בקיצור אם משהו תביאו לי פרטית
בקיצור אם משהו תביאו לי פרטית
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
עוד מעט אתה מקבל גישה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לפותח האשכול.
אתה לא צריך לדעת אם יש לך צאוור בקבוק. כשתקנה מפרט אנחנו נהיה פה בשביל זה. אין טעם לסבך לך את החיים כי זה לא יעזור לך לקבוע אם יהיה לך צאוור בקבוק.
ורק משו שתדע. בכל שלב תמידי ש צאוור בקבוק כזה או אחר לכל רכיב במחשב.
בקשר לרוחב פס ה "BIT"
לא זה שיש לו 512BIT לא אומר שיש לו 2 GB זיכרון ולא להיפך.
זה רק אומר שיש לו רוחב פס כלומר כל פעם שהוא שולח פולס של מידע למעבד יעבור 512 ביטים (BITS)
ככל שהרוחב פס הזה יותר גדול יכולים לעבור יותר ביטים. יותר ביטים שווה יותר מידע כלומר הכרטיס "יותר מהיר"
עכשיו גם כאן יש מגבלת צאוור בקבוק. אם יהיה לך רוחב פס של 093209320392309BIT אבל ליבה גרפית חלשה שלא יכולה לחשב כמות כזאת של מידע בכל סיבוב שעון (כל פולס יקרא מעכשיו סיבוב שעון) אזי יש לך צאוור בקבוק שכן אתה לא מנצל את כל הרוחב פס. ולהיפך. אם יש לך כרטיס שיכול לחשב 512BIT בסיבוב שעון. אבל רוחב פס של 256, אזי יש לך צאוור בקבוק וכל חישוב של הככרטיס יעבור בשני סיבובי שעון ולא באחד שזה כמובן הפסד ענק..
אני מעריך את העזרה תודה...
אממ לי אין צוואר בקבוק(Q9550+4870)אבל אני לא רוצה שתגידו לי אני רוצה לדעת לקבוע בעצמי....
לגבי הBIT אז נגיד 5770 יש לו 128BIT ול4870 יש 256 אז איך זה ש5770 טוב ממנו בכמה אחוזים או משתווה אליו?
מ א ו ש ר
זה נובע מכך שהליבה של ה 5770 יותר יעילה בניצול רוחב הפס מאשר הליבה של ה 4870 כלומר זה כמו מנוע שמנצל טוב יותר את הדלק שמוזרם אליו ולכן עם פחות דלק הוא יכול ליצור את אותו כוח עבודה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
גם ה5770 פחות טוב מה4870 בדיוק בגלל זה.
יש לו צוואר בקבוק בגלל ה128BIT.
לכן ה4870 מוביל עליו ב6-10%.