קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] ultras maccabi - מכבי תל אביב
    על ידי BlacK MamBa בפורום אוהדים כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-02-2010, 16:43
  2. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 24-10-2009, 14:51
  3. [דיון]ביתר ירושלים הפועל תל אביב
    על ידי roei ben dor בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-02-2009, 10:44
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-09-2008, 01:19
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

[דיון] Ultras Hapoel - הפועל תל אביב

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    1,748

ברירת מחדל [דיון] Ultras Hapoel - הפועל תל אביב

Ultras Hapoel - Since 1999

בשנת 1999 הוקם ארגון '' אולטראס הפועל'', שמהווה את חוג האוהדים של הפועל תל אביב ותומך בקבוצת הכדורגל והכדורסל (הפועל אוסישקין) כאחד.

איך הגיעו לשם Ultras Hapoel

חשוב לציין שתחילה השם של הארגון היה ''היוצרים'' כשמטרתו הייתה לצאת למאבק נגד השחיתות שפשטה באותם ימים בקבוצת הכדורסל של המועדון.
    לאחר מכן בשנת 2001, בעקבות חילוקי דעות בין מנהיגי הארגון חדל האירגון מלהתקיים באופן רשמי, אך מאחורי הקלעים האירגון חיי ונשם. כמה חודשים לאחר מכן נערכה פגישה של כ-30 אוהדים באוסישקין, ובה הוחלט לצאת לדרך חדשה תחת השם החדש "המיליציה האדומה" שהיה שמו השני של הארגון. ואז בשנת 2001/2002 חל שינוי השם השלישי, ולאחר מספר שיחות בין חברי האירגון הוחלט לוותר על השם ''המיליצה האדומה'' ולאמץ את הכינוי המוכר כיום ''Ultras Hapoel'' . הפעולה הראשונה של האירגון תחת קורת הגג של השם החדש הייתה הוצאת החולצה הראשונה של האולטראס.
    לאחר סיומה של עונת 2001/2, עונת המסע באירופה, האירגון הלך והשתכלל רכש את אמון הקהל של הפועל ומאז מעד היום הארגון אחראי על כל אביזרי העידוד בבלומפילד, אוסישקין - וכל מקום בו הפועל משחקת.

האחווה עם ארגוני אוהדים מחו''ל

להפועל תל אביב יש מספר ''בריתות עם ארוגני אולטראס מחו''ל בינהם
    הקבוצות: אומוניה ניקוסיה (קפרסין), וסט פאולי (גרמניה), יש לציין שבמשחק של הפועל מול המבורג בליגה האירופאית נכחו אוהדי סט פאולי עם אוהדי הפועל ביציע ועודדו אותם מול המבורג. יש לציין שארגוני האולטראס של הקבוצות שאיתם הפועל בקשר הם אנטיפה (אנטי פשיזם).

דעה פוליטית

לארגון אולטראס הפועל דעות שמאלניות, רוב האנשים בארגון הם שמאלנים, כמו כן אפשר לראות שלטים ביציע: ''מיצגים את הפועל ולא ישראל''.

יריבות שנואות

שתי הקבוצות השנואות על אולטרס הפועל הם: בית''ר ירושלים והיריבה העירונית מכבי תל אביב. היריבות איתם אורכת שנים רבות כאשר השנאה עם בית''ר התחזקה במיוחד אחרי משחק השרוכים המפורסם בו הפועל הפסידה לבית''ר את האליפות במשחק האחרון אחרי ששחקני בית שאן נתנו לבית''ר את המשחק. עוד גורם משמועתי ליריבות הוא הדעה הפולטית של אוהדי בית''ר ירשולים שהם ''ימניים'' בניגוד לאוהדי הפועל ''שמאלנים''.

תמונות

סרטונים

אולטראס הפועל

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=UlojFhgVP8g"]YouTube- Ultras Hapoel[/ame]

אולטראס הפועל 2008/2009

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=paa16rKBU0U"]YouTube- Ultras Hapoel - 2008/2009[/ame]

שירים

הפועל היום יוצאים למלחמה

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=7UJ8Z5cDrbY&feature=related"]YouTube- ‫הפועל היום יוצאים למלחמה‬‎[/ame]

בלומפילד שם ביפו

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Pg5FgB9dM7Q"]YouTube- ‫בלומפילד שם ביפו2 13.12.08‬‎[/ame]

אדום עולה בבלומפילד

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=VAKnLYKZr5Y&feature=related"]YouTube- ‫אדום עולה בבלומפילד(שירוקי)‬‎[/ame]

אדום עולה

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=bpmlR4bLFxo&feature=related"]YouTube- ‫אדום עולה‬‎[/ame]

ירושלים על הזין

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Q1NFXKYQ3mI&feature=related"]YouTube- ‫ירושלים על הזין‬‎[/ame]

האתר של הארגון

http://www.ultrashapoel.com/

* קרדיט לאתר של הארגון ממנו לקחתי את רוב החומר..

