 2

סגמנט עם זיגלר

אגדות האבקות - OUT

מתאבקים עכשווים - IN

זיגלר - "כמה פעמים כבר שמענו את המשפט ש`פעם היה פה יותר טוב`?
    שמתאבקים מפעם היו יודעים לבצע מהלכים טובים יותר, למשוך קהל גדול יותר ובכלל, להיות מקור להנאה מספקת יותר. ואני אומר, תפסיקו לחיות בעבר ! מה שהיה בעבר נשאר בעבר. ועובדה שאת רוב הדברים שהיו נכונים ורלוונטים לפעם השתנו, שונו ונהפכו מודרנים יותר. ככה שאתם יכולים להפסיק לעשות מעצמיכם צחוק ולהפסיק לסגוד לשון מייקלס, או לאנדרטייקר ובכלל, לדור הישן. כי עכשיו הזמן הוא שלנו, של הדור החדש. ושלי - דולף זיגלר".

* דינג דינג דינג *

JBL נכנס לאולם להפתעת כל יושבי האולם והוא אוחז בידו מעטפה. הוא נעמד במרכז הרמפה ומחכה שכל הקהל יירגע. ואז הוא אומר - "דולף זיגלר, קהל נכבד, פרשנים, צלמים, קריין וצופים מכל רחבי העולם, יש לי הודעה חשובה בשבילכם. נכון לתאריך ה-20 לאוקטובר, 2009. מרגע זה ממש, נכנס לתוקף חוזה חדש בליגה הזו, והחוזה הזה נמצא כאן בידי". ג`ון פותח את המעטפה ומסתכל על הקהל בתוכחה - "הרי החתום לעיל, מר וינסנט קנדי מקמהאן מכריז בזאת על החתמתו של JBL לGM בליגת ההאבקות הפופולרית - ליגת פנטזיה". ג`ון מתקדם לזירה וממשיך להקריא את החוזה, ואז הוא נכנס לזירה ומסתכל על דולף. ואז הוא שואל אותו - "אז אתה מבין בעצם מה זה אומר, דולף?" הוא שואל ומצביע על המכתב. "שאני כאן קובע את כל מה שאני רוצה. ומעניין מאוד שבחרת להציג את נאום ה`אגדות האבקות - Out, מתאבקים עכשווים - In` כי אני לא ממש התרשמתי ממנו. להפך, ההחלטה הראשונה שלי כאן בתור GM היא..." ואז הוא מטיח את דולף זילגר למזרן באמצעות קלוזליין מהגיהינום. JBL נעמד מעל גופתו חסרת ההכרה של דולף והוא חוגג את הגעתו לליגה.

קרב נשים - אשלי מסארו נגד ויקי גוררו

נגד

הקרב דיביוט של אשלי מסארו מפגיש אותה מול אחת שאחראית לרוסטר הנשים - מיס ויקי גוררו. ויקי בהתחלה מורה למסארו שאם היא תתנגד ותכה בחזרה, שהיא מועפת מהליגה לכל הרוחות וכך אפשר לראות את ההתחלה בה ויקי מכה את אשלי עם אגרוף ואת אשלי מתחבטת בשאלה האם זה שווה להחזיר אחד. ויקי תופסת בשערות של אשלי ומעיפה אותה מקצה אחד של הזירה עד לשני, ובאותו רגע זה הספיק לאשלי. היא קמה מהמזרן, רצה לעבר ויקי ומבצעת עליה ספיר. אז היא ממשיכה עם תרגילים כמו מאנקי פליפ, הד סיזרס טייק דאון ולבסוף גם את תרגיל הסיום שלה - סטארסטראק. אשלי מצמידה את ויקי ומנצחת את הקרב.

מנצחת:
    אשלי מסארו (הצמדה)

סגמנט הגעה של לקס לוגר

ביג ג`ים - "אימנתי במהלך השנים הרבה כוכבים והרבה סופרסטארים, אבל אף אחד מהם לא נצץ והיה גדול כמו החבילה השלמה. אני הכרתי אותו לעולם הרסלינג ואני שמח לומר שהיום הוא עושה אותי לגאה מאוד בכך שהוא מצטרף לליגת פנטזיה".

מר יוז - "כשאני הכרתי את לקס לוגר, הוא היה `הבחור הבלונדיני`. וכשלקחתי אותו תחת כנפי הבנתי שיש לי פה משהו שיכול להיות גדול מהחיים. אז גידלתי, וטיפחתי, ריממתי ועזרתי. וכיום כאשר אני מסתכל עליו ועל כל מה שהשגנו יחד, שכלל את אליפות העולם בWCW, אני רואה את האלוף העתידי של ליגת פנטזיה".

