אני קראתי הרבה מאמרים אבל כשאני מגיע למצב אני שותק כי אני לא יודע מה להגיד לא עולה לי כלום בראש למישהו יש עצות בישביל הז?
אני קראתי הרבה מאמרים אבל כשאני מגיע למצב אני שותק כי אני לא יודע מה להגיד לא עולה לי כלום בראש למישהו יש עצות בישביל הז?
|
|
לתרגל לתרגל לתרגל
עשית יותר מדי אוננות מנטאלית, גם את תקרא את כל המאמרים שיש בעולם ויהיה לך את כל הידע שבעולם על פיקאפ אם לא תתרגל זה לא יעזור לך...צא תתרגל בהתחלה יהיו לך שתיקות אבל אחרי שאתה מתרגל כמה פעמים שתיקות כאלה זה כבר לא יקרה
אם תקרא את כל המאמרים שבעולם ולא תתרגל אתה פשוט תהיה חכם
ותמיד תוכל לעלות את הנושאים האלו מרמה לא מודעית למודעית, שזה
נחמד לפעמים, אבל זה לא מה שאנחנו מחפשים.
אבל הקטע הוא שאני לא יודע מה להגיד אני אמור לא לחשוב אבל לא עולה לי מה להגיד בסוף יצא לי משהו חרא שאני ידע מראש שהוא לא הולך להצליח
תקרא - תקרא - תקרא .
תחשוב על זה כל שנייה שזה יהיה חלק ממך .
אחרי זה תצא ותתרגל משו אחד.
אחרי זה תתרגל משו אחר.
וכו' וכו'
אתה לא בא להנות, אתה בא לפתוח סט, לעשות נגים, קוקי פאני, קינו, מסגרות הערכה ועוד שטויות במקום להשתחרר ולדבר איתה כמו עם חבר שלך, ומילה שלי תוך דקה היא שולחת לך IOI.
זה קל מאוד להזרים שיחה.
ובוא אני אביא לך משימה שתעזור לך על בטוח.
הבעיה שלך היא שאתה לא מרגיש מספיק נוח בסיטואציה.
אתה לא נהנה, יותר מדי מחושב, לא חי את הרגע.
פעם הבאה שיש מצב של שתיקה, פשוט תישאר לעמוד שמה, אתה יכול לשתוק, לדבר או מה שאתה רוצה, העיקר שתישאר בסט "פיזית"
על מה למשל אתם מדברים עם בחורה תנו דוגמאות מהם אני כבר יפתח את זה לנושאים שלי
כשאתה יושב עם חברים ובנות לא ניראה לי שזה מתאים אני מחפש דברים למתאימים למתי שיושבים עם חברים ובנות
הבעיה שלך שאתה חושב יותר מידי. אתה לא מצליח כי אתה לא מנסה, הכל "נראה לך" לא מתאים. מה לא מתאים בלמרכז את תשומת הלב אליך בשיחה עם כמה בנות?
העובדה שאתה חושב על זה בתור "נושאי שיחה?" וכאילו יש נושאים שמתאימים למצבים מסויימים, כבר אומר שלא קראת מספיק או שאתה לא מבין יותר מידי את מה שקראת.
דבר על מה שבא לך.
ועוד שאלה, הבחורות שמה מוצאות חן בעיניך?
אם בא לך, ואתה מבין אנגלית.
תנסה להשיג רוטינות.
אם בא לך דבר איתי במסנג'ר אני ישלח לך כמה gil619gil@Hotmail.com
לא מתקין אחי.
אבל תחפש באימיול או משו love systems - routines manual משו כזה.