למה כושל?
|
|
כי לא שמעת כמה מאלבומי המטאל החשובים והגדולים בהסטוריה(בין אם זה מטאליקה או מגהדת'...או מייקל ג'קסון P![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לעעעע באמת?!קצת הומור וציניות ילדון
אתה בכלל לא שמעת אלבום אחד של מגהדת' שאתה אומר שהם לא תרמו כ"כ...דייב מאסטיין אחד מהאנשים הכי חזקים,נערצים ומוערכים במטאל.
ומה ICQ מה אני ערסית בכיתה ז'?
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
א.לא כתוב שפופ זה חרא,ואם כן,הכוונה לפופ של היום.הפופ של שנות ה80 משובח כמו המטאל של אותם שנים.
ב.הוא לא תופס תחת,הוא סתם מסומם/שיכור/מסטול/אדיש.וגם אם הוא כן תופס תחת,איך הגעת למסקנה בדיוק שמגהדת' לא תרמו למטאל?בגלל שדייב "תופס תחת"?
ג.יש פייסבוק חח
אני מפליץ מרוב אושר!!
מגהדת'?להקה חדשה?
אם להקה שפעילה כבר כמעט 30 שנה חדשה,אז למה נחשבות להקות כמו BFMV?
א.שוב,אתה אומר הכל על סמך זה שאני בספק אם שמעת יותר מ-2שירים שלהם.
ב.דייב מאסטיין הוא סוג של האבא של הת'ראש מטאל,והוא כמובן הביא את זה למגהדת' אחרי פיטוריו,אז להגיד שהם לא עשו משהו חדש זה בלבול שכל.
דרך אגב,הם הביאו הרבה דברים חדשים לאלבומים RISK וCRYPTIC WRITING(פופ,קצת אלקטרונית,כינורות,סיטאר וכו')
קיצור שב בלול ותחזור לשמוע להיטי מטאליקה כמו ילד בן 13![]()