ג`ימי הארט - "כש-פה גדול אומר שמשהו הולך לקרות, אז אתם צריכים להבין שמשהו הולך לקרות. הרי לא סתם קוראים לי `ג`ימי פה גדול הארט`. אני גידלתי את הכוכבים הכי גדולים בשדרה. שמות כמו: בילי גרהאם, קינג קונג באנדי, הענק, ריק פלייר, הארט פאונדיישן, האלק הוגאן, ג`רי לולר, מאצ`ו מן רנדי סאבאג`. אבל אף אחד מהם לא היה לקס לוגר !!!"

קרב זוגות - קריים טיים נגד רוב ואן דאם וג`ף הארדי

נגד

קרב זוגות בו מתחילים ג`ף הארדי מול שאד בקרב ברול אינטנסיבי. ג`ף מנסה להוריד את האיש הגדול באמצעות סדרת תרגילים כמו טוויסט אוף פיית`, פייס פירסט סופלקס וסן סט פליפ מהחבל העליון עם ניסיון הצמדה. ג`ף מוביל את שאד לפינה שלו ושאד נופל למזרן ומושך את הראש של ג`ף כך שהוא נתקע בעוצמה בכרית של החבל השני. ראשו של ג`ף והוא מתחיל לצרוח בקולי קולות ואף אחד לא מבין מה קרה. ג`ף מתגלגל בזירה וכולם מסתכלים עליו בדאגה ובסימן שאלה ולבסוף מגיע צוות רפואי שמחליט להפסיק את הקרב ולבדוק מה קרה לו. אחרי רגעים ארוכים מסתבר שג`ף חטף מכה רצינית בעין שלו ושהוא כעת יפונה לבית חולים להמשך טיפול.

מנצחים: - - - (נגמר בעקבות פציעה)

פרומו זירה של מישל מק`קול

* You`re Not Enough For Me *

מישל מק`קול מגיעה לאולם והיא נראית נחושה ומרוכזת. היא נכנסת לזירה ותופסת את המיקרופון -
    "בשבוע שעבר אני ואתם נתקלנו בתופעה שאין אני יודעת להסביר אותה, ובואו רגע נזכר מה היה".
    - רואים את נטע מימי מתגנבת מאחורי מישל מק`קול עם כיסא ומכה אותה בעוצמה איתו ומנצחת -
    "ככה שלא משנה מה חשבתם שאתם יודעים על נטע, היא סתם כפוית טובה, פחדנית ולוזרית.
    אני הפסדתי את התואר הנשים שלי אליה ברסלמניה ולא אמרתי דבר. זה עבר לסדר היום.
    ושבוע שעבר גם היא שלפה את התרגילים המלוכלכים שלה וגם אז לקחתי פסק זמן לחשוב על זה.
    היום אני עומדת מולכם ואומרת לכם שזה הולך להיפסק כאן ועכשיו. אחת ולתמיד.
    אני קוראת אתגר על נטע לשבוע הבא לקרב. וזה לא הולך להיות קרב רגיל. זה הולך קרב זוגות.
    ככה שאני הולכת להביא מישהי בתור תגבורת, ונטע מוזמנת להביא מישהי משלה בתור תגבורת.
    ככה נדע אחת ולתמיד מי המתאבקת השולטת בבראנד, וגם לא תהיינה אפשרויות לרמאות.
    מה את אומרת על זה, נטע? יש הסכמה? או שאת מפחדת לעמוד מולי בקרב שבו לא תוכלי לנצח?"

* גיטרה עצבנית נשמעת *

נטע נכנסת לאולם ואומרת - "רצית קרב זוגות? אל תדאגי, את תקבלי בדיוק את מה שרצית.
    שבוע הבא זה אני ושותפה מסתורית נגדך ונגד השותפה המסתורית שלך. ונראה מי תנצח".