נערך לאחרונה על ידי BlacK MamBa; 23-12-2009 בשעה 00:25.

2. קישורים ממומנים

אחלה ארגון , השקעה יפה המשך ככה !

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

אולי הארגון שאני הכי שונא בארץ...
    כמה מילים על הארגון עם דעתי:

היתרונות שלו
    • בעיקר בזכותו כמעט כל אוהדי הפועל באים עם אדום למשחקים. זה דבר שאני מאוד מאוד אוהב, והלוואי והקהל שלנו היה ככה. לבוא עם הצבע של הקבוצה, זה מבורך וזה מוסיף המון!
    • התפאורות של הארגון מאוד יפות, אולי מהטובות בארץ, לדעתי מתחרים עם מכבי תל אביב... למרות שגם של הקופים לא רעות. אולי מקום 1 בארץ בתפאורה.
    • העידוד ביציע הוא כמעט תמיד טוב, אחרי גול של היריבה יש עידוד מטורף, מה שלא רואים כל כך במקומות אחרים בארץ.
    • הקהל מאוד אוהב את הארגון (רובו), מה שלא רואים כמעט בארץ. הארגון צריך לייצג את דעת רוב קהל וזה בערך מה שקורה בהפועל. את הקופים, רוב אוהדי חיפה לא אוהבים (כל יושבי 2,4 ולפחות חצי מיציע ג'). את לה פאמילייה, מי שלא חבר בארגון, או מכיר חברים בארגון ככל הנראה שונא את הארגון (רוב אוהדי בית"ר טוענים שהם הורסים את היציע). את אולטראס מכבי, השחקן ה-12 וכל תומכיו (שזה יותר מחצי מהקהל) שונאים בגלל כל הסיפור ביניהם.

החסרונות שלו
    • ארגון (כמו כל שאר הקבוצה) לוזר. דרך החשיבה שלו היא לוזרית, אוהדי הפועל הם לוזרים מטבעם אז משום מה הארגון גם יהיה כזה. זה אחד הדברים שאני יותר שונא בכדורגל.
    • שמאלנים קיצוניים, שזה מגיע לרמה דוחה. "לא מייצגים את ישראל, מייצגים את הפועל". "שימו את ירושלים בירדן, תחלקו אותה לשתיים..."
    • הארגון הכי מושפע בארץ
    • צריכים לדעת איפה ומתי יש קווים אדומים. שרים על המוות של מוני פנאן, מרססים על הקברים של ההורים של חולדאי, מרססים גרפיטי בבית ספר של הילד של נמני "נמני נאצי"(ילד בן 10). יש עוד אין ספור דוגמאות, פשוט חולי נפש. קוראים למכבי נאצים (על סמך מה?!). שרים "שימו את מכבי בתאים, תמלאו אותם בגזים". אם כבר הם הנאצים

משתמש כבוד האוואטר של A&E
    לייקים
    6
    נקודות
    28

איזה יופי של השקעה , כל הכבוד.
    איתי כל מה שאמרת כל מילה בסלע.

בקשר לתפאורות , אני בטוח שאם לחיפה היה איצטדיון שאפשר לעשות בוא תפאורות כמו שצריך היו עושים , בבלומפילד למשל כן אפשר לעשות משהו ענקי , סתכלו על התפאורות הממש ממש של חיפה ישנם לא מעט בבלומפילד.
    נערך לאחרונה על ידי A&E; 18-12-2009 בשעה 18:55.

משתמש כבוד האוואטר של -HAIM-
    שם פרטי
    חיימוביץ
    לייקים
    1234
    נקודות
    83
    פוסטים בבלוג
    77

יופי של השקעה
    כול הכבוד
    למרות שאני לא אוהד שלהם.

מורחקים
    שם פרטי
    Din
    לייקים
    4
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    ..

עזבו את זה שהאוהדים של הפועל שמאלנים קיצוניים, ושהם חרא אנשים וכו'.
    לדעתי הקהל של הפועל ת"א הוא הקהל הגדול בארץ, תפאורות מדהימות, ועידוד ללא הפסקה.
    הלוואי שגם לקבוצה שאני אוהד יהיה קהל כמו של הגועל.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    1,748

ציטוט נכתב במקור על ידי James Sawyer צפיה בהודעה
    עזבו את זה שהאוהדים של הפועל שמאלנים קיצוניים, ושהם חרא אנשים וכו'.
    לדעתי הקהל של הפועל ת"א הוא הקהל הגדול בארץ, תפאורות מדהימות, ועידוד ללא הפסקה.
    הלוואי שגם לקבוצה שאני אוהד יהיה קהל כמו של הגועל.

לדעתי לפעמים עדיף להיות הצנוע עם הערכים: עם כול הכבוד היית רוצה שהקהל שאתה תעודד יתלה שלט מייצגים את הפועל ולא את ישראל, או שיחללו את כבוד המת?

משתמש באטרף האוואטר של Aviv.E
    שם פרטי
    Aviv
    לייקים
    82
    נקודות
    1,012
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ברוך ה' צורי המלמד ידיי לקרב , אצבעותיי למלחמה"

וואי אור אחלה השקעה אחי ...
    * דעה : ראיתי שכתבת שאחת מהסיבות ליריבות מול בית"ר היא הדעה הפוליטית וזה נכון הפועל כל כך שמאלניים
    מגעילים כל האוהדים שלהם ערבים והם שרים על ירושלים בירדן וכו'... אוהדי הפועל האוהדי שאני הכי שונא אחרי "לה פזיבי" [למוגבלים שבינינו - "לה פמיליה" ]

משתמש כבוד
    F.C Hapoel Tel Aviv
    האוואטר של Maor
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    0
    נקודות
    189
    משפט מחץ
    בולגרי בלם ובולגרי קשר :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Ventura צפיה בהודעה
    אולי הארגון שאני הכי שונא בארץ...
    כמה מילים על הארגון עם דעתי:

היתרונות שלו
    • בעיקר בזכותו כמעט כל אוהדי הפועל באים עם אדום למשחקים. זה דבר שאני מאוד מאוד אוהב, והלוואי והקהל שלנו היה ככה. לבוא עם הצבע של הקבוצה, זה מבורך וזה מוסיף המון!
    • התפאורות של הארגון מאוד יפות, אולי מהטובות בארץ, לדעתי מתחרים עם מכבי תל אביב... למרות שגם של הקופים לא רעות. אולי מקום 1 בארץ בתפאורה.
    • העידוד ביציע הוא כמעט תמיד טוב, אחרי גול של היריבה יש עידוד מטורף, מה שלא רואים כל כך במקומות אחרים בארץ.
    • הקהל מאוד אוהב את הארגון (רובו), מה שלא רואים כמעט בארץ. הארגון צריך לייצג את דעת רוב קהל וזה בערך מה שקורה בהפועל. את הקופים, רוב אוהדי חיפה לא אוהבים (כל יושבי 2,4 ולפחות חצי מיציע ג'). את לה פאמילייה, מי שלא חבר בארגון, או מכיר חברים בארגון ככל הנראה שונא את הארגון (רוב אוהדי בית"ר טוענים שהם הורסים את היציע). את אולטראס מכבי, השחקן ה-12 וכל תומכיו (שזה יותר מחצי מהקהל) שונאים בגלל כל הסיפור ביניהם.

החסרונות שלו
    • ארגון (כמו כל שאר הקבוצה) לוזר. דרך החשיבה שלו היא לוזרית, אוהדי הפועל הם לוזרים מטבעם אז משום מה הארגון גם יהיה כזה. זה אחד הדברים שאני יותר שונא בכדורגל.
    • שמאלנים קיצוניים, שזה מגיע לרמה דוחה. "לא מייצגים את ישראל, מייצגים את הפועל". "שימו את ירושלים בירדן, תחלקו אותה לשתיים..."
    • הארגון הכי מושפע בארץ
    • צריכים לדעת איפה ומתי יש קווים אדומים. שרים על המוות של מוני פנאן, מרססים על הקברים של ההורים של חולדאי, מרססים גרפיטי בבית ספר של הילד של נמני "נמני נאצי"(ילד בן 10). יש עוד אין ספור דוגמאות, פשוט חולי נפש. קוראים למכבי נאצים (על סמך מה?!). שרים "שימו את מכבי בתאים, תמלאו אותם בגזים". אם כבר הם הנאצים
    למה אתה מתכוון שאתה אומר לוזר? שהם לא אומרים לפני משחקים אנחנו הולכים לנצח, לזה אתה מתכוון?
    ואתה מדבר על קווים אדומים? הקהלים של ביתר ומכבי ת"א קיללו את אבא של ביברס נאתכו אחרי שהוא נפטר. והקהל של חיפה עד היום מקלל את רובי שפירא. אז הקהל של הפועל הוא לא היחידי.
    וחוץ מזה, אולטראס הפועל עושה עבודה מדהימה תמיד יש עידוד טוב לא משנה מה התוצאה או היכולת של הקבוצה, תמיד מגיעים למשחקים ותמיד רואים תפוארה יפה ביציעים.

ואור כל הכבוד על ההשקעה

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

ציטוט נכתב במקור על ידי Maor צפיה בהודעה
    למה אתה מתכוון שאתה אומר לוזר? שהם לא אומרים לפני משחקים אנחנו הולכים לנצח, לזה אתה מתכוון?
    ואתה מדבר על קווים אדומים? הקהלים של ביתר ומכבי ת"א קיללו את אבא של ביברס נאתכו אחרי שהוא נפטר. והקהל של חיפה עד היום מקלל את רובי שפירא. אז הקהל של הפועל הוא לא היחידי.
    וחוץ מזה, אולטראס הפועל עושה עבודה מדהימה תמיד יש עידוד טוב לא משנה מה התוצאה או היכולת של הקבוצה, תמיד מגיעים למשחקים ותמיד רואים תפוארה יפה ביציעים.

ואור כל הכבוד על ההשקעה
    לאלאלא, לא לזה התכוונתי.
    בוכים אחרי טעויות שיפוט, בוכים לפני כל משחק שאתם הולכים להפסיד (זהו, הלך עלינו. אין סיכוי לעבור את קאזאן), קצת אמונה בקבוצה שלכם!
    זה שהקהלים אחרים שרים לא אומר שזה בסדר, ויש לי בעייה עם הקופים בעניין הזה בדיוק כמו שיש לי עם האולטראס שלכם.
    הדבר הכי גרוע שאתם שרים עליו זה על השואה ואתם הקהל היחידי בארץ (יחד עם הקופים, שכרגע רק מקללים "נאונאצי" ולא שרים "שימו את הפועל בתאים") שעושה אתזה. זה פשוט גועל נפש.
    "לא צריך את הכותל...." גם אם אתם חילוניים טיפה כבוד. וכן זה קו אדום!
    וזה לא משנה, מה שאמרת בסוף ככה אולטראס צריך להיראות, וככה כמעט כל ארגון נראה בארץ. מגיעים למשחקים, מעודדים, עושים תפאורה מדי פעם...
    אבל זה לא הכל.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יקיר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק הפועל ...

ארגון מספר 1 !

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

ציטוט נכתב במקור על ידי Ventura צפיה בהודעה
    הרבה בלבולי ביצים שאין לי כוח לקרוא....
    לזה קורא לבוא קטנים, לצאת גדולים.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

מכבי חיפה
    משתמש כבוד
    האוואטר של Ventura
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    רק חיפה

ציטוט נכתב במקור על ידי Hagai צפיה בהודעה
    לזה קורא לבוא קטנים, לצאת גדולים.
    גם אני מאמין במשפט שאמרת
    אבל מה הקשר? :\

משתמש באטרף האוואטר של Aviv.E
    שם פרטי
    Aviv
    לייקים
    82
    נקודות
    1,012
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ברוך ה' צורי המלמד ידיי לקרב , אצבעותיי למלחמה"

אבל בתכלס יש להם שירים יפים אני מזה אוהב את השירים שלהם ..

משתמש משקיע האוואטר של MaximumRed
    לייקים
    93
    נקודות
    1

אני אוהד הפועל בדם אבל אני מאחל שיומותו כל השמאלנים, וזה מה שמצער אותי
    שהייתי קטן לא ידעתי בכלל על השמאלניות במידה והייתי יודע שיש שמאלנים.
    לא הייתי אוהד אותה, אבל אלה בסך הכל אוהדים .

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,770 | הודעות: 8,150,352 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect