אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
|
|
הוא נשמע כמו איזה אמא פולנייה אבל הוא צודק. קעקועים מעידים על חוסר רציניות. בגלל זה עושים קעקוע במקום שאפשר להסתיר כמו כתף גב וכו'...
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
אני לא מתכוון לעבוד במקום שיסתכלו על בנאדם מקועקע בצורה שונה ולא יקבלו אותו לעבודה בגלל זה, זו כמעט גזענות.
מעיד על חוסר רצינות? אין שום קשר לקעקועים ולחוסר רצינות אתה רק מראה כמה פיגור קיים בעולם.
חוסר רצינות זה ילד שעשה קעקוע של נשר (בלי לפגוע מיסטר זום אני שמח שאין לך כסף לזה) כי הוא חושב שזה חזק ואז אחרי כמה שנים הילדים שלו שואלים אותו למה הוא עשה את זה הוא אומר כי אני הייתי צעיר וטיפש או שפשוט יגיד כי זה "חזק".
קעקוע אמור לסמל משהו אמיתי לכל החיים.
שובעל העזרה
בדיוק
אין מה להתבייש בקעקוע לא אמורים להסתיר אותו, רק אם בא לך.
אל תזיינו את השכל על קעקועים טיפשיים.. זה הכול עניין של את מי אתם שואלים.
נשר יכול לסמל משמעויות רוחניות לאחד ולשני סתם עוד ציפור על הגוף, אז אין צודק במקרה הזה.
ולמה אתם מטיפים לבחור על עבודות שהוא לא יוכל לעבוד בהם? הוא ביקש קעקועים על תמונות ועד עכשיו לא ראיתי בכל ה20+ תגובות אף אחד שהביא לו רק הסיט את זה לנושאים פחות חשובים ולא רלוונטים
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
אני בצוות מעלי צוות סקס ואירוטיקה
אש על האגרוף אולי יכול לסמל שזעם ועוצמה מתבטאת אצלי בעזרת הידיים לא רק במכות אלא במעשים ואפשר גם לכתוב את זה על האצבעות ראיתי דברים חמודים כמו יד שמאל HATE יד ימין LOVE כשעל כל אצבע ישנה אות
נשר נמר מסמל מה שאתה שותה חלב מצלוחית או נושרות לך שיערות בראש...
קעקועים של חיות סבבה לאינדיאני שהוא קיבל איזה טוטם כשנולד של דוב אז עשה כף יחד על העורף סבבבבבהההההה אבל מה לסתם מישהו מתל אביב יש נשר\נמר אין כזה מזל אפילו חחח?
ראיתי בכלל אנשים עשו דולפין שאלתי למה אמרו יפה אחרי שלוש שנים מה קורה יא דולפין הילד עוד שנייה בוכה ומה הקטע עם דרקונים אני לא מבין חחחחחח
אני מניח שמן הסתם אני קודם כל יתייעץ עם רופא העור שלי והמשפחה
ואז אני אחפש את המקעקע האולטימטיבי בשבילי
והרעיון לקעקוע ישתנה מן הסתם
ויומטוב
נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 06-12-2009 בשעה 01:40.