אני אתחיל :
מכירים את זה שחום יולי - אוגוסוט .. אתם בדרך מהבית ספר לבית מזיעים בטירוף אתם פותחים את המקרר ורואים קופסאת גלידה אתם פותחים את הקופסא ורואים קציצות מיום שישי...
תפציצו...
קרדיט ל - TripleG
אני אתחיל :
מכירים את זה שחום יולי - אוגוסוט .. אתם בדרך מהבית ספר לבית מזיעים בטירוף אתם פותחים את המקרר ורואים קופסאת גלידה אתם פותחים את הקופסא ורואים קציצות מיום שישי...
תפציצו...
קרדיט ל - TripleG
|
|
מכירים את זה שתופסים אותה מעשן בבית ספר ומספרים לאמא שלך ואז אמא שלך אומרת למורה שהיא יודעת ואז היא מתחילה והוא מפריע בשיעורים ומדבר ו..
מכירים את זה שהמורה אומר לאבא שלך "יש לי בעיה עם הבן שלך"
ואז אבא שלך אומר "אני לא מספר לך את הבעיות שלי אז אל תספר לי את שלך"
לא נראה לי הבנתם .. זה אמור להצחיק ..
מכירים את זה שאתם מחטטים באף ויוצא לך גוש גדול ואתם מסובבים אותו על האגודל והאצבע שעה ... ?
מכירים את זה שאיזה ילד חושב שהוא פותח את הנושא "מכירים את זה" בפעם הראשונה אבל למעשה זו הפעם המיליון ?
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
מכירים את זה שפותחים אשכול נחמד להעביר את הזמן ואז מגיע מישהו שסתם רוצה לבאס...
אך אך אין על פויה
לנושא:
מכירם את זה שאתם רואים ת'קופסא של הקורנפלקס ומזה בא לכם
ומגלים שהיא ריקה -.-
אני אוהב אותך הדם שלי ירוק !
^קרדיט לHasee על הלמעלה^
מכירים את זה שאתם חייבים להשתין באמצע הלילה, ושעות מתלבטים אם לקום או לא.
ואז בסוף שהחלטתם ללכת לשירותים אתם מגלים שהלכתם לשירותים בתוך החלום ואתם בעצם עדיין צריכים להשתין!
מכירים את זה שכשאתה יושב ובוהה במשהוא וחושב על משהוא ואז אתם אומרים לעצמכם אני נראה מטומטם עם העיניים פתוחות ככה ואז מפסיקים.
ואז כשאתם רואים מישהוא בוהה כמו שאתם בהיתם אתם מנסים לדמיין אותכם בוהים ואז מסיחים לו את הדעת חחח....
עכשיו המצאתי...
בתהליכי פרישה מאטרף.