אני יודע שזה נשמע מפגר אבל אני מכיר אנשים שעושים איזה 30 מתח ואפילו יותר והם לא יכולים לעשות על יד אחת.
אתם מכירים מישהו שעושה את זה?
זה בכלל אפשרי?
אני יודע שזה נשמע מפגר אבל אני מכיר אנשים שעושים איזה 30 מתח ואפילו יותר והם לא יכולים לעשות על יד אחת.
אתם מכירים מישהו שעושה את זה?
זה בכלל אפשרי?
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
|
|
אתה אומר שאתה מכיר ואתה שואל אם זה אפשרי ??
וברור שזה אפשרי .. אני עושה 3 אבל תלוי למה אתה מתכוון יש 2 דרכים ..
1. לתפוס עם היד השנייה מתחת לכף היד שזה הדרך הקלה ...
2. ויש את הדרך בלי לתפוס בכלל רק עם יד אחת שזה קשה ואני לא מכיר כאלה שעושים
אני מתכוון לדרך השנייה.
אני אומר שאני מכיר כאלה שעושים מלא תח רגיל עם 2 ידיים.
אבל אף אחד מהם לא יכול רק עם יד אחת.
איך שאתה עושה אני מכיר מלא שיכולים.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
לא יודע.. לא שמעתי על מישהו אחד שיכול לעשות את זה..
אני עושה 25 בשיא ואני לא מצליח לזוז ס"מ ביד אחת
שאלתי חברים ויש איזה אחד שמצליח, אבל הוא באמת משהו מטורף.
כניראה שאם אתה רמבו או סוג של אתה יכול לעושת מתח ביד אחת.
אלברט איינשטיין
שמע זה דפוק לנסות לעשות כזה דבר, להעמיס את כל המשקל שלך על יד אחת. זה אפשרי אבל דפוק ולא מועיל
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
חבר שלי מצליח
ראיתי רק אחד, למרות שיש עוד אחד שאני מאמין שיכול.
זה שמצליח בטוח עושה 6 בשיא.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
הבנתי כבר שזה אפשרי.
זה פשוט ממש ממש קשה.
אלברט איינשטיין
אני התחלתי לפני חודשיים לעשות מתח . לא הייתי עושה בקושי 2 חח
עכשיו אני עושה בערך 15 . ועל יד אחד כמו שאמרו יענתו "1. לתפוס עם היד השנייה מתחת לכף היד שזה הדרך הקלה ..." אני עושה ככה בערך 3 .. קשה טילים.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
ברגע שאתה עושה מתח עם יד אחת הלחץ עובר לשרירים אחרים לגמרי מאשר אלו במתח עם שני הידיים
בגלל זה אי אפשר להשוות בין 30 ל1![]()
נכון אבל יש עוד משהו לפרט .. שאתה עושה אם שתי ידיים זה מיתאזן לשתי הידיים אבל שאתה עושה אם יד אחת זה מצרף את השרירים האחרים אבל בעיקר את הגב כמו מתח רגיל אבל מרצף גם שרירים אחרים אבל לא ברמה גבוהה ואפילו נמוכה.. [מה שאני מנסה להגיד שילדים לא יחשבו שצריך עכשיו להרוס את עצמם בתרגילים של כל הגוף אם הם רוצים לעשות רק מתח אם יד אחת. זה יהיה פשוט מטופש]
נערך לאחרונה על ידי fers123; 08-01-2010 בשעה 21:21.
אחד הדברים הכואבים S:
אבל אפשרי בהחלט.