כמו קודמו, גם The Godfather II עוקב אחר סדרת סרטי "הסנדק" האגדית של קופולה, ומצליח בעיקר לבייש את שמה הטוב של מה שנחשבת לטרילוגיה הקולנועית הטובה ביותר שנוצרה בארה"ב אי פעם.
"הסנדק II" מתחיל בנקודה שבה אבי המשפחה הנוכחי, מייקל קורליאונה, נקרא להתייצב בפני ועדת הסנט לחקר המאפיה ואינו יכול לטפל עוד בעסקי המשפחה. כאן אנחנו נכנסים לתמונה- אנו מקודמים לדרגת "דון" כבר בתחילת המשחק ונדרשים לקחת את המושכות של משפחת הפשע שלנו, שלא נמצאת במצב טוב במיוחד.
המשחק דומה ל- GTA ויותר ממנו ל"מאפיה" המשובח, ובאופן כללי שייך לז'אנר משחקי הפשע והנהיגה בעולם פתוח. הוא בהחלט מנסה להניח על השולחן אלמנטים חדשים במטרה להתבלט, אבל לרוע המזל, החידושים והגימיקים שלו לא מצילים אותו מגורל ידוע מראש: בימינו, כדי ליצור משחק ברמה של GTA IV, צריך להשקיע לפחות 100 מיליון דולרים (זה מה ש- GTA IV עלה). וכשצריך לשלם מיליונים לבעלי הזכויות על המותג, לא נשאר מספיק כסף כדי להשקיע במשחק עצמו.
קרדיט לVGAMES על הסיקור והתמונה
דעה אישית:אני שיחקתי במשחק ואני אומר ומתחייב המשחק מדהים יש הרבה מאד אפשרויות מדהימות משחק מושלם אני אשית אהבתי
הנה סרטון:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=1ktWL_1rHK4"]YouTube- The Godfather 2 Game Trailer In HD[/ame]
מה דעתכם על המשחק?

ציטוט ההודעה