טוב לאחרונה אני שומע המון אנשים שמספרים לי על היום סיירות וקורא פול מאמרים אבל לעזאזל כל אחד אומר לי משו אחר אולי תוכלו לשים לזה סוף.
ביום סיירות יש כפיפות בטן ושכיבות צמיחה? זאת אומרת האם ביחד עם ה2000 יש בר אור?
רק מי שיודע שיענה אל תענו לי סתם..
טוב לאחרונה אני שומע המון אנשים שמספרים לי על היום סיירות וקורא פול מאמרים אבל לעזאזל כל אחד אומר לי משו אחר אולי תוכלו לשים לזה סוף.
ביום סיירות יש כפיפות בטן ושכיבות צמיחה? זאת אומרת האם ביחד עם ה2000 יש בר אור?
רק מי שיודע שיענה אל תענו לי סתם..
|
|
תקשיב אחי זה תלוי ביום סיירות שנפל עליך...
ביום סיירות שאני הייתי לא היה מבחן של שכיבות שמיכה ובטן הייתה רק ריצת אלפיים
לאומת זאת חבר שלי היה לו שכיבות שמיכה ובטן ...זה תלוי על היום סיירו שיפול עליך ומה יגידו לך לעושת בבאור..
בכל מקרה זה לא עניין קשה הכפיפות בטן והשכיבות שמכיה זה דיי חפיף שתדע לך אבל בכל זאת צריך להתאמן על זה עדיף שהיה
אתה אמור לעושת 120 בטן
ו70 שכיבות שמיכה
קטן עליך!!!!
נערך לאחרונה על ידי keddan; 26-12-2009 בשעה 15:30.
שכיבות שמיכה אם אתה עושה מעל 50 ועושה 2000 בפחות מ7 דקות יש לך ציון בנזונה
בטן כל אחד מסוגל לעבור גם 200 בפעם אחת.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
כנראה שלא אמרו לכם דבר קטן וחשוב,
אל תפגיזו בבר אור!
תנו מקסימום 60-70 אחוז מהיכולת האמיתית שלכם, ישבצו אתכם בקבוצה "חלשה" יחסית, וככה תוכלו להתבלט מעל כולם בקבוצה ולקבל גיבושים לסיירות מובחרות.
ככה הרבה חברים שלי עשו וקיבלו מטכ"ל, שייטת וכו'.
חחח ועם כל הכבוד הראוי לך קודם כל תודה על העזרה...
דבר שני הוא צודק ובגדול מכל המאמרים והאנשים שדיברתי איתם אני כבר יודע שאני הולך לרוץ 7:45-8:00 אלפיים ושכיבות צמיחה וכפיפות אני מאמין שאני גם ייתן מה שיהיה לי אבל לא ייקרע.. לפי מה שהבנתי את הכל אני צריך לתת בדיונות שם זה הקרב האמיתי... מי ייתן ואני ייקבל מטכל טפו טפו טפו בלי עין הרע בלי נדר...
ותודה כולם![]()
לעשות גם 8 דקות 70% זה להיות שור.
אין מצב שמישהו מהשורה עושה ריצת 2 בפחות מ- 6 דקות.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
שהיה לך בהצלחה ותן את הכל אל תחשוב יורת מידי שם פשוט עוישם המ שואמרים לך בצרוה הטובה ביותר נקודה !!
בהצלחה שתהיה לך אחי
באמת שכולכם פה פשוט מדברים שטויות
בוא אני אעשה סדר לכולם: (ד"א אין מה להתווכח זה בדוק המאמן כושר קרבי שלי יוצא מטכ"ל בונה את הימי סיירות)
בגלל כמות הזמן וכח האדם הגדולים שהיו צריכים כדי לעשות בדיקות של שכיבות סמיכה כפיפות בטן לכולם והאינדיקציה הכל כך מועטה משזה נותן על הבן אדם הוחלט לוותר על זה בשנים האחורנות.
כלומר אין יותר מבדקים של כח בבוחן הבר-אור, רק ריצת אלפיים.
בגלל העובדה שאחרי ריצת האלפיםם יש המון זמן מנוחה [ארוחת בוקר,הרצאה,חלוקה של דפי העדפות], מומלץ מאוד לתת 100 אחוז ופשוט לסיים את הריצה עם הלשון בחוץ- החשיבות שנתנת לריצה יחסית גדולה ושווה לסיים בזמן טוב.
בנוסף, החלוקה לקבוצות לא קשורה לזמנים של הריצהף והמפקדים של כל צוות אפילו לא יודעים מה הזמן של כל אחד בריצה, זאת אומרת אחרי הריצה מכניסים את התוצאה שלכם למחשב ומחלקים בצורה אקראית לקבוצות. בסוך היום סיירות המפקדים מכניסים את התוצאות שלהם שמשוקללות ואז אתם מקבלים תשובה.
מקווה שעזרתי, שיהיה בהצלחה :]
נערך לאחרונה על ידי BarX; 29-12-2009 בשעה 22:50.