מישהו עשה את זה? זה שווה?
לאן מתקבלים אחר כך?
מישהו עשה את זה? זה שווה?
לאן מתקבלים אחר כך?
|
|
טעות הכי גדולה לדעתי שמישהו יכול לעשות אני מכיר הרבה אנשים כל כך הרבה שהצטערו על זה רק אם רק אם אתה ממש אוהב את מה שאתה הולך ללמוד תלך כי בדרך עתודות בצבא אוכלים חרא 3 שנים אחרי שהם מסיימים
,
,
,
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz OC
Arctic Cooling Freezer 7 Pro
Gigabyte GA-P35-DS3L
Western Digital 500Gb 16MB AAKS
G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15
Gainward Gtx 260 216sp OC
PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER
NZXT apollo Black
Corsair 550VX 41A @ 12V
תן לי לפקוח לך את העיניים.
אם אתה יג' בלבד לא כדי אם אתה עושה יג'-יד' כן שווה לך אתה מקבל תעודת הנדסאי שזה גם מוסיף לך כסף בקבע וגם בחוץ זה שווה.
עכשיו בחוץ יש לך נסיון וידע (מוכח) שלאחרים אין, בנוסף אתה יד' מקנה לך נקודות זכות לBSC בהנדסה(תואר ראשון בהנדסה).
ואל תקשיב לבחור מאלי הוא לא מדבר מידע אלא רק מהשערות...
תשקול אם עצמך הכול כי בסופו שלך דבר זה השלוש שנים שלך (פלוס קבע של שנה וחצי אם אני לא טועה)
ממש לא השערות פגשתי הרבה מאוד אנשים ויש לי חברים בעתודה שחלק פרשו
נכון אתה מקבל הנדסאי מה שמקצר לך תהליכים אם אתה רוצה לעשות תואר מהנדס אני חשבתי על ללכת לעתודה מזל באמת מזל שלא הלכתי
שמע בצבא אחרי זה רוב הסיכווי שתעשה 3 11 שזה יציאות ממש חרא ועוד אתה תיהיה מחויב לקבע מה שאומר שמינימום גיל 24 אתה עוזב תצבא קיצר החלטה שלך בסופו של דבר אמרתי לך רק אם אתה אוהב תמקצוע זה שווה את השנתיים הנוספים האלה
,
,
,
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz OC
Arctic Cooling Freezer 7 Pro
Gigabyte GA-P35-DS3L
Western Digital 500Gb 16MB AAKS
G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15
Gainward Gtx 260 216sp OC
PIONEER DVR-212BK X18 DUAL LAYER
NZXT apollo Black
Corsair 550VX 41A @ 12V
אחרי זה תשתבץ לקורס תכנות בשלישות להשלמה של משהו כמו 4 חודשים [השלמה במקביל לקורסים הרצים , ככה זה עכשיו אצלנו], ואחרי זה תשרת איפשהו בחיל התקשוב.
אם במהלך הי"ג אני מתקבל לבסמח אז הכל טוב ויפה, אז מה קורה אם לא?
שווה להמשיך י"ד או לפרוש בסוף י"ג?
הכל תלוי בלאן תגיע, אם תעשה יד', ותיהיה פרוייקטור ביחידה טובה, תתעסק בדברים מעניינים וכו', זה יקדם אותך מאוד בצורה מקצועית, אם התחלת יג', תשקיע כמה שאתה יכול בכדי להתקבל לקורס תוכניתנים בבסמ"ח, אני אישית מרגיש שיד' זה בזבוז זמן, אבל שוב תלוי במסלול שאתה מכוון אליו, יש מסלולים ששווה להשאר בהם ולעשות יג'-יד', הכל תלוי לאן אתה תיועד.