אני הולך להתאבד. |:
אני הולך להתאבד. |:
|
|
פספסת את ההזדמנות,אני כבר מת.
אני עשיתי סיאנס פורומים, עכשיו אתה צריך לענות לי לפני שאסף נועל על ספאם מפגר
ד"א הסרטון הכי מפורסם שלהם ביוטיוב- כמעט 3 מליון ועשו להם subscribe מעט פעמים - 4655
להקה מאוד מוכרת - מטאליקה, סרטון הכי מפורסם 21.5 מיליון צפיות עם מאה אלף subscribers
להקה באמצע -סלייר. הם מוכרים מאוד כן אבל הרבה פחות מעריצים ממטאליקה. סרטןו הכי מפורסם- כמעט 10 מיליון צפיות ו10 אלף subscribers
חרא מפורסם מאוד- האחים ג'ונס , 600 אלף subscribers !!! , ושני סרטונים של 73 מיליון צפיות !!
עכשיו תגיד שהם מפורסמים :| ד"א יש להם עוד 2 סרטונים מעל מליון וכל השאר קצת צפיות
ניסיתי למצוא כמה אלבומים הם מכרו ולהשוות למשהו אחר אבל לא מצאתי...
עוד דרך שלי לדעת שהם לא הכי מפורסמים אבל זה ממש לא משהו מדויק, סתם משהו שחשבתי עליו...
יש להם חרא קליפים. כל הקליפים שלהם אחד אחד חרא בלבן. וזה אומר שכנראה אין להם מספיק כסף להרשות לעצמם מפיקים נורמלים...אבל זה סתם חשבתי על זה הרגע
אתה לא עוזר לעצמך,גם הקליפים של איירון מיידן זה חרא בלבן דרך אגב,זה שיש להם כבר כמה קליפים כבר אומר שהם מוכרים,אם להקה עוברת מיליון צפיות אז אומר שהיא מפורסמת לא? אתה לא יכול להשוות את האיגלס לסליפנוט ואז להגיד שסליפנוט זו להקת מייספייס אובסקורית,זה פשוט לא נכון. באמת שאני לא מבין את ההגיון המעוות שלך.
וסימפל סתוום תפהXD
בשנות השמונים זה לא עכשיו הא אז המעריצים פשוט שכחו מהם? אממ לא חוץ מזה שהם פועלים עד היום
והם בין להקות המטאל הראשונות מן הסתם שהם היו מפורסמים אז לא, הם לא
גם ככה חצי מהמעריצים עזבו בתחילת שנות ה90... לא,הם לא.
שמח?
לא פשוט לא.
חןץ מזה זה אלבום די נחמד מה אתה מקשקש אתה ראית שהאלבום אחרי זה הצליח אז למה אתה אומר שכולם הפסיקו לשמןע בגלל אלבום אחד
נערך לאחרונה על ידי Metalichen; 10-11-2009 בשעה 23:11.
חחחח פיליפ די להיות כושל XD
ובנוסף,אתה כבר בן 40 עוד מעט ובינתיים שמעת רק את הלהיטים של מטאליקה
תכף גם תגיד לי שעדיין לא שמעת את RUST IN PEACE ו/או את THE NUMBER OF THE BEAST (ובשני המקרים אני מתייחס לאלבומים)
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
ארבעים?
עזבו,זה ביטוי מפגר...
כושל-אתה P:
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"