בת כמה את? כי את מה שאת אומרת לעשות עשיתי בגיל 12 וחצי ולא הלך לי בכלל (עשיתי את זה צעד אחר צעד כמו שאת עכשיו אומרת).
בת כמה את? כי את מה שאת אומרת לעשות עשיתי בגיל 12 וחצי ולא הלך לי בכלל (עשיתי את זה צעד אחר צעד כמו שאת עכשיו אומרת).
|
|
נערך לאחרונה על ידי 1 1; 12-12-2009 בשעה 16:15.
אתה יושב בשקט או שאתה רוצה קמהאמהא?!
אני לא מסכים איתך עם הקטע שאמרת שללמוד דברים חדשים בחיים ידפוק לך את הילדות. ההפך, זה נותן לך פור עצום ואתה אמור להרגיש בר-מזל שקיבלת הזדמנות כזאת שלא כל אחד יכול לנצל אותה. אם לא הייתי לומד פיקאפ לא הייתי נותן לעצמי ללמוד דברים חדשים בכלל, לא הייתי חושב שהם יעזרו לי.
ומעבר לזה, כשיהיו לי ילדים הם לא יצטרכו ללמוד את כל זה, הם ילמדו בדרך הטיבעית והטובה כי אני אלמד אותם הכל ומתי להקשיב למישהו ומתי לא. לא תמיד אתה תלמד את כל הפיקאפ בדרך הטיבעית מבלי ללמוד.
באיזה גיל נכנסת לפיקאפ?
אני נכנסתי בגיל 12 וחצי.
ובגיל הזה:
הפסקתי לשחק כדורגל (אני אחד השחקנים הטובים בגילאי 14-16 בעיר שלי כרגע, כי חזרתי לזה לפני חצי שנה).
מממוצע 90 ירדתי ל-75 בבית ספר.
2 החברים הכי טובים שלי ירדו עליי שאני מאמין לאתר הזה.
התחברתי עם מישהי מהכיתה שלי (בזכות הפיקאפ), היינו ידידים היא נמשכה והכל... הצעתי לה חברות והיא סרבה.
מסקנה: לא להפוך את זה למשו כל כך גדול, קסום ונשגב.
זה בסדר ללמוד את זה אבל לא בגיל צעיר כל כך.
אני יודע שלי זה הרס אבל ככה בקטנה.
זה גם תרם, יש לי יותר ביטחון עצמי, יותר מצחיק, יותר מושך.
אני לומד דברים יותר מהר (יכולות למידה-עצמית) וכו'...
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
תכלס כן, ירדתי בלימודים בצורה מאוד מאוד גדולה, עד כדי כך שהמורים לא הבינו איך דבר כזה יכול לקרות בינרגע - מילד הכי סגור בעולם לאחד שלא ממש שם זין ולא אכפת לו מכלום ועושה מה שבראש שלו.
אבל אני לא מסכים שצריך להאשים את הפיק-אפ על זה, זאת אשמתי בלבד, הרי פיקאפ מלמד אך להשיג מה שאתה רוצה בתכלס, להגיע לאן שאתה רוצה. בקשר לכדורגל אני בחיים שלי לא התעניינתי גם ככה.
אני חושב שיש הבדל בין סיפוק עצמי לבין למידה ללא ברירה, ואי אפשר להכליל את שניהם.
הייתי אומרת לך את גילי אבל... אם אתה שואל את השאלות והעצות שאתה מבקש אני מניחה שגיל זה לא מה שקובע.. נכון? - כן.
חוץ מזה.. אמרתי לך את ההכי רגיל שיש, הכי פשוט וטבעי.
לא הצעתי לך להזמין מישהי לקולנוע ולזרוק עליה כסף ואלוהים יודע מה...
אוקיי?
לכן, עצות נקראות עצות. אתה יכול להקשיב ויכול לא להקשיב.![]()
HakunA - MatatA
את בחורה, אפילו ילדה לפי התגובה הראשונית שלך, את רואה דברים בעיניים אחרות, ומאחר ואת בנוייה (גם אבולוציונית-מנטלית ואני מקווה מאוד שגם פיזיולוגית) אחרת, את לא יכולה לתת עצות בנושא. מה גם שאין לך נסיון מספיק, עם כמה בנות את התחלת?
חברים יקרים, בהזדמנות פז זו אני מאשר לכם להגיד את זה לכל בחורה שתגיד לכם אי פעם "מה אתם לומדים איך להתחיל עם בנות, פשוט תיהיו נחמדים וזהו".
הן לא יודעות על עצמן כלום.
הו-הו-הו... טעות טועים טעית! טעית בכל מה שאמרת, לפחות לגבי (גיל, רצונות, חיים וכו')..
אהה כן חוץ מזה שאני התחלתי עם בחורות, אבל אני בחורה ואני יודעת מה המין הנשי רוצה כי אני בסביבת בנות.(חברות).. אז מה שהבנים חושבים לרב זה ממש לא נכון ואנחנו פשוט מחייכות כדי לא לפגוע באגו שלכם אחרת אם בחורה פותחת את הפה שלה ועומדת על שלה היחסים (לא משנה מהם) נגמרים.
ואיך בכלל הטופיק הפך על השיחה של "עצות לילד המסכן" על בנות ואיך הן מתפקדות וכו'. היית פעם בת שאתה אומר שאתה יודע?![]()
HakunA - MatatA
את חושבת שאנחנו לא דוחים מאיתנו בחורות ויכולים לסיים קשרים בעצמנו ?!
את לא יודעת איך נשים מתפקדות, גם אני לא, אף אחד לא יודע.
כל בנאדם זה משו אחר, גם אם זה גבר וגם אם זה אישה.
דרמה דרמה דרמה... טוב.. בוא נסכים על זה ונסגור את הנושא בינינו - שאף אחד/ת לא מבין אף אחד/ת.. ולא משנה מה נעשה לא נבין.
זה די נראה לי אירוניה לכתוב את זה דווקא כאן, אבל לפי מה שאנחנו אומרים עכשיו- אין לבחור סיכוי להתחיל עם בחורות, כי אנו ואתם(מסתבר), מסובכים מדיי.
מגנייייייייב![]()
HakunA - MatatA