michael jackson WTF?
והתכוונתי לפוסט של אלביס אם הייתי עורך היית יכול להגיד שערכתי תתשובה
וענו לפני אז לא אכפת לי
ואני משחק לכיף ואין ממש סיכוי שאני עוקף אותו![]()
|
|
למה?
אם נגיד תדקור אותו היום-תרוויח
צודק
גוושנה לש יתפהה
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 11-11-2009 בשעה 18:01.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אסף אסף..
תעבור דף אחורה תגובה אחרונה בעמ' 7 מספר 105![]()
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
חחחח אופסי דייזי
בכל מקרה,יש לנו כן מנצח!!!!דודלז החביב!!מזל טוב
70 נק' בדרך אליך!
פיליפ,אתה עדיין יכול לזכות ב-20 חח
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
טוב,אין טעם להמשיך את האתגר,כי כבר יש זוכה ויש מקום 2 ברור,לכן נגמור את החלטורה בפורום זה ונסגור את האתגר.
דודלז מקום 1
פיליפ מקום 2
GSP מקום 3
הנק' יחולקו בקרוב מאוד
נעול