קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. היא רוצה אותי,אני לא
    על ידי SlutFatma בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 07:51
  2. שאל(היא מנצלת אותי.....?????
    על ידי roee-dr בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-07-2006, 19:26
  3. חייב שתגידו לי אם היא אוהבת אותי או לא
    על ידי flashy boy בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 24-06-2006, 15:40
  4. [סינגל] בר כהן - היא משגעת
    על ידי SexBeat בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-03-2006, 19:55
  5. תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 17:06
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 20 מתוך 20

היא משגעת אותי - עמוד 2

אני די מופתע מעצמי. היה לי פעם קשר שנגמר(וממש אהבתי את אותה אחת) והיה לי ממש כואב ואיזה שבועיים לא יצאתי מהבית הייתי כולי עצוב וזה. אבל עכשיו אני מרגיש כאילו סבבה לא קרה כלום..כי גם כשהיינו ידידים אף פעם לא חשבתי לכיוון של קשר וגם אמרתי לה את זה עד שלא יודע איך זה וגם זה שלא התאבתי בה ברמות פשוט הייתי חייב לדעת מה קורה איתה ואיתנו. אבל זה היה כל כך משחרר ועכשיו אני רגוע לפחות שאני יודע שאין כלום. וכמה שחיפשתי לתת את הנשיקה הזאת אבל היא לא הסתכלה עליי אפילו והייתי הכי אדיש שבעולם רוב הדברים באו ממנה וזה לא שבאתי אני אוהב וכו', אמרתי לה מה קורה איתנו ושאני מרגיש שמשהו קורה. בסדר, יש עוד הרבה שמחכות...

2. קישורים ממומנים

ממ..
    יש את הבנות שאוהבות להימרח על ילדים .. אבל אם היא תהיה חברה שלך הכל יהיה מובהר והיא לא תעשה את זה ..
    תעשה מה אתה מרגיש .

לא נראה לי שהיא תשכח אותי מהר ואני לא יודע למה יש לי הרגשה שהיא עוד תתקשר..אבל אולי זה רק אני

תקשיב אחי מבחינתך העניין הזה עוד פתוח אמרה , לא אמרה זה לא משנה את יכול לשחק לה ברגשות ובקלות...אבל אתה קודם כל צריך להראות לה שלא משחקים בך ככה אחי שאתה גבר ושהיא לא יכולה לעשות בך מה שהיא רוצה !!

דבר ראשון שאתה עושה זה תופס ממנה מרחק לכמה זמן 1) כדי שתרגיש שאתה חסר 2) שתראה שהתשובה שנתנה לך והמשחקים ששיחקה איתך עלו לה ביוקר ,ואתה עוד תראה אךי היא תזחל חזרה אליך ..אחרי זה תתקרב אליה וגם את זה תעשה באדישות בלי הסיפור על הרגשות שלך כלפיה וכלום אתה פשוט אחד שמכיר אותה לא מרגיש כלפיה כלום ..רק בשביל להנות לא יותר ככה שהיא תהיה מבחינתך רק הנאה ..
    לאט לאט תתחיל לתמרן אותה לפי איך שאתה רוצה ...זה כבר תלוי בסיטואציות שתימצא בהן שתהיו יחד

נ.ב. אתה יכול לעושת את אותו הדבר גם בלי להתרחק ממנה אבל אם תתרחק זה יועיל לך מבחינת המצב בינכם יהיה לך יורת קל להתקרב אליה אחר כך ,
    אבל אתה יכול גם עכשיו אפילו שאמרה לך ככה ,לשחק אותה שזה לא מזיז לך ושכבר המשכת הלאה..ולהמישך להיות איתה בקשר אבל אתה צרךי להתחיל לעקוץ אותה להרואת לה שהיא לא משחקת בך אלא שזה ההפף את המשחק אתה הקובע ..

נ.ב. תלמד קצת איך לעקוץ בחורות לתפוס אותן על מילים זה יעזור לך הרבה במיוחד במצב שלה ,זאת נראת אחת שצריך להיכנס בה קצת ..

יש משהו שבה שאתה אומר, אבל נראה לי שאם אני יתרחק אז היא תחשוב שנפגעתי ואז היא כבר תוותר או משהו כזה. למרות שכבר יום אחרי השיחה שלנו לא דיברתי איתה ואז היא שלחה לי הודעה ואמרתי לה שאנייחזור אליה כבר. אני גם לא רוצה להראות שאני עושה לה בכוונה על זה שהיא אמרה לא והיא ממש אחת כזאת שאם אני יעקוץ אותה במילים אז היא תזכור את זה ואז היא תחשוב עליי הרבה מה שטוב לי..

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect