נכתב במקור על ידי
lemongrass
תראה ליאור אתה קצת בלי ניסיון על הכביש בגלל זה אתה מדבר כמו שאתה מדבר...
אתה רוצה להתאמן יש בשביל זה קורסים! הכביש הוא לא מגרש אימונים!!
אני לדוגמא יש לי קורסי נהיגת שטח, החלקה וספורטיבית ואני לא משחק על הכביש (מזגזג או חותך רכבים) וכן אני נוסע 140 ויותר כשהכביש פנוי ומאפשר נסיעה במהירויות גבוהות ואני תמיד מתחזק את הרכב שלי בצורה הכי אפשרית שיש וזה ברקסים וצמיגים באיכות גבוהה מנוע מטופל בצורה הטובה ביותר שיש ואין לי רכב ספורט אבל אני יודע שאם אני עייף או שלא בדקתי את הרכב לפני הנסיעה אני לא חולם לנסוע על מהירויות כאלו! לי יש ניסיון של יותר מעשר שנים על הכביש ועל המון סוגי רכבים ממשאיות דרך 4X4 ומסתיים ברכבי ספורט ועליו אני מסתמך בשיקול הדעת שלי על הכביש על מה אתה מסתמך בנסיעות המטורפות שלך? כשאני הוצאתי את הרשיון שלי נהגתי כמו ילד טוב רק לאחר כמה שנים כשהשתפשפתי מספיק על הכביש נתתי לעצמי יותר אתה מגיע בקושי נהגת וכבר אתה עושה שטויות זה רק מתכון לאסון!
דבר נוסף שאתה חייב להבין אתה לא יכול לצפות אנשים בכביש מספיק אחד שיאיץ מידי או יבלום פתאומית ואתה תמצא את עצמך בתעלה או בתוך רכב אחר אז אל תתרברב יש לי מספיק אנשים שאני יכול להראות לך שחשבו שהם עושים מה בזין שלהם והיום הם מטופלים בבית לוינשטיין.
בקיצור עשה חושבים! ממש לא הייתי רוצה לחשוב עליך כעל עוד אחד בסטטיסטיקה החולנית של המדינה שלנו.
לגבי הנושא המקורי אבא שלי נכה אז ככה שחניה בחניית נכים זה הדבר השנוא עלי מכל!! ובכיף הייתי מעלה את זה ל 10K אבל מצד שני כבר קרה לי שחניתי בחניית נכים שהשלט היה מכוסה צמחייה ולא ניחשתי בכלל עד שהעירו לי אנשים ואז שמתי לב וזה מעצבן לכן אם הם רוצים באמת לאכוף חוק כזה בצורה רצינית הם חייבים לעשות את השלטים בצורה ברורה וניכרת לעין ואז אין בעיה לכל סכום קנס להיכנס כאן.