השאלה הראשונה שלי היא: מה האבדל בין מצב שנה לבין מצב היברנט לבין כיבוי רגיל של המחשב?
השלאה השניה שלי היא: אך מפעלים את כל אחד ואחד מהמצבים שהזכרתי להנ"ל?
השאלה הראשונה שלי היא: מה האבדל בין מצב שנה לבין מצב היברנט לבין כיבוי רגיל של המחשב?
השלאה השניה שלי היא: אך מפעלים את כל אחד ואחד מהמצבים שהזכרתי להנ"ל?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
1. מצב שינה זה שהמחשב שומר את המערכת הפעלה שלך כולל מידע הזיכרון בדיסק הקשיח ומכבה את המחשב ואילו במצב היברנט המחשב נשאר עובד עם אספקת חשמל למעבד ולזיכרון אך כל שאר הרכיבים מפסיקים לעבוד ואילו בכיבוי המחשב פשוט מכבה את כל המערכת בלי לשמור שום מידע שלא הוגדר לשמירה ע"י המשתמש.
2. יציאה ממצב שינה מתבצעת ע"י לחיצה על כפתור ההדלקה במחשב עצמו.
יציאה ממצב היברנט מתבצעת ע"י לחיצה על מקש האנטר או רווח.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
שאלת איך מפעילים חשבתי שהתכוונת לאיך יוצאים מהמצבים האלו.
הכל נמצא בהגדרות צריכת החשמל שלך בתפריט של שולחן העבודה איפה שאתה מגדיר את שומר המסך שלך.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
נו אז זה באותו מקום כנס לחוצץ פנימי יותר אני לא זוכר את שמו ותראה שם קוביה שכתוב עליה אפשר מצב שינה תסמן את הקוביה ולאחר מכן לחץ על החל ולאחר מכן אתה תכנס לחוצץ הראשון ואתה תראה גם מצב המתנה וגם מצב שינה המתנה זה היברנט ושינה זה שינה.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!