תמונת הגיליון - נתפס בשעת מעשה / סיפורו של אחד בשם דיוויד בקהאם

קרב יחידים - באטיסטה נגד אנימל - קרב זכויות יוצרים על השם
    קרב זה הוא מיוחד כאשר המנצח בו מקבל את הזכות להשתמש בשם אנימל

נגד

הקרב המיוחד שלנו מתחיל עם הובלה של ההחתמה החדשה בליגה - באטיסטה, שמשתמש בכוח הפיזי האדיר שלו על מנת לנטרל את היריב. הוא מתחיל עם אגרופים ואז הוא עובר לתרגילים כמו ספיין באסטר, אטומיק דרופ, אייריש וויפ בין פינות הזירה ואיגוף מרכז הבטן של היריב באמצעות הכתף. באטיסטה מרגיש בשליטה עד לנקודה שהוא מבין שהוא נלחם באדם שכבר ספג מכה או שתיים בחיים שלו. אנימל לוקח את השליטה לידיים שלו ומלמד את באטיסטה שיעור באגרסיביות. הוא תוקף את באטיסטה עם תרגילים כמו סופלקס, פאואר סלאם, אטומיק דרופ, לג דרופ ונראה שהוא משתמש בכל ארסנל המהלכים שלו. אבל זה לא מספיק נגד החיה שלוקח בסוף הקרב את השליטה לידיו ומבצע את הבאטיסטה בומב על אנימל, מצמיד את יריבו ומנצח את הקרב.

מנצח:
    באטיסטה (הצמדה)
    - זכויות היוצרים לשם ANIMAL שייכות לדייב באטיסטה.

פרסומת למלך ההישרדות - 5.11.09

קרב יחידים - ולדימיר קוזלוב נגד ג`ון מוריסון

נגד

קרב בין ההחתמה החדשה והמפתיעה בליגה - קוזלוב, שניצח בשבוע שעבר את ברט הארט, לבין האלוף הבין יבשתי הנוכחי - מוריסון בקרב שהוא אינו על האליפות. ואכן נראה שיש הבדלי יכולת, כשרון ומהירות עצומים בין המתחרים כאשר זהו ג`ון מוריסון אשר מתחיל את הקרב עם תרגילי אוויר כמו ראונד האוס קיק, בעיטה למרכז הראש, אפרקאט אירופאי ונדמה שהכל כבר חתום וסגור. אבל כאשר ג`ון מוריסון מחליט לבצע את התרגיל סיום שלו - הסטאר שיפ פיין, ולדימיר עוצר אותו על החבל העליון, נוגח לו בגב ומוריד אותו באלימות על המזרן בכל העוצמה. המכה הזו כנראה הייתה מספיקה כי כאשר קוזלוב הצמיד את מוריסון, הוא הצליח לגנוב נצחון.

מנצח:
    ולדימיר קוזלוב (הצמדה)

תוצאות וחדשות

- JBL הוחתם בתור GM בליגה וכבר השאיר את חותמו.
    - אשלי מסארו ניצחה את ויקי גוררו בקרב נשים.
    - הקרב בין קריים טיים לRVD וג`ף הארדי הופסק בשל פציעה.
    - נקבע קרב זוגות נשים לשבוע הבא: מישל נגד נטע והשותפות המסתוריות שלהן.
    - דייב "אנימל" באטיטסה ניצח את אנימל בקרב על זכויות השם - ANIMAL.
    - מסתמן: לקס לוגר יגיע לפנטזיה.
    - ולדימיר קוזלוב ניצח את ג`ון מוריסון בקרב יחידים.

משתמש מכור האוואטר של dangerous hero
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    בטיסטה היה הכי טוב בשנת 2005!!!!!

איזו השקעה נטע יפה שחבל על הזמן!
    פעם הבאה תעשי קרב שלך נגד קלי קלי

give him a SPOT LIGHT
    I WALK ALONE

משתמש כבוד
    Save_us.iDo
    האוואטר של -iDo-
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    0
    נקודות
    812
    משפט מחץ
    "העולם מצחיק - אז צוחקים"

תוכנית ממש מעולה
    ממש נחמד שאת משלבת את עצמך בפנים.
    הקרב על הזכויות לשם ANIMAL נחמד

דרושים מנהלים לפורומים הבאים:
    דקסטר | איך פגשתי את אמא

רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366

משתמש מתקדם האוואטר של Diima17
    לייקים
    89
    נקודות
    560
    משפט מחץ
    מי שחי בעבר, מת בהווה! עבדיית נמו, והמנייאק קמו!

נטע יצא קטלני אהבתי את הקרב על השם אנימל יש לך חשיבה מעולה ונטוש הצלחה בהמשך היומן חחחXD

לייקים
    46
    נקודות
    0

אני רואה שהפורום הזה לא הכי תופס בעולם. בכל אופן, הספיישל למי שציפה יתפרסם כמתוכנן ביום שישי 6.11.09 וניתן יהיה לראות אותו באתר גיימר ובבלוג של פסיכודליה בתפוז. אז כל מי שאהב את מה שהוא ראה, מוזמן לבוא ולבקר.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect