*המאמר אינו שלי ואין לי מושג מי כתב אותו.
שלום, אני הולך לתת לכם כרגע את הדרך שלי לעבור את הפחד לגשת.
לפני שתתחילו לקרוא את המאמר, אני רוצה שתשאלו את עצמם, מה אתם מוכנים לעשות כדי להצליח בתחום הפיתוי? עד כמה אתם באמת נחושים במטרה שלכם? עד כמה אתם אנשים שאפתנים? עד כמה באמת אתם רוצים את זה?!?!
במשך שנתיים, חקרתי אנשים על איך הם התגברו על הפחד לגשת שלהם בתקווה שגם אני יתגבר..
הייתי מסתכל על עצמי במראה, רואה בחור יחסית שמנמן, ילד טוב, חמוד, עדין ולא מאמין שיש לי סיכוי להתחרות בערסים, בבעלי הריבועים בבטן ובאנשים מבוגרים ממני. לא האמנתי שאני יכול להשיג גם נשים "ממוצעות".
אך, בזמן שהתחלתי לצאת לסארג'ים ולראות את האנשים שמאחורי הדיווחים כאן הבנתי שהיופי החיצוני הוא לא מה שגורם לנו להצליח\להיכשל. כמובן שאני לא ייתן דוגמה, אבל אני יכול להתערב איתכם שביום שתיראו גם את ההכי הכי גדולים כאן בפורום, אתם לא תאמינו.
אף אחד מבין התותחים כאן לא נראה כמו בראד פיט, זו אשליה. להפך, כשהתחלתי לראות אנשים מהקהילה הבנתי - אם הם מצליחים, אין שום סיבה בעולם שאני לא יצליח.
לכן, הבעיה שלנו, בהתחלה, היא לא המראה שלנו אלא האומונות המגבילות לגבי המראה שלנו.
מהי אמונה מגבילה? אני מניח שרובכם קראתם כבר במאמרים אבל אני יחזור על זה. .כול פעם שאתה אומר לעצמך שאתה לא יכול לעשות משהו (ולא משנה בגלל מה) זו אמונה מגבילה.. זה יכול להיות על אנשים מסויימים, על מקומות מסויימים, על עצמך או על ראיית העולם כולו.
בואו נעבור על אמונות מגבילות.
אמונה מגבילה:אם אני מדבר אליה, היא תתעלם ממני או תבייש אותי.
האמת:כמה שיותר קשה לך לגשת אליה, ככה הסיכוי שהיא תדחה אותך ברמה מבישה נמוך יותר. למה זה? כי אנשים לומדים להיות מנומסים ונחמדים אלא אם הם מרגישים מאויימים ובחור ביישן לא מאיים. במקרה הגרוע ביותר, הבחורה תגיד לך באופן מנומס שהיא מקיימת שיחה או שיש לה חבר וכו'. לכן, אם זו האמונה המגבילה שלך, היא שטויות, צא החוצה והדבר הזה בחיים לא יקרה, אתה תראה. ויודע מה, אם אפילו אתה לא מאמין לי ובטח ב100% שלך זה כן יקרה, תחשוב שוב, האם תפגוש ותדבר עם אישה זו שוב בחייך? בחודשים הקרובים?
ואם כן תראה, האם היא תזכור? ואם היא כן תזכור, האם קיימות דרכים להחזיר את המצב לקדמותו? האם היית רוצה לחזור למצב הקודם בכלל או שהיית מעדיף להידחות העיקר לגשת?
אמונה מגבילה:אנשים יצחקו עליי ויחשבו עליי דברים רעים.
האמת:יש אמת באמונה הזו, אנשים כן ישימו לב אליך אבל הם לא ישפטו אותך. הם לא ישפטו אותך כי הם יותר מדי עסוקים בעצמם, בחיים שלהם, באיך להפוך את החיים שלהם להצלחה (בדיוק כמוך). ובלי קשר, רוב האנשים שיראו אותך ניגש לבחורה יחשבו שאתה מכיר אותה.
שים את ההרגשה הזו בצד.
אמונה מגבילה:נשים אוהבות ערסים, מניאקים, חארות ולא בחורים חכמים ונחמדים
האמת:ובכן, זה האמונה שליוותה אותי כול חיי ועדיין ממשיכה לעלות לי מדי פעם לנגד העיניים כשאני רואה חבורה של טיפוסי מחשב יושבים בצד במסיבה בעוד ערסים עם שרשראות של חי ושיערות בגב מצליחים להיות מרכז המסיבה. האמת היא שהמאבק הוא לא בין בחורים רעים לטובים אלא בין חזקים לחלשים.
אמונה מגבילה:אני לא נראה טוב, אני לא עשיר ולא מפורסם מספיק כדי להיות בנוכחות של אישה יפה
האמת:רוב "התותחים" כאן בקהילה, לא מפורסמים, לא עשירים ולא נראים טוב והם בכול זאת מצליחים. יש מספר לא קטן גם של מפורסמים ועשירים ודוגמנים שלא מצליחים עם נשים. למעשה, יש שני סוגים של גברים אצל נשים המספק ומהאהב, משיכה היא לא בחירה!!
אמונה מגבילה:יש בחורה שאני בקטע שלה ו..
האמת:יש מאות אלפי בחורות מושכות בגיל שלך ומהארץ שלך ולא רק אחת. אתה נכנסת לאובססיה עליה, דבר שנקרא OneItIs בפיקאפ. ברגע שתצא ותכיר עוד נשים, אתה כבר תשכח שהייתה ה"בחורה אחת שאני בקטע שלה". אם נלך עם זה ממש רחוק, בסרט אמריקן פאי אמרו פעם לאחד מהשחקנים "אתה כמו עיוור שבוחר את הסרט פורנו האהוב עליו", אתם לא יכולים להגיד שאתם "מאוהבים" או שהיא היחידה שנועדה בשבילכם לפני שהגעת איתה לאקט של יותר מידיד\לפני שהיכרת הרבה יותר בחורות.
אמונה מגבילה:חלק נולדו עם הכישרון להשיג נשים וחלק לא, זוהי דרך הטבע ואין דרך לשנות את זה.
האמת:אני מציע לכם לשאול כול אחד שהתלהבתם מהדיווחים שלו אם הוא למד את זה או קיבל את זה מהטבע, אתם תופתעו לראות שהרוב לא קיבלו את זה מהטבע אלא פשוט למדו את זה. אפשר ללמוד איך להצליח עם נשים.
אמונה מגבילה:כול מה שאני צריך לעשות זה להיות עצמי ואז אני יפגוש את החצי השני שלי.
האמת:זה נכון, משפט נכון מאוד, במידה ואתה באמת יודע מי אתה ולא פוחד להראות את זה. המשפט הזה הוא בד"כ תירוץ שאנחנו אמורים כשאנחנו מנסים לברוח מתירגול והצלחה, יש לשים את זה בצד ולחשוב ישר, להתרכז, FOCUS, איך להתקדם.
אמונה מגבילה:אם אני ייגש ויתחיל עם בחורה היא תדע שאני מתחיל איתה ותתייחס אליי כעוד סתם גבר.
האמת:זה נכון לגברים שלא יודעים איך לפתוח. אם אתה גולש במאפ"י ואתה תעבור ותלמד איך לפתוח נכון, איך לבוא בגישה נכונה ולא באיום, היא תתייחס אליך כמו שרק תוכל לרצות. אין אישה שלא רוצה גבר שיכנס ויוסיף טעם חדש לחייה.
אמונה מגבילה:נשים לא מעוניינות בסקס והן לא חרמניות כמונו, הן מעוניינות בקשר ארוך ורק אז מוכנות לתת מעצמן
האמת:שטויות וזה כבר בקטע מדעי. מדהים לראות שעוד בתקופת התנ"ך ידעו שאישה רוצה גבר ושהיא נשלטת על-ידו (סיפור אדם וחווה - עלילות הראשית) וכיום, הכול השתנה פתאום ההפך. לנשים יש אורגזמה גדולה הרבה יותר והן בגילאים מסויימים חרמניות מאיתנו פי כמה.
אמונה מגבילה:נשים מחפשות אחר גברים שמבוגרים מהן. בגלל זה אני, בכיתה יב' לא יכול להצליח עם בנות בשכבה שלי כי הן מעוניינות אך ורק בחיילים. (בכוונה כתבתי את זה בהתאמה לתקופת תיכון, כי זה מה שאני בעיקר שומע. אני בטוח שאמונה זו באה לידי ביטוי בכול הגילאים).
האמת:כמו שגדול אומני הפיתוי, David Deangelo אומר "Attraction Is Not A Choice" או בעברית "משיכה היא לא בחירה".
עכשיו, צא לסארג' וקח איתך:
- את המסמך הזה, קרא אותו.
- ווינג. הוא ידחוף אותך. זה לא חובה אף פעם, אבל זה עזר מאוד טוב.
- תתגנדר, שתרגיש טוב עם עצמך.
- קח נשימה ארוכה לריאות, תשאיר את האוויר בריאות ל5 שניות ותשאף אותו לאט-לאט, תירגע.
- סתכל על נקודה קטנה בקיר לבן, תתרכז רק בה ותגיד עכשיו את המטרות שלך, תתרכז במטרה שלך.
- תתרכז ברצון שלך, מה אתה רוצה?
- תעשה ספורט, ככה אתה לא תאונן, תיראה יותר טוב, תהפוך לאנרגטי יותר ותרגיש יותר טוב עם עצמך
דרכים שנדבקו ועבדו, שדרכן אנשים רבים עברו את הפחד לגשת שלהם:
- תלבש פיקוקינג מטורף. כמו זנב. דרך טובה מאוד לעבור את האמונה המגבילה המתייחסת לאנשים באיזור.
- תפתח ישיר. שהסט הראשון שלך ייפתח במילים "נראית לי חמודה".
- תספור עד 3, בשנייה ה3 תגיד "היי" ולא משנה מה. לא משנה מה.
- תתמקד במטרה ותעשה אותה בלי לחשוב בכלל, חוק השנייה אחת של Mehow.
- תעשה שטויות כמו למשל - שכיבות שמיכה עם צעקות באמצע קניון או חנות.
- לפני שאתה ניגש, שעה של חימום עם תרגילים פשוטים (להגיד ל20 אנשים שלום, לשאול איפה נמצא חנות כזו או אחרת וכד').
דבר אחד אני רוצה להבהיר מראש - אתה אף פעם, אבל אף פעם לא תצליח אם תישאר בבית.
מקווה שעזרתי לחלקכם, יכלתי להאריך את הפוסט הזה עוד הרבה, אבל העדפתי להתרכז בעיקר ולא ללכת לכול הכיוונים.
- חשוב לי לתת זכויות לחלק גדול במאמר לStyle. בStyleLife Challenge הוא כותב את האמונות המגבילות האלו ואת האמת אליהן, אני פשוט שיניתי למילותיי שלי, אבל חלק גדול וההשארה כמובן, באה ממנו -.
עוד המלצה אחרונה: תפסיקו לאונן. תעשו ספורט.
דבר נוסף, אתם לא שונים מאף אחד בקהילה הזו ותכניסו את זה עמוק לתוך הראש. אתם בדיוק כמונו, כול אחד התחיל בדיוק כמוכם. הדבר היחיד שקובע אם תצליח או לא זו השאפתנות שלך, ההשקעה שלך ודרך הלימוד שלך.