יש לי בעיה בדפדפן אני לא מצליח להיכנס לאינטרנט אבל הסקייפ ומשחקי הרשת שלי פועלים וכשאני נכנס לEX זה טוען ולא עושה כלום וכשאני נכנס ל chrome זה כותב ''אופס! נראה שקישור זה אינו שלם'' כשאני באתר של google
תודה לעוזרים
יש לי בעיה בדפדפן אני לא מצליח להיכנס לאינטרנט אבל הסקייפ ומשחקי הרשת שלי פועלים וכשאני נכנס לEX זה טוען ולא עושה כלום וכשאני נכנס ל chrome זה כותב ''אופס! נראה שקישור זה אינו שלם'' כשאני באתר של google
תודה לעוזרים
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
עם איזה דפדפן זה קורה והאם זה קורה בכל סוגי הדפדפנים?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
תבדוק שחומת אש ששלך לא חוסמת פאקטים..
לך להפעלה>ping www.google.co.il<CMD
תגיד לי מה הנתונים שאתה מקבל
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אורי זה לא קשור לחומת האש כי במצב ברירת המחדל חומת אז לא חוסמת פורט 80 ולכן הבעיה היא לא חומת האש אלא בעיית DNS וקודם כל מבררים האם הדפדפן הוא הבעיה או הגדרה אחרת במערכת שדופקת את ה DNS. כי עובדה שהוא כן מצליח לתקשר עם סקייפ ועם משחקי רשת שמבוססים על תקשורת IP ולא על DNS מה שאין כן בדפדפנים.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!