קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 27-12-2006, 21:37
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-04-2006, 10:06
  3. [עזרה/בקשה] מישו יודע איך להשיג ציטים או משו ל LINEAGE2 C3
    על ידי MuLtI-FoCaL בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-04-2006, 21:32
  4. מאמר - איך להעניק לדו-מימד תחושה של תלת מימד
    על ידי CrAzY_BoY בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 11-02-2006, 02:25
  5. [מאמר] איך מתאמנים נכון - חובה קריאה!
    על ידי KoChiNi בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 15:20
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

[מאמר] איך להשיג את החברות של הידידה שלך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Jey
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I'm a drinking, smoking, fucking santa!

ברירת מחדל [מאמר] איך להשיג את החברות של הידידה שלך.

קודם כל אני רוצה להגיד שאני מדי שבוע או שבועיים יעלה מאמרים בנושאים שונים של אומנות הפיתוי. המאמרים היו מבוססים על סיפורים שקראו לאנשים ומה הם למדו מזה. מה שאני רוצה זה שאנשים יקראו את המאמרים וילמדו מהם, ויפיקו מהם כמה שיותר. הקרדיט כולו לאתר www.mapi.co.il. והשבוע "איך להשיג את החברות של הידידה שלך"

איך להשיג את החברות של הידידה שלך

היי,
    לפני שאני אתן לך לקרוא משהו מעניין, אני רוצה שתשאל את עצמך כמה שאלות ואני רוצה שתחשוב עליהן ותענה לעצמך בכנות.

- האם במקום לשבת היום לבדך בבית, אתה רוצה לסיים את הערב עם בחורה במיטה? (ענה לעצמך והמשך לקרוא)
    - האם אתה מאמין שזה מגיע לך ומוכן לעשות בשביל זה משהו?
    - האם אתה עדיין תהיה מוכן לנסות ולעשות את המקסימום שלך היום בערב, גם אם יש סיכון שאתה תיכשל ולא תצליח להכיר אף אחת?

אני מקווה שענית על כל השאלות ב"כן" ואתה באמת מוכן לעשות משהו, אחרת אין טעם שתמשיך לקרוא.
    בשורה התחתונה אתה צריך להבין דבר מאוד פשוט. את זה שאתה לבד, כבר יש לך. אתה לא יכול להיות עוד יותר לבד מזה. אתה לא יכול להיכשל בלהיות לבד. מכאן הדרך היחידה היא רק להשיג הצלחות, תובנות ונסיון, שיביאו אותך לעוד יותר הצלחות. במקרה הרע אתה תמשיך להיות לבד (שאת זה כבר יש לך), אבל במקרה הטוב, זה ישתנה. ואם תהיה מוכן לקחת את עצמך בידיים וכבר היום לעשות משהו, יש סיכוי טוב שתכיר מישהי חדשה היום בערב ואולי אפילו יותר מזה...

מה שאתה הולך לקרוא, זהו דיווח על מקרה שקרה לאחד הבוגרים שלנו, שהיה במצב דומה למה שתיארתי לך הרגע. גם הוא ערב אחד ישב לבדו בבית והחליט שאת זה שהוא יושב לבד, יש לו בכל מקרה. המקסימום שיכול לקרות, זה שהוא יפסיק להיות לבד. את מה שהוא עשה וכיצד סיים את הערב הזה במיטה עם בחורה חדשה, אתה הולך לגלות עוד מעט. אני בטוח שגם אתה יכול לעשות משהו דומה, במיוחד אחרי שתראה איך הוא עשה את זה ותלמד מהדוגמא שלו.

איך תודות לידידה שלי, שכבתי עם החברה החתיכה שלה

אני אתחיל מזה שידידות זה דבר נפלא. ברגע שיש לך ידידה זה פותח את הדלת לחברות שלה. החברות שלה לא חוששות ממך, הן מרגישות כאילו הן מכירות אותך. הרי אתה ידיד של החברה שלהן!

לפני כמה שבועות מרוב שעמום, כשהיה אמצע השבוע ולא היה יותר מדי מה לעשות, התקשרתי לאחת הידידות שלי, סתם לשרוף את הזמן.
    דיברנו, דיברנו ודיברנו עוד קצת. בנות אוהבות לדבר, מה לעשות. לקראת סוף השיחה היא אמרה שיש איזה משהו שהיא רוצה לדבר איתי עליו בפרטיות ושאלה אם אני אוכל להיפגש איתה היום. אמרתי "סבבה". היא אמרה "אבל רגע, אני נפגשת עם חברות, אז תוכל לקפוץ אחרי זה?".
    ואני באתי ביציאה של "למה את פוחדת שחברות שלך ידלקו עליי?".
    היא צחקה ואמרה "יודע מה, בוא נראה. אם ייצא לך משהו עם אחת מהן, אני מבטיחה לסדר לך מישהי כל שבוע במשך חודש". אני מצדי אמרתי "סבבה, למה לא?".
    שוב אני אחזור ואגיד שידידות זה דבר נפלא. הן קבעו להיפגש ב 10 וללכת לשבת באיזה בית קפה. נשים לא החלטיות בטירוף, לא ידעו מה הן רוצות מהחיים שלהן. אמרתי לה שאני אקפוץ לבקר ותוך כדי אני אדבר איתה כבר. באתי ב 22:45 הן עדיין עמדו בחנייה ולא יכלו להחליט מה לעשות. היו שם הידידה שלי ועוד 3 חברות.
    באתי "נעים מאוד נעים מאוד, מה קורה? בלה, בלה...". משחק אותה הכי נחמד שבעולם, יוצר הרבה מגע עם הידידה שלי והיא מחזירה. עומדים מחובקים, בזמן שאני מדבר עם הידידות שלה. תוך כדי השיחה אני שם לב ש HBblueEyes (כך קראתי לאחת מהן, שהיו לה עיניים כחולות), עושה לי מבטים מוזרים ומסתכלת לי בעיניים כל הזמן. אני בתגובה מסתכל עליה גם ומדיי פעם עושה פרצוף מצחיק. היא מתחילה להתפקע ושאר הבנות לא מבינות מה לכל הרוחות קורה, ולמה היא צוחקת.
    בסוף הצעתי שנלך לאיזה פאב טוב שאני מכיר ונזרום משם. הן הסכימו בשמחה. הלכנו לכיוון המכוניות ואז נזכרתי שאני לבד והן 4 בנות באוטו. בלי לחשוב בכלל או לדבר באתי ל HBblueEyes, תפסתי אותה ביד ואמרתי : "את באה איתי".
    היא הייתה בהלם עם חצי חיוך ופה פעור - ידידה שלי תפסה אותה ביד השניה ואמרה "לא, היא באה איתנו". אני מצדי אמרתי "מה יש, את מקנאת?" ובאתי ונישקתי אותה בחיבור שבין הלחי לשפתיים. היא חייכה ועזבה את היד שלה והלכה לאוטו.
    HBblueEyes בלי שום הסתייגויות נכנסה לאוטו שלי והתחלנו לנסוע. דבר ראשון שיצא מהפה שלה כשנכנסו לאוטו היה לשאול מה טיב היחסים ביני לבין הידידה שלי. הרגעתי אותה ואמרתי שאנחנו רק שוכבים ביחד אז אין לה מה לדאוג. היא הייתה בהלם מוחלט ואמרה "מהההההה?" אמרתי לה "מה?" וחייכתי. היא אמרה "שוכבים ביחד?" אמרתי לה "כן". היא אמרה "טוב" והפנתה את הראש לחלון.
    השתעממתי אחריי כמה דקות ואמרתי לה "HBblueEyes, זה היה בצחוק מקודם דרך אגב". היא התחילה להתפקע מצחוק ולהרביץ לי, תוך כדיי נהיגה. אני מצדי אמרתי לה שתמשיך, הכתף דיי תפוסה וזה עוזר. היא מצידה צחקה ואמרה שהיא מתפלאת על עצמה שהיא בכלל עדיין באוטו איתי. אני אמרתי לה שזה לא הדבר היחידי שהיא תלמד על עצמה הערב.
    יש לציין שתוך כדי, לא היה איכפת לי בכלל מה אני עושה או אומר. הריי בדיוק באותו הזמן יכולתי לשבת בבית ולהשתעמם. דיברנו עוד בנסיעה, היא הייתה זו שדיברה בעיקר. סיפרה כל מיני שטויות על איזו הופעה שהיא הלכה אליה.
    באנו לפאב והלכנו לשבת. HBblueEyes ישר, אבל ישר לוקחת את ידידה שלי לצד והולכת לדבר איתה. הן חוזרות אחריי כמה דקות ורואות שאני בינתיים מריץ צחוקים עם החברות שלהן ומחזיק ידיים עם אחת מהן. הן חוזרות ומתיישבות איתנו. אני מזמזין קורונה וכך גם HBblueEyes. השאר הזמינו וודקה רד בול.
    מדברים, מדברים, הן כולן מסטולות ממש. מתחילות לדבר על איך הן בגדו בחברים שלהן. באותו הרגע אני קם ואומר להן "מה? אתן בוגדות? אני לא מוכן ש HBblueEyes תקשיב לתועבה כזאתי" וקם מהשולחן ומתחיל ללכת. HBblueEyes מחייכת ובאה איתי. התקשיתי להאמין שזה .
    יצאנו החוצה והתחלנו ללכת. דיברנו דיברנו ואז עוד קצת דיברנו. היא אמרה שאני יודע להקשיב ממש טוב ושהיא נורא נהנית (נחשו מי דיבר בעיקר). המשכנו ללכת עוד קצת עד שהתיישבנו בפארק על ספסל. תוך כדי השיחה ליטפתי לה את הלחי ואז התקרבתי אליה. היא לא זזה. אז נישקתי אותה, היא נישקה אותי בחזרה וזה זרם ממש טוב.
    התמזמזנו בטירוף איזו שעה (חיכיתי שהאלכוהול ייצא לי מהדם שאני אוכל לנהוג) ולאחר מכן ידידה שלי התקשרה אליי ושאלה איפה אנחנו לכל הרוחות? אמרתי לה שהכל בסדר ואני לוקח את HBblueEyes הביתה. HBblueEyes חייכה אבל לא אמרה כלום.
    הלכנו לאוטו, שאלתי אותה איפה היא גרה? היא אמרה שהיא ממש לא רוצה לחזור שיכורה הביתה. שאלתי אותה מה היא מציעה במקום?
    היא חייכה ושתקה.. אמרתי.. "טובבבבבבבב". היא צחקה. הכל זרם ממש בטבעיות, עצרנו ליד הבית שלי ועלינו אלי לחדר.
    הבאתי לה לשתות קפה ושאלתי איך היא מרגישה. היא אמרה שעכשיו יותר טוב ושהיא לא מאמינה שאני כזה נחמד.
    היא ראתה שיש לי קטורת על השולחן והיא ביקשה ממני להדליק. הדלקתי. דבר הבא שקרא הוא שנשכבתי על המיטה, כי הייתי עייף מת והיא שכבה לידי. התחלנו להתנשק ומשמה כבר ההמשך דיי ברור נראה לי. בואו נגיד שזה היה לילה שלא יישכח.
    אחריי זה היא לא ענתה לשיחות שלי במשך שבוע, אבל לבסוף נפגשנו עוד פעם ועד היא התוודתה שיש לה חבר ושהיא מאוהבת בו ושהיא לא יכולה לחיות עם עצמה אחריי מה שהיא עשתה ובלה בלה. מכיוון שהיא חברה טובה של ידידה שלי העדפתי לעזוב את זה בזה וזהו.
    זה הכל. נורא נהנתי.
    מה למדתי מכל זה בעצם?
    למדתי שנורא חשוב הרושם הראשוני שיוצרים על בחורה. זה מה שייתן את הקצב לשאר הערב.

הייתי משוחרר, לא חששתי להעלות את נושא הסקס כבר בתחילת השיחה, מה שאיפשר לי לנתב את המחשבות של הבחורה לכיוון הרצוי וליצור הקשר מתאים להמשך הערב.
    למדתי גם, שבנות מתנהגות אחרת כשאני הגבר היחידי איתן. הן יותר חופשיות וזה פותח לי צוהר לעשות עוד דברים שלא הייתי עושה במצב אחר.

קרדית לאתר מאפי, www.mapi.co.il

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של B1ackSn0w
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ
    תעשו אהבה ולא מלחמה קונדום יותר זול מחומר נפץ!

אהבתי ביותר
    יש פה כמה רוטינות חזקות
    תכירו את שמוליק, אבא קנה לי

הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי
    לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

אהבתי את הסגירה שלו אבל מה זה לכל הרוחות
    "איך להשיג את החברות של הידידה שלך",
    מאפי לפעמים כאלו דבילים זה הורג אותי, הוא
    נכנס לסיטואציה מסויימת הרי, למה הם חושבים
    שמישהו יצליח בכלל להכנס לאותה הסיטואציה בדיוק ?
    זה כ"כ מטומטם, המקסימום שזה נותן זה מוטיבציה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Shon60 צפיה בהודעה
    אהבתי את הסגירה שלו אבל מה זה לכל הרוחות
    "איך להשיג את החברות של הידידה שלך",
    מאפי לפעמים כאלו דבילים זה הורג אותי, הוא
    נכנס לסיטואציה מסויימת הרי, למה הם חושבים
    שמישהו יצליח בכלל להכנס לאותה הסיטואציה בדיוק ?
    זה כ"כ מטומטם, המקסימום שזה נותן זה מוטיבציה.
    אני חושב שחוסר ההבנה כאן הוא שלך.
    מאפי לא מצפים ממך להיכנס לאותה הסיטואציה ולהתנתהג באותה הצורה בדיוק. אבל הם רוצים שאתה תבין את הקווים הכללים בהתנהגות שלו, ותוכל להתאים אותם לסיטואציות שאתה נמצא בהן.

האנשים במאפי הם ברמה מאוד גבוהה, ולא מעוניינים לתת לך טריקים או לתת לך פתרון שמתאים רק לסיטואציה אחת, אלא נותנים לך הבנה ותובנות שתוכל להשתמש בהן בסיטואציות שאתה נקלע אליהן.

אם לא הבנת את הקווים המנחים או את המסקנות שאתה צריך להסיק מהסיפור הזה, זה כבר עניין אחר ואפשר לפתוח על זה דיון ולעזור לך עם המסקנות.
    נערך לאחרונה על ידי SuperEitan; 26-11-2009 בשעה 11:13.

ציטוט נכתב במקור על ידי SuperEitan צפיה בהודעה
    מאפי לא מצפים ממך להיכנס לאותה הסיטואציה ולהתנתהג באותה הצורה בדיוק. אבל הם רוצים שאתה תבין את הקווים הכללים בהתנהגות שלו, ותוכל להתאים אותם לסיטואציות שאתה נמצא בהן.

האנשים במאפי הם ברמה מאוד גבוהה, ולא מעוניינים לתת לך טריקים או לתת לך פתרון שמתאים רק לסיטואציה אחת, אלא נותנים לך הבנה ותובנות שתוכל להשתמש בהן בסיטואציות שאתה נקלע אליהן.

אם לא הבנת את הקווים המנחים או את המסקנות שאתה צריך להסיק מהסיפור הזה, זה כבר עניין אחר ואפשר לפתוח על זה דיון ולעזור לך עם המסקנות.
    אפשר פשוט לשנות את הכותרת של הנושא שעיצבנה גם אותי לדיווח שטח של מישהו שהיתה לו אחלה סגירה ולהפסיק לנסות למכור לנו שטויות זה לא יותר פשוט? ומה קשור למאמר?!
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 26-11-2009 בשעה 13:51.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    אפשר פשוט לשנות את הכותרת של הנושא שעיצבנה גם אותי לדיווח שטח של מישהו שהיתה לו אחלה סגירה ולהפסיק לנסות למכור לנו שטויות זה לא יותר פשוט? ומה קשור למאמר?!
    למה אתה קורה שטויות?
    לא בטוח שהבנתי אותך.

למה אתה קורה שטויות?
    לא בטוח שהבנתי אותך.

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

איזה תובנות יש פה ? אין פה כלום, הוא לא הסביר במדוייק
    את אופני ההתנהגות שלו, לא כלום. בנאדם שלא יודע איך
    להשיג את "חברות של ידידה שלו" לא יבין איך הבנאדם פעל
    על מנת להשיג אותן, הוא לא מכיר את אופני ההתנהגות גם
    ככה.
    זה סה"כ דיווח שדה יפה. ולמה אתה הולך כזה רחוק ומנסה
    להשמע חכם. הכותרת פה לא לעניין וזהו.
    נערך לאחרונה על ידי Shon60; 26-11-2009 בשעה 17:59.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי Shon60 צפיה בהודעה
    איזה תובנות יש פה ? אין פה כלום, הוא לא הסביר במדוייק
    את אופני ההתנהגות שלו, לא כלום. בנאדם שלא יודע איך
    להשיג את "חברות של ידידה שלו" לא יבין איך הבנאדם פעל
    על מנת להשיג אותן, הוא לא מכיר את אופני ההתנהגות גם
    ככה.
    זה סה"כ דיווח שדה יפה. ולמה אתה הולך כזה רחוק ומנסה
    להשמע חכם. הכותרת פה לא לעניין וזהו.
    גם דיווח שדה זה לא בדיוק.
    לדעתי המטרה של הפרסום הזה הוא בעצם לתת לנו מוטיבציה לצאת ולדעת שאם לא נצא החוצה וננסה,לא נשיג כלום אף פעם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

המטרה של זה היא פשוט להראות ש"כל מי שעובר את הקורס נהיה תותח", וככה אנשים נרשמים ומשלמים כסף על הקורסים
    אבל זה דיווח חמוד חייב לציין.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect